Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Pokočenje vrata u Život i Stil forumu; bok Pokočio me vrat kad sam se ujutro istezao, mazao sam svim kremama za hlađenje i slično, ali nikako me ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-04-08, 14:16   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-01-08
Poruka: 14
the driver se izdvaja iz mase
Exclamation Pokočenje vrata

bok
Pokočio me vrat kad sam se ujutro istezao, mazao sam svim kremama za hlađenje i slično, ali nikako me ne popušta. Jeli ima tko kakav prijedlog i savjet. Molim vas.
the driver je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 18:08   #2 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-06-06
Godina: 20
Poruka: 42
ivanxxx se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivanxxx
Re: Pokočenje vrata

...odes u ambulantu da ti daju inekciju i sve ce te pustit ))
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 18:24   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 02-06-07
Godina: 29
Poruka: 1,440
opaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auru

injekcija ne rijesava uzrok
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 18:44   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
pajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: opaka Pogledaj Poruke
injekcija ne rijesava uzrok
točno...takva injekcija je analgetik i ona će ti samo odstranit bol na neko vrijeme dok traje njeno djelovanje...
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 18:54   #5 (permalink)
Starter

e onda kod kiroprakticara, jedino rjesenje on ce otklonit uzrok
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 18:55   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 02-06-07
Godina: 29
Poruka: 1,440
opaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auru

opet se ne slazem sa tvojim misljenjem, ali s obzirom da nisam lijecnica suzdrzat cu se komentara
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 19:23   #7 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: Pokočenje vrata

Citat:
Pravi autor: the driver Pogledaj Poruke
bok
Pokočio me vrat kad sam se ujutro istezao, mazao sam svim kremama za hlađenje i slično, ali nikako me ne popušta. Jeli ima tko kakav prijedlog i savjet. Molim vas.
U svakom slučaju ako mazalice s analgetikom nisu pomogle, trebaš otici kod liječnika da vidi što je uzrok bolova...da li istegnut mišić, uklještenje mišića ili što već.....pa ćeš na osnovu utvrđene dijagnoze dobiti valjanu terapiju.

Injekcija analgetika ti može smanjiti bol i pomoći da prebrodiš do ponedjeljka da se možeš javiti svome liječniku.
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 19:38   #8 (permalink)
Starter

nisam ni ja lijecnik (ko sto se vidi), zas bi se suzdrzala podjeli s nama sto mislis
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 22:37   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 18
Poruka: 75
Dinikol se izdvaja iz mase

Propuh!! i meni se dogodi, samo injekcija pomaže
ili djevojka
Dinikol je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-08, 00:34   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
pajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznat

liječnik-->dijagnoza-->odgovarajuća terapija
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:40.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103