| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi ozljede madeža (znamenki) u Život i Stil forumu; neznam kak vi velite za to, al valjda znate na kaj mislim... evo, meni se jucer drugi put dogodilo, cura ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | ozljede madeža (znamenki) neznam kak vi velite za to, al valjda znate na kaj mislim... evo, meni se jucer drugi put dogodilo, cura mi je s noktom prepolovila madež, pol je cijelo, pol se drzi "na koncu"... zaljepil sam flaster prek toga, nadam se da bude zacijelilo... prvi put mi se isto tak odvojil jedan veliki na ledjima, al s flasterima je zacijelil... e, sad mene zanima, dal moze kaj biti ako ozljedis madež??? stari mi je pricala sve i svasta, pa me zanima a zna ko kaj o tome??? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: ozljede madeža (znamenki) ako ne budes iducih dana imao problema valjd ace biti sve oke.. ali ja bi za svaki slucaj otisla to pregledat kod doktora/dermatologa..
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ozljede madeža (znamenki) Ja sam odrezao jedan na licu britvicom slučajno... rekla mi je doktorica da je opasno ako je bio crn... to znači da je melanom i da iz odrezanog madeža može doći do širenja metastaza tumora tijelom i to je opasno. Al u većini slučajeva ako su smeđi madeži nije opasno... doktori koliko sam čuo znaju ove veće koji su bezopasni skidati koncem... za doljnju bazu naprave omču i samo naglo povuku (ne znam koliko je to točno), uglavnom.. ako ti je ostao dio madeža odi dermatologu da pogleda i prepisati će ti Betrion antibiotsku kremu...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Split Godina: 26
Poruka: 77
![]() | Re: ozljede madeža (znamenki) to je istina..moze nastati sranje iz toga,radje odi u doktora,a i oni zarastaju dosta tesko...
__________________ RođenSamGodineGospodnje,jednog vručega ljeta Bez slavlja, bez šampanjca, bez banketa,Život na dvadeset kvadrata, pobjeg'o sam s uziceVečKaoKlinac postaoSamDijeteUliceGlasSlobodeOsjećam.. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ozljede madeža (znamenki) ak to netko bude tak žarko želio napraviti napraviti će noktima... nemam ja ništa s tim što je netko glup... želio sam objasniti da se određene vrste madeža lako uklanjaju i da doktori to jednostavno rade da ne bi cijela slika o tumoru bila tako strašna, al ako je tebi draže da ti kažem samo da moš dobit tumor, meni odgovara...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,487
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ozljede madeža (znamenki) Pola madeža puklo? Praksa je ovakva: dođeš doktoru, on te pošalje kirurgu, kirurg u 5 minuta izreže cijeli madež. Ja se s tim nebi zezo - svaki madež ima potencijal da postane maligan, samo što neki madeži imaju jako nizak, a neki visok potencijal. Mogućnost se povećava prilikom ozljeda. |
| | |
![]() |
| Tagovi: madeza, ozljede, znamenki |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:43.