| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi piercing-ukras ili nakarada u Život i Stil forumu; Nedavno sam hodajući susreo dve djevojke, pa sad hajmo reći negdje oko 20.god., koje su me zaustavile i žicale ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 37
Poruka: 748
![]() | piercing-ukras ili nakarada Nedavno sam hodajući susreo dve djevojke, pa sad hajmo reći negdje oko 20.god., koje su me zaustavile i žicale pljugu. ali nije to bit. Obje su bile prepune piercinga po čitavom licu, u obrvama valjda više ne stane niti jedan, usnice na nekoliko mjesta i gore i dolje, obje nosnice i ušne resice prepune piercinga a ova koja je govorila imala je naravnoi na jeziku. Sebe ne smatram teškim konzervativcem i lagao bih da mi lijep piercing na žeskom nosiću nije lijep,ali ovo što sam vidio na njih dve stvarno me je nekako osupnulo, pa mogu čak i reći da mi se gadilo te da su mi izgledale kao kakve cirkuske nakarade. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: piercing-ukras ili nakarada Je, a kaj ja znam. Ako se njima svida nek nose. Osobno mi se ne svida, ali tko voli nek izvoli, jelda?..
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: piercing-ukras ili nakarada I meni je isto piercing na nosu recimo ok ali ovo pretjerano je stvarno ružno za vidjeti. Ne znam zakaj to rade.
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: piercing-ukras ili nakarada Njima se to svida.. A u krugovima u kojima se one krecu, mozda to bas i nije pretjerano, vec taman... A i zanimljivo je vidjeti neku osobu razlicitu od sebe.. Razlicitost veseli ![]()
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: piercing-ukras ili nakarada Meni se ti pircevi i tetovaže na ženskama niš ne dopadaju. Me ni je čak najbolje vidjeti žensku bez pola tone šminke na sebi. Glavno da je ženska ok i da se super osjeća u svome tijelu.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul. |
| | |
![]() |
| Tagovi: nakit |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:24.