Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi poliklinike cijena/kvaliteta !?? u Život i Stil forumu; evo nedavno sam čuo da su pojedninim poliklinikama cijene pregleda papreno skupe za kvaliteteu usluge/pregleda koje pružaju pa ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-07-08, 09:48   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,384
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru
poliklinike cijena/kvaliteta !??

evo nedavno sam čuo da su pojedninim poliklinikama cijene pregleda papreno skupe za kvaliteteu usluge/pregleda koje pružaju pa me čisto zanima vaše mišljenje..
jeli to opravdano ili ne?
koje su poliklinike dobre,koje ne?
veše mišljenje o ovom "problemu"?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-07-08, 10:44   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-10-07
Godina: 20
Poruka: 200
wjewerica se izdvaja iz masewjewerica se izdvaja iz masewjewerica se izdvaja iz mase
Re: poliklinike cijena/kvaliteta !??

Neznam, ja sam platila dosta kad sam isla rjesavat probleme sa zubima u polikliniku, i mogu rec da je cijena bila prilicno razmjerna kvaliteti usluge...a sad neznam dal to vrijedi za sve + meni je stara doktorica, pa su mozda zato bili ok prema meni
Odgovori sa citatom
Star 05-07-08, 12:08   #3 (permalink)
Akademik Foruma

carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

neznam,koliko sam čuo da su im usluge preskupe ali da i tu ima dosta velike razlike u kvaliteti i usluzi koje pružaju..
ovde polik.sunce u st-u slovi kao dobar balans /kvalitete/usluge/cijene
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-07-08, 12:42   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,006
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan

Ja imam sreće da sam (po preporuci) naišla na dobrog zubara (radi privatno) i kliniku gde idem kod ginekologa.Super je i zadovoljna sam, jer sve rezultate dobijam za 2 do 3 dana, jesu malo skuplji ali em se ne cimam po Domu zdravlja em ne rade samo da bi odradili.
Kažem, imala sam sreću da naletim na vrhunske lekare,ali ima i oni koji uzimaju pare a rade bez veze...Sve je to relativno i nikad se ne zna!
Odgovori sa citatom
Star 05-07-08, 13:04   #5 (permalink)
Akademik Foruma

čuo sam da ovde po st-u znaju dosta novca digniti na jedan obični rutiniski pregled pa sad

opet mislim da je čoviku najprimarnije njegovo zdravlje i sad to po meni graniči s krađom jer normalan čovik uvik bira zdravlje onda novac a to čini se neke poliklinike debelo iskorištavaju zbg čega sam ja prije svega i pokrenio ovu temu !!
Odgovori sa citatom
Star 05-07-08, 14:07   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,006
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan

Pa jeste, tu si u pravu.
Ovde u Beogradu je bio slučaj jedan (a ko zna koliko ih je) da je jedna devojčica hitno trebala da operiše oči i otišla je u privatnu kliniku ali ta klinika nije bila predvidjena za te poduhvate i devojčica je umrla. E sad , ima ljudi koji rade u privatnim klinikama i koji verovatno žele novac i rade samo za novac i to ih najviše i zanima. Naravno, dešava se da i u običnim državnim bolnicama da pacijenti umiru od neuspele operacije ali opet ta bolnica je i predvidjena za te poduhvate....Ali, opet kažem ima svega i svačega.Ima privatnika koji bi da opelješe pacijente jer opet svi mi mislimo da privatna klinika pruža više nego državna.
I mislim da se pre nego što se čovek upusti u tako nešto treba doobro da se raspita prvenstveno kakvi su lekari i da li su stručni za to što čoveku u treba.
Odgovori sa citatom
Star 06-07-08, 01:12   #7 (permalink)
... lakše je...

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,553
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ma ako mi je u pitanju zdravlje, nije mi ni najmanje briga koliko krade i da li krade.
dorina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-07-08, 21:30   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Ma ako mi je u pitanju zdravlje, nije mi ni najmanje briga koliko krade i da li krade.
e ali oni to i iskorištavaju,baš o tome pišem
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:49.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114