| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Peglanje kose u Život i Stil forumu; Skroz je ravna kosa.. Sto na neki nacin meni i nije bas dobro, jer nema kosa vise nikakvog volumena, samo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Peglanje kose Skroz je ravna kosa.. Sto na neki nacin meni i nije bas dobro, jer nema kosa vise nikakvog volumena, samo bezivotno pada.. ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,061
![]() ![]() ![]() | Re: Peglanje kose Hm, sad se stvarno premišljam što da napravim - kupiti ili ne. Ja inače imam neku valovitu kosu i da bi bila ravna je treba fenirati ili peglati. Često upravo to s njom i radim jer inače leti na sve strane i izgleda mi nekako čupavo i neuredno. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 679
![]() ![]() | Re: Peglanje kose Citat:
super je ta nivea za ravnanje | |
| | |
| | #24 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Peglanje kose Citat:
Citat:
Jedina boljka toga je da je tada kosa nekako bezivotna, samo bezveze pada ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. | ||
| | |
| | #25 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Peglanje kose No ajde dobro. Idem ubrzo do grada pa ću si kupit', danas ionako moram prat' kosu pa da odmah isprobam. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #27 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Peglanje kose E pa mojoj kosi očito nema pomoći. Sad sam je oprala s tim šamponom i regeneratorom i - ništa. Ista je kao i sa svim ostalim šamponima. Baš sam tužna sad jer ne kužim u čemu je problem. Možda sam ju trebala pustit' da se skroz sama osuši, ali ne mogu s mokrom kosom ić' spavat'. Joj. ![]()
| | |
| | #29 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Peglanje kose Nije, šišala sam se pred dva tjedna i još sam rekla frizerki da slobodno odreže koliko treba. A ne znam, sljedeći put ću stavit' malo više toga svega i pustit' da se sama suši pa ćemo vidjeti...
| | |
| | #30 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,154
![]() ![]() ![]() | Re: Peglanje kose meni se sviđa to niveino,baš sam danas kupila i oprala kosu sa tim šamponom i regeneratorom za ravnanje,i izravna ju....super mi je....kosa onak lijepo pada....
__________________ ......""NEMOGUCE je samo velika rijec koju koriste mali ljudi da bi lakse zivjeli u svijetu koji im je dan,umjesto da potraze snagu da bi ga promijenili""...... |
| | |
![]() |
| Tagovi: kose, peglanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:45.