| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi oziljci po tijelu ?? u Život i Stil forumu; pozdrav svima...evo zanima me kakva iskustva imate sa dermoabrazijom i mikoroabraziom..naime imam fleke po leđima od pristica posto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-12-07
Poruka: 86
![]() | pozdrav svima...evo zanima me kakva iskustva imate sa dermoabrazijom i mikoroabraziom..naime imam fleke po leđima od pristica posto sam tamnije puti to se dosta vidi..pa bi to htjela uklonit..naime kad se ode na more i po crni a hvala Bogu treba mi jako malo da mi se boja primi i sve je super 2 mj..jer je cijelo tijelo ljepe boje i flekovi se ne vide al nakon nekog vremena boja se ispere i frekovi se opet vide..pa eto imate neku pomoc vezi toga...hvala ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-05-07
Poruka: 437
![]() | Re: oziljci po tijelu ?? Mene to isto zanima, mislim da bi se trebala posavjetovati sa stručnjakom. Ja ću nakon što mi se smire hormoni (dakle prestane pubertet), podvrgnuti toj mikrodermoabraziji ili kako već , jer me ožiljci od prištića izluđuju![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-07-08 Lokacija: slavonija
Poruka: 21
![]() | Re: oziljci po tijelu ?? meni se pojave prištići na leđima kad putujem npr. doduše, na početku puberteta mi se pojavilo samo od sebe. ja sam svjetle puti (mada sam brineta...uglavnom...bez šminke sam kao vampir grrr) i svako ljeto se dobro osunčam, već par godina...ne pojave se opet...osim u 12. mjesecu ako nosim debele veste pa kože ne diše...onda malo pripazim. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:12.

, jer me ožiljci od prištića izluđuju