Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Peglanje kose u Život i Stil forumu; dal vi doma peglate kosu? stavljate li koje sredstvo protiv uništavanja kose? dajte koji savjet.......

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-10-07, 14:19   #1 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika tree_hill_girl

Datum registracije: 02-01-07
Poruka: 222
tree_hill_girl se izdvaja iz mase
Peglanje kose

dal vi doma peglate kosu?
stavljate li koje sredstvo protiv uništavanja kose? dajte koji savjet....
Why I always keep on coming back for more?
tree_hill_girl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-10-07, 14:48   #2 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 909
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase
Re: Peglanje kose

Peglam, ali nastojim da to ne bude prečesto. Radije se isfeniram, jer to ipak manje šteti kosi.
Sredstvo? Jednom tjedno na nju stavim Lorealovu masku za kosu i prije nego ju počnem sušiti stavim silikona, naročito na vrhove. Zdrava je, sjajna i glatka.
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 13:20   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Poruka: 2,679
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

nekada si znam speglati kosu. tada si stavim garnierovu masku za kosu i nekako mi je lijepa i mekana. inace ju ne peglam
The garden sighs, flowers die.
vibica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 15:58   #4 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja ne peglam. toliko je kovrčava i bujna da je naprosto grijeh tako nešto ravnati. Međutim svaki put kada odem kod frizera (kad se natjeram kod njega) onda mu i naglasim da hoću ravno, ravno, ravno... jedino ako nisam na minivalu

Inače od šampona i toga koristim Lorealov i šampon i regenerator (onaj rozi), pjenu (svaki put neku novu, ni jedna mi nije nešto) i lak (ali rijetko). Stavljala sam prije onu kremu za kosu (ne znam od koga, ali znam kako izgleda). Eto.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 21:20   #5 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Meni ne vrijedi peglat jer ako je vani zrak vlažan čim izađem izgledat ću ko pudlica
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 21:41   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

ma joj, ja peglala neko vrijeme pa sam si spalila kosu. Sad se furam na natural. Ne ide meni nikakvo peglanje od ruke
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 21:42   #7 (permalink)
Hello Kitty fan

Datum registracije: 10-02-07
Godina: 19
Poruka: 786
BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan

ja ne peglam kosu bas nego ju samo isfeniram iako je po prirodi ravna..obavezno koristim garnierov regenerator...svako malo keune masku za kosu..i na kraju kad isfeniram (a nekad malo i ispeglam ) kosu onda ju na vrhovima namažem silikonom za kosu ili ti ga tekucim kristalom..
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 22:31   #8 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Silikon za kosu je zakon.
Odgovori sa citatom
Star 27-12-07, 22:12   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 11-08-07
Poruka: 55
kimber se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku kimber

moja je kosa valovita pa nekad kad mi dođe (npr. za izlazak vikendom) je znam ispeglat, al ne opet precesto...

a ja uz nivein sampon koristim pantenov regenerator koji se ispire i onda jos stavim na mokru kosu onaj regenerator koji se ne ispire i to je to... kosa mi je skroz ok...
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 16:41   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Poruka: 1,124
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

peglam ju skoro stalno....a prirodno mi je blago kovrčava....stavim silikon za vrhove poslije peglanja....a jednom tjedno stavljam orahovo ulje na kosu,pustim da stoji sat-dva pa onda to operem sa šamponom....tako mi bude puno sjajnija i zdravija.....bilo kakvo biljno ulje,to vam je super za kosu....za svjetliju čičkovo,za tamniju orahovo..a kom ne smeta miris,može i maslinovo.....
petrica_ je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kose, peglanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:49.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103