| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Plastične operacije u Život i Stil forumu; tijelo je dom duše,ako je duša nesređena nemože joj pomoći ni najsređeniji dom to je moje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plastične operacije Meni isto, pogotovo na muškima. Manji popravci mogu biti ok, ali s razlogom imaš takav nos kakav imaš. Jer čim ti njega bitno promijeniš operacijom on više tvom licu ne pristaje. "Skratiš" si operacijom nos i to tako neprirodno izgleda. Meni većina ljudi koji su ga operirali imaju nekako isti nos ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 407
![]() | Re: Plastične operacije i ja sam svoj "sredio" na treningu prije 2 godine...sad je stalno dobar dio nosa crven čim vani malo zapuše i čim je hladnije...a onda vam je jasno kako to izgleda zimi.... rudolf ![]() |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 458
![]() ![]() ![]() | Re: Plastične operacije Zasto ne ako je nekom to zadovoljstvo nek se "sređuje" ili ako je u zdravstvene svrhe A kod cura ako stave silikone meni osobno to ne smeta
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-02-08 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 253
![]() | Re: Plastične operacije Problem je u tome što neki koji pretjeraju s plastikom i od sebe rade nakarade (zanamo koji su ) to ne vide tako.Za njih su te korekcije baš takve kakve trebaju biti, što znači da je problem u glavi a ne na glavi. Zanima me dali im je itko od njima dragih ljudi rekao da to što su napravili nije lijepo već baš kontra te da tako samo stvaraju negativnu sliku o sebi, mada izgled nikad nebi smio biti ogledalo osobe.
__________________ nije život jedna deva |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 458
![]() ![]() ![]() | Re: Plastične operacije A sad je jedino ostala stvar ukusa neko ce stviti malo pa izgledati super a neko ce raditi noseve po rukama i druge pizdarije
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
| | #29 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Plastične operacije meni je ružno kad neko stavi silikone u grudi,to se vidi da je umjetno,i ne izgleda meni osobno lijepo,i čula sam da oni koji stavljaju silikone u usta da ujutro kad se probude im usne nakog nekog vremena budu deformirane pa moraju namještati da to normalno izgleda... sve u svemu silikoni su za mene bzvz,a što se tiče operacije ušiju,ili tako nečega to je oke... ja nisam imala ni jednu takvu operaciju. a čula sam i da dosta puta kirurzi uprskaju stvar-pa bude još gore nego što je bilo.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: da lil ne |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:53.

premda mi je to pocelo biti vidljivo tek sa 14-15 god, sada me vec dosta smeta...