| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi poliklinike cijena/kvaliteta !?? u Život i Stil forumu; evo nedavno sam čuo da su pojedninim poliklinikama cijene pregleda papreno skupe za kvaliteteu usluge/pregleda koje pružaju pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 31
Poruka: 4,384
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | poliklinike cijena/kvaliteta !?? evo nedavno sam čuo da su pojedninim poliklinikama cijene pregleda papreno skupe za kvaliteteu usluge/pregleda koje pružaju pa me čisto zanima vaše mišljenje.. jeli to opravdano ili ne? koje su poliklinike dobre,koje ne? veše mišljenje o ovom "problemu"?
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni, pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Pula Godina: 20
Poruka: 200
![]() ![]() ![]() | Re: poliklinike cijena/kvaliteta !?? Neznam, ja sam platila dosta kad sam isla rjesavat probleme sa zubima u polikliniku, i mogu rec da je cijena bila prilicno razmjerna kvaliteti usluge...a sad neznam dal to vrijedi za sve + meni je stara doktorica, pa su mozda zato bili ok prema meni ![]()
__________________ ''In the beginning there was nothing, and then, even THAT exploded!'' |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: poliklinike cijena/kvaliteta !?? neznam,koliko sam čuo da su im usluge preskupe ali da i tu ima dosta velike razlike u kvaliteti i usluzi koje pružaju.. ovde polik.sunce u st-u slovi kao dobar balans /kvalitete/usluge/cijene ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni, pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: poliklinike cijena/kvaliteta !?? Ja imam sreće da sam (po preporuci) naišla na dobrog zubara (radi privatno) i kliniku gde idem kod ginekologa.Super je i zadovoljna sam, jer sve rezultate dobijam za 2 do 3 dana, jesu malo skuplji ali em se ne cimam po Domu zdravlja em ne rade samo da bi odradili. Kažem, imala sam sreću da naletim na vrhunske lekare,ali ima i oni koji uzimaju pare a rade bez veze...Sve je to relativno i nikad se ne zna!
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: poliklinike cijena/kvaliteta !?? čuo sam da ovde po st-u znaju dosta novca digniti na jedan obični rutiniski pregled pa sad ![]() opet mislim da je čoviku najprimarnije njegovo zdravlje i sad to po meni graniči s krađom jer normalan čovik uvik bira zdravlje onda novac a to čini se neke poliklinike debelo iskorištavaju zbg čega sam ja prije svega i pokrenio ovu temu !!
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: poliklinike cijena/kvaliteta !?? Pa jeste, tu si u pravu. Ovde u Beogradu je bio slučaj jedan (a ko zna koliko ih je) da je jedna devojčica hitno trebala da operiše oči i otišla je u privatnu kliniku ali ta klinika nije bila predvidjena za te poduhvate i devojčica je umrla. E sad , ima ljudi koji rade u privatnim klinikama i koji verovatno žele novac i rade samo za novac i to ih najviše i zanima. Naravno, dešava se da i u običnim državnim bolnicama da pacijenti umiru od neuspele operacije ali opet ta bolnica je i predvidjena za te poduhvate....Ali, opet kažem ima svega i svačega.Ima privatnika koji bi da opelješe pacijente jer opet svi mi mislimo da privatna klinika pruža više nego državna. I mislim da se pre nego što se čovek upusti u tako nešto treba doobro da se raspita prvenstveno kakvi su lekari i da li su stručni za to što čoveku u treba.
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| ... lakše je... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,553
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: poliklinike cijena/kvaliteta !?? Ma ako mi je u pitanju zdravlje, nije mi ni najmanje briga koliko krade i da li krade.
__________________ Ako te pokušam sačuvatiSam ću sebi se narugatiA to je prevelika cijenaZa nešto čega nemaŠto u tebi ne postoji Podigni zid bezbroj godina dugTako da ne vidim preko... Jbmu sve!!!! |
| | |
| | #8 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: poliklinike cijena/kvaliteta !?? Citat:
![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni, pitaju te jesu li zaboravljeni... | |
| | |
![]() |
« Kakvu kosu imate?
|
muske grudi »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:49.