Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Plastične operacije u Život i Stil forumu; tijelo je dom duše,ako je duša nesređena nemože joj pomoći ni najsređeniji dom to je moje ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-03-08, 21:37   #21 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-03-08
Godina: 27
Poruka: 209
juventus se izdvaja iz mase
Re: Plastične operacije

tijelo je dom duše,ako je duša nesređena nemože joj pomoći ni najsređeniji dom
to je moje mišljenje o plasticnoj operaciji
juventus je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 14:29   #22 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: olja Pogledaj Poruke
meni npr. su simpaticni markantni nosevi skroz. niko kowac = super nos
Meni isto, pogotovo na muškima.

Manji popravci mogu biti ok, ali s razlogom imaš takav nos kakav imaš. Jer čim ti njega bitno promijeniš operacijom on više tvom licu ne pristaje. "Skratiš" si operacijom nos i to tako neprirodno izgleda. Meni većina ljudi koji su ga operirali imaju nekako isti nos
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 16:37   #23 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 26-09-06
Godina: 21
Poruka: 538
EvilM@ster se izdvaja iz maseEvilM@ster se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku EvilM@ster

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
ali s razlogom imaš takav nos kakav imaš.
Imam jer sam ga razbio na vrata kao klinac od par godina premda mi je to pocelo biti vidljivo tek sa 14-15 god, sada me vec dosta smeta...
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 17:44   #24 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-03-08
Godina: 22
Poruka: 429
olja se izdvaja iz maseolja se izdvaja iz maseolja se izdvaja iz mase

e a to je drugo... onda sredi stvar
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 18:48   #25 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 20
Poruka: 407
TBWS4E se izdvaja iz mase

i ja sam svoj "sredio" na treningu prije 2 godine...sad je stalno dobar dio nosa crven čim vani malo zapuše i čim je hladnije...a onda vam je jasno kako to izgleda zimi....

rudolf
TBWS4E je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 19:32   #26 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 458
File zd se izdvaja iz maseFile zd se izdvaja iz maseFile zd se izdvaja iz mase

Zasto ne ako je nekom to zadovoljstvo nek se "sređuje" ili ako je u zdravstvene svrhe

A kod cura ako stave silikone meni osobno to ne smeta
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 07:34   #27 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 20
Poruka: 253
krizma7 se izdvaja iz mase

Problem je u tome što neki koji pretjeraju s plastikom i od sebe rade nakarade (zanamo koji su ) to ne vide tako.Za njih su te korekcije baš takve kakve trebaju biti, što znači da je problem u glavi a ne na glavi. Zanima me dali im je itko od njima dragih ljudi rekao da to što su napravili nije lijepo već baš kontra te da tako samo stvaraju negativnu sliku o sebi, mada izgled nikad nebi smio biti ogledalo osobe.
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 08:58   #28 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 458
File zd se izdvaja iz maseFile zd se izdvaja iz maseFile zd se izdvaja iz mase

A sad je jedino ostala stvar ukusa neko ce stviti malo pa izgledati super a neko ce raditi noseve po rukama i druge pizdarije
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 09:20   #29 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,238
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

meni je ružno kad neko stavi silikone u grudi,to se vidi da je umjetno,i ne izgleda meni osobno lijepo,i čula sam da oni koji stavljaju silikone u usta da ujutro kad se probude im usne nakog nekog vremena budu deformirane pa moraju namještati da to normalno izgleda...
sve u svemu silikoni su za mene bzvz,a što se tiče operacije ušiju,ili tako nečega to je oke... ja nisam imala ni jednu takvu operaciju.
a čula sam i da dosta puta kirurzi uprskaju stvar-pa bude još gore nego što je bilo.
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 11:46   #30 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,291
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Prije sam razmišljala negativno o plasticnim operacijama, ali sad mi to i nije velika stvar....da imam novaca sigurno bi nešto operirala. Ali nije da cu sad ici dizati kredit za nove usnice
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: da lil ne

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108