Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi piercing-ukras ili nakarada u Život i Stil forumu; Nedavno sam hodajući susreo dve djevojke, pa sad hajmo reći negdje oko 20.god., koje su me zaustavile i žicale ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-05-08, 16:10   #1 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 37
Poruka: 748
dark_zg se izdvaja iz mase
piercing-ukras ili nakarada

Nedavno sam hodajući susreo dve djevojke, pa sad hajmo reći negdje oko 20.god., koje su me zaustavile i žicale pljugu. ali nije to bit. Obje su bile prepune piercinga po čitavom licu, u obrvama valjda više ne stane niti jedan, usnice na nekoliko mjesta i gore i dolje, obje nosnice i ušne resice prepune piercinga a ova koja je govorila imala je naravnoi na jeziku.
Sebe ne smatram teškim konzervativcem i lagao bih da mi lijep piercing na žeskom nosiću nije lijep,ali ovo što sam vidio na njih dve stvarno me je nekako osupnulo, pa mogu čak i reći da mi se gadilo te da su mi izgledale kao kakve cirkuske nakarade.
dark_zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 16:49   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Poruka: 2,679
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat
Re: piercing-ukras ili nakarada

Je, a kaj ja znam. Ako se njima svida nek nose. Osobno mi se ne svida, ali tko voli nek izvoli, jelda?..
The garden sighs, flowers die.
vibica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 17:32   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 37
Poruka: 748
dark_zg se izdvaja iz mase

Ma naravno, slažem se s tobom, ali ipak sam se zapitao što ljude tjera da toliko pretjeruju u uljepšavanju svog tjela.
dark_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 17:38   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 646
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

I meni je isto piercing na nosu recimo ok ali ovo pretjerano je stvarno ružno za vidjeti.
Ne znam zakaj to rade.
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 17:44   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Poruka: 2,679
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

Njima se to svida.. A u krugovima u kojima se one krecu, mozda to bas i nije pretjerano, vec taman... A i zanimljivo je vidjeti neku osobu razlicitu od sebe.. Razlicitost veseli
The garden sighs, flowers die.
vibica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 19:19   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 10-01-08
Godina: 22
Poruka: 238
Ineluki se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ineluki

Meni se ti pircevi i tetovaže na ženskama niš ne dopadaju. Me ni je čak najbolje vidjeti žensku bez pola tone šminke na sebi. Glavno da je ženska ok i da se super osjeća u svome tijelu.
Odgovori sa citatom
Star 10-05-08, 12:01   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 2,144
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

sve sto je u granicama normale moze proc, bez nepotrebnog pretjerivanja
a tebe za sebe...
dave je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 13:16   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,487
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Ja na to gledam ovako: osobno, nikada ne bih stavio tako nešto na sebe, ali ako se nekome to sviđa, neka radi sa sobom što hoće.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: nakit

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103