Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Peglanje kose u Život i Stil forumu; Meni je najbolje maslinovo A uskoro mislim kupiti peglu... vidjela sam jednu Remingtonovu. Ali mislim da mi treba neka jača ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-01-08, 16:48   #11 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Peglanje kose

Meni je najbolje maslinovo

A uskoro mislim kupiti peglu... vidjela sam jednu Remingtonovu. Ali mislim da mi treba neka jača jer mi je kosa dosta gusta.
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 16:52   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 19
Poruka: 1,154
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke

A uskoro mislim kupiti peglu... vidjela sam jednu Remingtonovu. Ali mislim da mi treba neka jača jer mi je kosa dosta gusta.
ja ti imam remingtonovu....dobra pegla skroz...inače bi kad se isfeniram,kosa uvijek reagirala ak ima imalo vlage u zraku,ali sad se peglam,i kosa mi uopće ne reagira na vrijeme vani....
petrica_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 16:54   #13 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Čula sam dosta pohvala za tu Remingtonovu, samo još moram naći pravi model i kupujem

Malo mi dojadila griva
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 16:56   #14 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Poruka: 1,154
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

da,ja sam ju isto zato kupila....s peglom možeš uvijek imat frizuru,kad god se sjetiš....a i brže je i učinkovitije od feniranja,za one koje nemaju baš ravnu kosu....
petrica_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 19:27   #15 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 679
cocopuff se izdvaja iz masecocopuff se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: petrica_ Pogledaj Poruke
ja ti imam remingtonovu....dobra pegla skroz...inače bi kad se isfeniram,kosa uvijek reagirala ak ima imalo vlage u zraku,ali sad se peglam,i kosa mi uopće ne reagira na vrijeme vani....

takodjer imam remintovu i peglam svaki drugi dan...nikakvu posebnu zastitu ne koristim osim regeneratora i kad sam zbilja raspolozena neku masku za kosu

Citat:
Čula sam dosta pohvala za tu Remingtonovu, samo još moram naći pravi model i kupujem

Malo mi dojadila griva
navodno da ce se ove godine furat bujna kosa...
pa mozd i odustanes od pegle

Zadnji Uredio daidza : 23-02-08 u 21:57.
cocopuff je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-02-08, 21:06   #16 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 07-08-07
Godina: 16
Poruka: 506
Andrij@n@ se izdvaja iz mase

peglam redovito.
inače imam frčkavu koju nemogu smislit, i poslje pranja ju isfeniram na ravno i onda popeglam i tako već dugo dugo a i tako će i biti još duggo dugo...
kosa mi je katastrofa, ah nema veze.
imam remingtonovu i one su najbolje, može peglat frčkat...
F**K YOU!
Andrij@n@ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-02-08, 21:26   #17 (permalink)
Cobeta

Meni je ljepša kovrčava nego ravna, ali ipak s vremena na vrijeme dobro je napraviti promjene...

Citat:
Pravi autor: cocopuff Pogledaj Poruke
navodno da ce se ove godine furat bujna kosa...
pa mozd i odustanes od pegle
I odustala, zasad
Odgovori sa citatom
Star 03-03-08, 18:46   #18 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-03-08
Poruka: 18
micica100 se izdvaja iz mase

Citat:

remington ti je najbolej šta možeš kupiti. ja ju imam i sve moje cure...
super je za ravnanje ono novo od nivea straight&shine (regenerator) samo što meni tolko izravna da mi kosa izgleda preopušteno
micica100 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-03-08, 23:06   #19 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Poruka: 6,238
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

ja imam prirodno ravnu kosu ali ispeglam uglavnom vikendom kosu... i ne stavim nikakvo sredstvo... jedino pri pranju stavljam regenerator,ili neku masku za kosu...
ali od peglanja se kosa dosta uništava
Odgovori sa citatom
Star 03-03-08, 23:24   #20 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,051
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: micica100 Pogledaj Poruke
remington ti je najbolej šta možeš kupiti. ja ju imam i sve moje cure...
super je za ravnanje ono novo od nivea straight&shine (regenerator) samo što meni tolko izravna da mi kosa izgleda preopušteno
Ozbiljno? Nekako sam skeptična prema tome jer mi je teško povjerovati u to da šampon može izravnati kosu.
A kakva ti je inače? Uglavnom ravna ili baš i nije?
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kose, peglanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:49.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108