| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi opet ja, da tako je :P u Život i Stil forumu; opet ja s glupavim temama xD evo ovako imam problem, sve cure koje znam ili mi ih znaju frendice puš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | opet ja, da tako je :P opet ja s glupavim temama xD evo ovako imam problem, sve cure koje znam ili mi ih znaju frendice puše (cigarete naravno, ko zna možda i ono drugo ) i sad poanta je u tome što ja mrzim sve s vezi dima i nemogu zamislit da sam s curom koja puši, a svi puše, kako da nađem neku koja napuši, jer sam već dosta sam![]() EDIT: skužajte na krivom sam mistu temu otvoria pa je primistite.
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: opet ja, da tako je :P pa jako jednostavno, ako joj se sviđaš neće zbog tebe pušit ili barem neće kada je s tobom... a i sama će onda skužit da joj je bolje bez cigareta. to su ionak pubertetlijske ili početnice koje to rade da bi bile "odraslije". probaj koja ti se već sviđa objasnit joj (probat) da bi ju poljubio, ali ti se ne stavlja jezik u pepeljaru.
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: opet ja, da tako je :P Citat:
![]()
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: opet ja, da tako je :P 1. ja pusim, da. 2. imala sam decka koji je bio isti poput tebe. cak bi mu oci zasuzile od duhanskog dima. nisam pusila pred njim, niti prije sastanka s njim. 3. normalna sam ili se barem takvom smatram. istina, drugacije je poljubiti nekoga tko pusi i nekoga tko ne pusi, ali ako je toj osobi stalno do tebe, onda ce prestati a zelis reci da cure koje puse nisu normalne ![]()
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: opet ja, da tako je :P Citat:
Ps. isto se vrijedi i za one "fanove" slatkiša koji nemogu prestat, ljudi koji u jedan dan kažu "dosta, neču više" i toga se drže su hrabri i pravi ljudi.
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: opet ja, da tako je :P i dobije rak i umre jednostavno ne kužim takve ljude al jebiga, kako jedan "pametan" čovik kaže, ima nas svakakvih xD
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: opet ja, da tako je :P bas. moze te ubiti sve od brze hrane do cigarete preko svakodnevnog setanja kroz grad. ako ti je sudeno, sudeno je. i tocka
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
![]() |
| Tagovi: opet, tako |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:33.

) i sad poanta je u tome što ja mrzim sve s vezi dima i nemogu zamislit da sam s curom koja puši, a svi puše, kako da nađem neku koja napuši, jer sam već dosta sam

a zelis reci da cure koje puse nisu normalne