| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi opet ja, da tako je :P u Život i Stil forumu; ne razumijem gdje je problem??? ako te cura zeli, onda nece konzumirati nikakve duhanske proizvode dok je s tobom.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: opet ja, da tako je :P ne razumijem gdje je problem??? ako te cura zeli, onda nece konzumirati nikakve duhanske proizvode dok je s tobom.
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,865
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: opet ja, da tako je :P Citat:
![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: opet ja, da tako je :P Ja ne podnosim dim cigarete i ne volim biti blizu jer mrzim kad smrdim po cigaretama, ali ne bih nikad dečku s kojim sam uvjetovala da prestane. Čak ni u mom društvu, iako bih tada bila par metara dalje ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: opet ja, da tako je :P Onda ti imaš ozbiljnih problema. Gotove sve djevojka s kojima sam izlazio su bile pušačice. Pokušao sam pomoći da se ostave, ali im nisam uređivao život. Nosi orbit sa sobom u džepu i uvali joj 3-4 žvake prije nego pređete na stvar. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Zauzeta Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,300
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: opet ja, da tako je :P a ne mogu vjerovati, gade ti se cure koje puše i šta sad ti hoces da ja tebi kazem? i cemu tocno ovaj topic? da te sazaljevamo, pomognemo naci riješenje tvom problemu ili je to tu samo iz razloga da popljuješ nas pusacice kako samo labilne osobe? |
| | |
| | #19 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: opet ja, da tako je :P Svašta. Dobro ti je Mišić rekla... Kakve veze cigareta ima sa zdravim razumom? Svi pušači znaju da šteti, pa... Umrijet ću tako i tako. Evo, ja sam isto pušačica i svi moji dečki su bili nepušači, nije da im je smetala cigareta ili da su mi branili, nego iz pristojnosti neke nisam (ili bi rijetko) zapalila pred njima... i orbit uvijek (nisam puhala balone ).
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: opet ja, da tako je :P Citat:
stvarno ne vidim razlog zasto je netko NENORMALAN ako ne pusi, jedino ako ti sebe smatras sablonom za NORMALNE ljude... to je vec tvoj problem. neki od th JADNIKA kako ih ti nazivas, NE ZELE prestati pusiti jer im je to gust, i meni je bio. prob je u tome sto se gust pretvori u gadnu naviku koje se (kad shvatis da pretjerujes) ne mozes vise tako lako rijesiti. osim toga, zasto mislis da netko ne bi htio prestat skroz ili barem prestat pred tobom pusit? ja sam zbog oklade prestala, decko je htio da prestanem jer mu je smetalo, ja sam rekla dobro, ali moras i ti za mene neki drek napravit - obrijat se skroz jer je godinama imao brkove i bradu, a ja sam htjela vidjet kako izgleda bez toga i eto, pala oklada.. ako se on obrije, ja cu prestat pusit
__________________ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: opet, tako |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:41.

, zamisli a tek njena slina , ajme
, fuuuj , bljak