Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi opet ja, da tako je :P u Život i Stil forumu; opet ja s glupavim temama xD evo ovako imam problem, sve cure koje znam ili mi ih znaju frendice puš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-09-07, 20:28   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-07-07
Godina: 16
Poruka: 365
Sayrex se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sayrex Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sayrex
opet ja, da tako je :P

opet ja s glupavim temama xD
evo ovako imam problem, sve cure koje znam ili mi ih znaju frendice puše (cigarete naravno, ko zna možda i ono drugo ) i sad poanta je u tome što ja mrzim sve s vezi dima i nemogu zamislit da sam s curom koja puši, a svi puše, kako da nađem neku koja napuši, jer sam već dosta sam

EDIT: skužajte na krivom sam mistu temu otvoria pa je primistite.
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 20:37   #2 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,016
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: opet ja, da tako je :P

pa jako jednostavno, ako joj se sviđaš neće zbog tebe pušit ili barem neće kada je s tobom... a i sama će onda skužit da joj je bolje bez cigareta. to su ionak pubertetlijske ili početnice koje to rade da bi bile "odraslije". probaj koja ti se već sviđa objasnit joj (probat) da bi ju poljubio, ali ti se ne stavlja jezik u pepeljaru.
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 20:49   #3 (permalink)
Regularni forumas

Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sayrex Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sayrex

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
pa jako jednostavno, ako joj se sviđaš neće zbog tebe pušit ili barem neće kada je s tobom... a i sama će onda skužit da joj je bolje bez cigareta. to su ionak pubertetlijske ili početnice koje to rade da bi bile "odraslije". probaj koja ti se već sviđa objasnit joj (probat) da bi ju poljubio, ali ti se ne stavlja jezik u pepeljaru.
nevirujen da će iko radi mene prestajat išta, osim toga nevidim zašto svi puše, prave se face a zapravo su jadnici koji se nemogu oduprit. Danas nema normalne cure
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 20:57   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Poruka: 2,679
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

1. ja pusim, da.
2. imala sam decka koji je bio isti poput tebe. cak bi mu oci zasuzile od duhanskog dima. nisam pusila pred njim, niti prije sastanka s njim.
3. normalna sam ili se barem takvom smatram. istina, drugacije je poljubiti nekoga tko pusi i nekoga tko ne pusi, ali ako je toj osobi stalno do tebe, onda ce prestati a zelis reci da cure koje puse nisu normalne
The garden sighs, flowers die.
vibica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 21:12   #5 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke
1. ja pusim, da.
2. imala sam decka koji je bio isti poput tebe. cak bi mu oci zasuzile od duhanskog dima. nisam pusila pred njim, niti prije sastanka s njim.
3. normalna sam ili se barem takvom smatram. istina, drugacije je poljubiti nekoga tko pusi i nekoga tko ne pusi, ali ako je toj osobi stalno do tebe, onda ce prestati a zelis reci da cure koje puse nisu normalne
ne da nisu normalne nego da puše bez veze, to im neće donjet ništa nego loše a oni nemogu prestat, ako je jedna mala cigaretica je jača od njih onda stvarno nemaju nikakvu umnu razinu (žao mi je što ovako govorim no to je činjenica).

Ps. isto se vrijedi i za one "fanove" slatkiša koji nemogu prestat, ljudi koji u jedan dan kažu "dosta, neču više" i toga se drže su hrabri i pravi ljudi.
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 21:16   #6 (permalink)
Semi Profesional Go-Kart Racer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,630
Servant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Ako netko VOLI pušit, neka ne prestaje...
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 21:20   #7 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Servant Pogledaj Poruke
Ako netko VOLI pušit, neka ne prestaje...
i dobije rak i umre
jednostavno ne kužim takve ljude
al jebiga, kako jedan "pametan" čovik kaže, ima nas svakakvih xD
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 21:21   #8 (permalink)
Semi Profesional Go-Kart Racer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,630
Servant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Ljubav iznad svega!!! Jebeš rak, jebeš tijelo! (pardon na jeziku al ne mogu drugačije)
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 21:23   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Poruka: 2,679
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

bas.

moze te ubiti sve od brze hrane do cigarete preko svakodnevnog setanja kroz grad. ako ti je sudeno, sudeno je. i tocka
The garden sighs, flowers die.
vibica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 21:28   #10 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke
bas.

moze te ubiti sve od brze hrane do cigarete preko svakodnevnog setanja kroz grad. ako ti je sudeno, sudeno je. i tocka
onda se moš otič odma ubit, možda ti je suđeno.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: opet, tako

« kosa | Problem »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103