| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Nokti u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Joks Nemoraju biti dugački, samo da nisu umjetni i da su uredni Lijepo mi je kad nisu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,379
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nokti Nemam ni duge, ni čvrste nokte. Negdje mm, 2mm... Imam uvijek sa sobom kremu za ruke i navikla sam da su mi nokti nalakirani (najčešće crveni)... Neznam, nekako su mi ruke "prazne" ak nema laka...
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #46 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,249
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nokti kao nezavisnog stručnjaka s instituta ''Tzukiusov institut'' zanima me zašto žene lakiraju nokte na nogama? pitam to zato što će svatko reć radi ukrašavanja ali ja mislim da ponekad to izgleda tak loše da bi bez toga bilo bolje
__________________ Ja sam privatizirao vaše džepove |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 30-07-08
Poruka: 42
![]() | Re: Nokti Citat:
stvar ukusa osjeta za estetiku. il imas il nemas. al opet kazu da se o ukusima ne raspravlja. pa neznam. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: nokti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:26.