| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Nokti u Život i Stil forumu; Još bolje onda... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Veteran | Re: Nokti Još bolje onda ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nokti Citat:
Ne znam zašto, ali lijepi ženski nokti su mi napaljujući za popizdit.. Grrrrrr... ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | |
| | |
| | #26 (permalink) | ||
| Veteran | Re: Nokti Citat:
![]() Uostalom to sam i rekao u uvodu teme ![]() Citat:
Zakasnio sam i nisam vidio a već je maknula sliku ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | ||
| | |
| | #29 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nokti Postoje neki preparati za to, pitaj u ljekarni ili u dm-a... mislim da i u Avona ima ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,690
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nokti Na noktima imam gel,zapravo je to akril što je vrsta plastike,jer su moji prelomljivi da bi ih mogla imati duge a volim imati duge nokte.To je bolje od umjetnih noktiju koje si ti sam naljepiš jer je to kao nadogradnja na tvoje nokte ko da si na svoje nokte stavio zaštitni lak koji je na sve otporan.Nokat slobodno ispod toga raste a i super izgleda.Imam ih več mjesec dana,izrast mi se vidi sam kad fakat gledaš u jih,i ful sam zadovoljna! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
![]() |
| Tagovi: nokti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:59.

Još bolje onda 

Hvala ti...

. 

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!