| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Pranje zubi u Život i Stil forumu; evo jedne svakodnevne teme, dakle: kolko puta dnevno perete zube? koju pastu za zube koristite? koju četkicu za zube (soft, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pranje zubi evo jedne svakodnevne teme, dakle: kolko puta dnevno perete zube? koju pastu za zube koristite? koju četkicu za zube (soft, medium, hard)? imate li probleme sa zubima? što se mene tiče, perem ujutro i naveče ( ), sensodyne pasta (najbolja po meni), hard četkica (najtvrđa), nisam nikad imal probleme osim što se tiče preosjetljivosti na toplo i hladno ali sam taj prob riješio sensodyneomhaj sad vi
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Pranje zubi "Pravi muskarci ne peru zube" Al Bundy
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #3 (permalink) |
| side scrolling arcade action gamer | Re: Pranje zubi Peren zube u jutro kad se probudim svaki put, i svaki put kad izlazim iz stana... Pastu neman uobičajenu, uglavnom ih mijenjam, a četkicu najtvrđu što ima... Neman problema sa zubima, iman sriće da su dosta dobri, a i otac mi je stomatolog tako ako mi i triba nešto, brzo to riješim.
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pranje zubi ne valjaju tvrde četkice jer oštećuju caklinu i meso... ja ih perem stalno, i temeljito... četkice jako često mijenjam i kad ugledam neku lijepu, po običaju je to neka dječja odmah kupim a staru bacim.. i ponekad koristim električnu četkicu... a paste nemam.. ona Colgate herbal mi je trenutno najbolja.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pranje zubi Ja trenutno imam neku pastu za zube od limuna i mrak je... nemam pojma di je to stara kupila,ali je napokon pogodila. Inace sam koristila herbal i nešto mi se opasno zgadio. Zube perem ujutro, navečer i poslije kave (mrzim onaj okus kave i cigareta u ustima, ali se nemogu maknuti od tog gušta). Četkica mi je medium, s tvrdom uvjek uspjem ozljediti meso. Inače nosila sam aparatić prije 8 godina i tada sam naučila sve o zubima, higijeni...sada su mi zubi uredu. Baš se spremam ići kod zubara da mi ih pogleda. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pranje zubi al sa mekanom nemrem oprat kak spada
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Pranje zubi Ujutro i navečer (+ ako nekud idem ovak u gradi ili nešto), četkica bilo kakva, pasta isto bilo kakava...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pranje zubi Ujutro nakon doručka i kave (prije posla). Prije spavanja obavezno, dakle 2x dnevno ali uz to barem još 2-3 žvake kroz dan. Zubi su mi manje više OK, idem 2x godišnje kod zubara na kontrolu pa mi tu i tamo neku malu rupicu zakrpa i to je to. Meni je također Sensodyne najbolja pasta ali znam ponekad uzeti Aquafresh za promjenu. Četkice medium.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,318
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pranje zubi Dva puta dnevno, ujutro, i prije spavanja. Cetkica je pod obavezno medium, a kalodnt mjenjam svako malo, kad se jedan potrosi, kupim neki drugi i sl.
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Pranje zubi wampica ima pravo, ustvari se četkice ne dijele po guštu nego po potrebi za prosječnog perozubca (98%) je predviđena medium četkica (iz razloga koje je Wamp spomenula) gdje je onih 2%? npr: tamo gdje je potrebno učestalo pranje zubi tj više masiranje gingive kao kod paradontoze, jasno je da će se upotrebljavat meka četkizda dalje, zubi se u načelu peru ujutro i navečer i nema potrebe za više osim u specijalnim prilikama iz istih razloga kao i ranije ukoliko netko sumnja u točnost navedenih podataka može se slobodno obratitit mojoj teti zubi ![]()
__________________ Show love with no remorse |
| | |
![]() |
| Tagovi: pranje, zubi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Jel vam se starci još karaju ? | pharaoh | Ljubav, Erotika, Sex | 115 | 05-07-08 13:46 |
| odvratna žena ili prekrasan muškarac | bambina_ | Muški Kutak | 78 | 26-10-06 11:13 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:07.

), sensodyne pasta (najbolja po meni), hard četkica (najtvrđa), nisam nikad imal probleme osim što se tiče preosjetljivosti na toplo i hladno ali sam taj prob riješio sensodyneom

odmah kupim a staru bacim.. i ponekad koristim električnu četkicu... a paste nemam.. ona Colgate herbal mi je trenutno najbolja..