| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Otkinuti madez u Život i Stil forumu; sinoc sam noktom otkinula jedan malo madez na ledjima.. krvi je bilo dosta al nije nit najmanje bolilo.. jedva da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | Otkinuti madez sinoc sam noktom otkinula jedan malo madez na ledjima.. krvi je bilo dosta al nije nit najmanje bolilo.. jedva da sam i osjetila ista..stavila sam nekakav bivacin prah i flaster.. danas imam krastu.. logicno ![]() jel bi se trebala zabrinut? otic doc-u? ne znam.. nekako mi se ne da histerizirat oko toga, al opet.. nije mi svejedno ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Otkinuti madez ovako kad se meni davno pirje dok sam ima dugu kosu oplela oko madeze i kad san ga skida onda su ga uzeli i poslali na analizu da vide je li dobrocudni ili zlocudni... iako ne znam cemu to kad su ga vec skinuli... mozda bi bilo pametno otic do dermatologa... dosta krvi je normalno za madeze i bradavice... bar koliko ja znam... nego kako si to skinula zafrkavan se (samo za ovo kako si ga skinula part )
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. Zadnji Uredio Sahataba : 24-06-08 u 16:38. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Otkinuti madez Istina, nije za dizat paniku, ali ako hoćeš biti 100% sigurna odi dermatologu..... To bi ja na tvom mjestu napravio....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Otkinuti madez Savjetuje se da se ode odmah kod doktora iz tog razloga jer se otkidanjem madeža mogu aktivirati eventualne maligne stanice ako ih madež sadrži. I ja sam išla isto prije par godina skudati nekoliko madeža i dva, tri su bila za zabrinuti (po obliku i veličini i boji se to gleda) te su poslani na analizu zato da se vide dal su maligni i potencijalno opasni za naš organizam. Jer nekada se zna desiti ako madež ima "veliko" korijenje da se ne izvadi cijeli...
__________________ pošaljite mi pm ako želite vidjeti moje gole slike |
| | |
| | #5 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Otkinuti madez ovaj moj ej bija mali... ![]() znas koliki je bija kad se kosa oko njega zaplela, a ono velicine neskvika one okruglice tako su ga brat i rodjak zvali ![]() O.T. šelbi odi kod doktora ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Otkinuti madez ja si nikad nisam otkino madez, ali sam i citao po netu i cuo od dosta ljudi da zna bit opasno (ne nuzno). odi ti do najblizeg doktora za svaki slucaj. bolje sprijeciti nego ljeciti ![]()
__________________ Decki, hvala vam za zajednicke trenutke osjecaja ponosa. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Otkinuti madez mogla je biti i bradavica ali čim si otvorila temu i zabrinuta si,što je normalno,odi pogledati ali vjerujem da je sve ok.samo radi svog mira.
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-08 Lokacija: Split Godina: 19
Poruka: 127
![]() | Re: Otkinuti madez Da sam na tvome mjestu obavezno bih otišla kod doktora čisto da budem mirna, a i nije baš za zezati se sa madezima! uf...naježila sam se (vizualizirala sam sliku u glavi otkidanog madeza i krvi )
__________________ "Tragedija slave je u tome da moraš izgubiti previše vremena da bi postao slavan." Picasso |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Otkinuti madez Ja sam jednom odrezao madez na licu... jos nemam nikakvih posljedica... pitao sam sto je najgore sto mi se moze dogoditi a doktorica je bila vrlo izravana pa mi je rekla da mogu dobiti rak, metastaze na organima i konačno umrijeti, ali da u većini slučajeva nije ni najmanje opasno... najme pitanje je da li je madez bi crn ili smeđ... smeđi i svijetliji kako veli nisu opasni, dok je za crne potrebno napraviti provjeru postoji li kakva opasnost zbog otkidanja... dakle odi doktoru opće prakse...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
![]() |
| Tagovi: madez, otkinuti, otrgnuti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:17.

al nije nit najmanje bolilo.. jedva da sam i osjetila ista..

zafrkavan se
(samo za ovo kako si ga skinula
)

29 49.....