Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Plastične operacije u Život i Stil forumu; Svjedoci smo da u našem svakodnevnom životu susrećemo sve više ljudi na kojima primječujemo promjene a ponekad si ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-03-08, 07:21   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 20
Poruka: 253
krizma7 se izdvaja iz mase
Plastične operacije

Svjedoci smo da u našem svakodnevnom životu susrećemo sve više ljudi na kojima primječujemo promjene a ponekad si nemožemo odgovoriti iz kojeg je to razloga. Korekcije usta, podočnjaka, raznih bora, grudi, nosa, ušiju itd, itd., danas su postale svakodnevna pojava. Meni osobno to ne smeta jer ipak mislim da si ljudi s time pomognu, odnosno sretniji su i zadovoljniji svojim izgledom a koji je danas sve važniji ( posao, društvo, prihvačenost u okolini itd.) Jedino mi stvarno nije lijepo vdjeti osobu koja je pretjerala s kojekakvim zahvatima, to mi več lagano vuče na neke poremečaje. E pa sad da čujem Vaša razmišljanja o tome.
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 11:25   #2 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,940
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: Plastične operacije

Pa u načelu se slažem sa tobom.

U zdravstvene svrhe svakako, u estetske tko voli nek izvoli.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 12:08   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,529
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

osobno nisam imala nikakve takve intervencije s kiruške strane, no, sigurno ću u budućnosti malo ispeglati bore kada se pojave.
pretjerivanje ni ja ne volim
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 13:39   #4 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: Plastične operacije

Estetska kirurgija je osobna stvar pojedinca i ako netko to želi napraviti iz nekih svojih dovoljnih razloga, zašto da ne.

Naše društvo je još uvijek i više nego dovoljno konzervativno i primitivno, da svi stalno vire u tuđe dvorište i daju si pravo komentirati i suditi,a ne vidi koliko smrdi u njihovom.
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 14:11   #5 (permalink)
Uvaženi forumas

Godina: 25
Poruka: 774
Agness se izdvaja iz maseAgness se izdvaja iz maseAgness se izdvaja iz mase

Evo, ja ću prva napisati da sam imala zahvat (doduše najmanji mogući)...
Nemam ništa protiv manjih korekcija, ali samo da znate da je svaka ''plastična operacija'' prava operacija, sa posljedicama i svih mogućim šta može biti poslije zahvata.
Još nešto: čula sam da žene koje urade grudi, kasnije nemaju osjet u bradavicama, ako je istina to mi je stvarno apsurd...
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 14:13   #6 (permalink)
Master of Sex n Sin

tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke
Evo, ja ću prva napisati da sam imala zahvat (doduše najmanji mogući)...
Nemam ništa protiv manjih korekcija, ali samo da znate da je svaka ''plastična operacija'' prava operacija, sa posljedicama i svih mogućim šta može biti poslije zahvata.
Još nešto: čula sam da žene koje urade grudi, kasnije nemaju osjet u bradavicama, ako je istina to mi je stvarno apsurd...
svako iskastvo curkama puno znači....pomozi konkretno, ako ti nije bed
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 14:21   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
svako iskastvo curkama puno znači....pomozi konkretno, ako ti nije bed
kako mislis konkretno?
ja sam imala manju lokalnu anesteziju, ali kad se god koristi totalna, to je već ozbiljna stvar, kao sto je to opcepoznato...
rezovi, otekline, modrine (recimo kod liposukcije, sto ja znam, vise od pola godine ne prodju modrice otekline, uzasno izgleda itd itd), ostaju uglavnom ožiljci, nos je opet posebna prica (nos ti doslovno tuku s čekićem da ga oblikuju), e kako te kasnije boli glava to samo mogu zamisliti...
opet ova zatezanja lica, uh, to je opet malo previse (za moj pojam, izrezu ti sve kuda ide rub kose i onda otkinu visak)
a ove emisije sto rade kompletnu promjenu osobe, e jadna im majka na promjenu vremena ili nesto slicno...
usta- prerizicno jer nikad ne znas dokad ce ti normalno izgledat i kad ce pocet da vise itd itd (a preko usana se ne moze stavit npr kosa, ili sal stavit, ili neki prekrivac slican)...

Zadnji Uredio Agness : 18-03-08 u 14:23.
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 14:24   #8 (permalink)
Master of Sex n Sin

joj, super si prestrašila.......

mislim na tvoje osobno isksutvo, što si ti operirala..???
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 14:35   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Uši, prije 10 godina...
nisam imala nikakvih problema, ali to je skroz jednostavna operacija...
I nitko nikad ne bi primijetio, dok već moje preverzno oko (kako ga ja zovem, jer uvijek sve snimim) skuži svaku korekcijicu ušiju, olvejs... i ostale korekcijice, naravno...
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 14:37   #10 (permalink)
Master of Sex n Sin

Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke
Uši, prije 10 godina...
nisam imala nikakvih problema, ali to je skroz jednostavna operacija...
I nitko nikad ne bi primijetio, dok već moje preverzno oko (kako ga ja zovem, jer uvijek sve snimim) skuži svaku korekcijicu ušiju, olvejs... i ostale korekcijice, naravno...
e to....svaka čast za hrabrost....rep+
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: da lil ne

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103