| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Nokti u Život i Stil forumu; ja sam imala gel na noktima...jer mi se full listaju i stalno mi pucaju a jako mi se sviđaju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-04-07
Poruka: 49
![]() | Re: Nokti ja sam imala gel na noktima...jer mi se full listaju i stalno mi pucaju a jako mi se sviđaju dugi nokti (ne previse dugi) pa sam ih i ja htjela imat...ne zalim sto sam ih gelirala ali sada mi pucaju jos vise nego prije =(.. i mrzim svoje nokte!! |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Nokti imam gel na noktima. i uvik lak grimizno crvene boje, tj trula visnja kak bi se reklo. i kaze mi stara da uzgledan ka da sam ispala iz nekog bordela s njima. al ove sezone su fensi šmensi. kom smeta ne mora gledat. ![]()
__________________ zashto protiv svoje volje da budem svetica kad je dolje bolje, kad je dolje akcija |
| | |
| | #36 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,683
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nokti trenutno imam nokte srednje dužine koje puštam i trenutno imam crveni lak
__________________ ...zauvijek se pamte oni s kojima se voljeli nismo, čije su nam usne bile nepoznate i kojima smo u snu pisali pismo... |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Lokacija: grad na dravi Godina: 21
Poruka: 263
![]() | Re: Nokti imam katastrofa nokte.. listaju se i pucaju na svakom koraku.. al sam sad zapocela tretman s ucvrscivacem iz avona (cula sam da je nekima pomogao) pa cemo vidjeti rezultate za koji tjedan.. drz'te fige ![]() |
| | |
| | #38 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Nokti Ja ne volim jako duge nokte, ljepši su mi oni koji su dugi 1-2 milimetra i onako lijepo kvadratno oblikovani. I uvijek stavljam neke nježne, pastelne boje: rozu, bijelu, krem, plavkastu... Jedno vrijeme sam ih gelirala, ali mi je to postao preskup sport, a i užasno su mi brzo rasli. Nakon mjesec dana bih obavezno morala ić' na nadogradnju, a onih par dana prije nje bi mi bili koma, djelovali su užasno neuredno (gel bi se počeo odljepljivati od nokta pa bi se unutra skupljala prljavština, fuj). ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. Zadnji Uredio M@tej@ : 04-12-07 u 17:20. |
| | |
![]() |
| Tagovi: nokti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:48.