| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Peglanje kose u Život i Stil forumu; Meni je najbolje maslinovo A uskoro mislim kupiti peglu... vidjela sam jednu Remingtonovu. Ali mislim da mi treba neka jača ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Peglanje kose Meni je najbolje maslinovo ![]() A uskoro mislim kupiti peglu... vidjela sam jednu Remingtonovu. Ali mislim da mi treba neka jača jer mi je kosa dosta gusta.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,154
![]() ![]() ![]() | Re: Peglanje kose ja ti imam remingtonovu....dobra pegla skroz...inače bi kad se isfeniram,kosa uvijek reagirala ak ima imalo vlage u zraku,ali sad se peglam,i kosa mi uopće ne reagira na vrijeme vani.... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,154
![]() ![]() ![]() | Re: Peglanje kose da,ja sam ju isto zato kupila....s peglom možeš uvijek imat frizuru,kad god se sjetiš....a i brže je i učinkovitije od feniranja,za one koje nemaju baš ravnu kosu.... |
| | |
| | #15 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 679
![]() ![]() | Citat:
takodjer imam remintovu i peglam svaki drugi dan...nikakvu posebnu zastitu ne koristim osim regeneratora i kad sam zbilja raspolozena neku masku za kosu Citat:
pa mozd i odustanes od pegle ![]() Zadnji Uredio daidza : 23-02-08 u 21:57. | ||
| | |
| | #16 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-08-07 Lokacija: City of Angels =) Godina: 16
Poruka: 506
![]() | Re: Peglanje kose peglam redovito. inače imam frčkavu koju nemogu smislit, i poslje pranja ju isfeniram na ravno i onda popeglam i tako već dugo dugo a i tako će i biti još duggo dugo... kosa mi je katastrofa, ah nema veze. imam remingtonovu i one su najbolje, može peglat frčkat...
__________________ Andry =)... http://billytalentfan.blog.hr I don't need you to tell me what to do, And I don't need you to tell me what to be, F**K YOU! |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Peglanje kose Meni je ljepša kovrčava nego ravna, ali ipak s vremena na vrijeme dobro je napraviti promjene... Citat:
![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 03-03-08
Poruka: 18
![]() | Re: Peglanje kose Citat:
super je za ravnanje ono novo od nivea straight&shine (regenerator) samo što meni tolko izravna da mi kosa izgleda preopušteno | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Peglanje kose ja imam prirodno ravnu kosu ali ispeglam uglavnom vikendom kosu... i ne stavim nikakvo sredstvo... jedino pri pranju stavljam regenerator,ili neku masku za kosu... ali od peglanja se kosa dosta uništava
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,051
![]() ![]() ![]() | Re: Peglanje kose Citat:
A kakva ti je inače? Uglavnom ravna ili baš i nije?
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kose, peglanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:49.