| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Plastične operacije u Život i Stil forumu; Svjedoci smo da u našem svakodnevnom životu susrećemo sve više ljudi na kojima primječujemo promjene a ponekad si ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-02-08 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 253
![]() | Plastične operacije Svjedoci smo da u našem svakodnevnom životu susrećemo sve više ljudi na kojima primječujemo promjene a ponekad si nemožemo odgovoriti iz kojeg je to razloga. Korekcije usta, podočnjaka, raznih bora, grudi, nosa, ušiju itd, itd., danas su postale svakodnevna pojava. Meni osobno to ne smeta jer ipak mislim da si ljudi s time pomognu, odnosno sretniji su i zadovoljniji svojim izgledom a koji je danas sve važniji ( posao, društvo, prihvačenost u okolini itd.) Jedino mi stvarno nije lijepo vdjeti osobu koja je pretjerala s kojekakvim zahvatima, to mi več lagano vuče na neke poremečaje. E pa sad da čujem Vaša razmišljanja o tome. ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ nije život jedna deva |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Plastične operacije Pa u načelu se slažem sa tobom. U zdravstvene svrhe svakako, u estetske tko voli nek izvoli.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,529
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plastične operacije osobno nisam imala nikakve takve intervencije s kiruške strane, no, sigurno ću u budućnosti malo ispeglati bore kada se pojave. pretjerivanje ni ja ne volim
__________________ Mistress Ancksunamun |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Estetska kirurgija je osobna stvar pojedinca i ako netko to želi napraviti iz nekih svojih dovoljnih razloga, zašto da ne. Naše društvo je još uvijek i više nego dovoljno konzervativno i primitivno, da svi stalno vire u tuđe dvorište i daju si pravo komentirati i suditi,a ne vidi koliko smrdi u njihovom.
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 774
![]() ![]() ![]() | Re: Plastične operacije Evo, ja ću prva napisati da sam imala zahvat (doduše najmanji mogući)... Nemam ništa protiv manjih korekcija, ali samo da znate da je svaka ''plastična operacija'' prava operacija, sa posljedicama i svih mogućim šta može biti poslije zahvata. Još nešto: čula sam da žene koje urade grudi, kasnije nemaju osjet u bradavicama, ako je istina to mi je stvarno apsurd... |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Plastične operacije kako mislis konkretno? ja sam imala manju lokalnu anesteziju, ali kad se god koristi totalna, to je već ozbiljna stvar, kao sto je to opcepoznato... rezovi, otekline, modrine (recimo kod liposukcije, sto ja znam, vise od pola godine ne prodju modrice otekline, uzasno izgleda itd itd), ostaju uglavnom ožiljci, nos je opet posebna prica (nos ti doslovno tuku s čekićem da ga oblikuju), e kako te kasnije boli glava to samo mogu zamisliti... opet ova zatezanja lica, uh, to je opet malo previse (za moj pojam, izrezu ti sve kuda ide rub kose i onda otkinu visak) a ove emisije sto rade kompletnu promjenu osobe, e jadna im majka na promjenu vremena ili nesto slicno... usta- prerizicno jer nikad ne znas dokad ce ti normalno izgledat i kad ce pocet da vise itd itd (a preko usana se ne moze stavit npr kosa, ili sal stavit, ili neki prekrivac slican)... Zadnji Uredio Agness : 18-03-08 u 14:23. |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Plastične operacije Uši, prije 10 godina... nisam imala nikakvih problema, ali to je skroz jednostavna operacija... I nitko nikad ne bi primijetio, dok već moje preverzno oko (kako ga ja zovem, jer uvijek sve snimim) skuži svaku korekcijicu ušiju, olvejs... i ostale korekcijice, naravno... |
| | |
![]() |
| Tagovi: da lil ne |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:46.