Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Pranje zubi u Život i Stil forumu; evo jedne svakodnevne teme, dakle: kolko puta dnevno perete zube? koju pastu za zube koristite? koju četkicu za zube (soft, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-09-06, 12:22   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,950
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi
Pranje zubi

evo jedne svakodnevne teme, dakle:

kolko puta dnevno perete zube?
koju pastu za zube koristite?
koju četkicu za zube (soft, medium, hard)?
imate li probleme sa zubima?

što se mene tiče, perem ujutro i naveče (), sensodyne pasta (najbolja po meni), hard četkica (najtvrđa), nisam nikad imal probleme osim što se tiče preosjetljivosti na toplo i hladno ali sam taj prob riješio sensodyneom

haj sad vi
Odgovori sa citatom
Star 26-09-06, 12:24   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-10-05
Godina: 24
Poruka: 1,056
BoBo se izdvaja iz maseBoBo se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku BoBo
Re: Pranje zubi

"Pravi muskarci ne peru zube"

Al Bundy
Odgovori sa citatom
Star 26-09-06, 12:30   #3 (permalink)
side scrolling arcade action gamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,917
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Peren zube u jutro kad se probudim svaki put, i svaki put kad izlazim iz stana...

Pastu neman uobičajenu, uglavnom ih mijenjam, a četkicu najtvrđu što ima...

Neman problema sa zubima, iman sriće da su dosta dobri, a i otac mi je stomatolog tako ako mi i triba nešto, brzo to riješim.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-09-06, 12:48   #4 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

ne valjaju tvrde četkice jer oštećuju caklinu i meso... ja ih perem stalno, i temeljito... četkice jako često mijenjam i kad ugledam neku lijepu, po običaju je to neka dječja odmah kupim a staru bacim.. i ponekad koristim električnu četkicu... a paste nemam.. ona Colgate herbal mi je trenutno najbolja..
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-09-06, 12:59   #5 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja trenutno imam neku pastu za zube od limuna i mrak je... nemam pojma di je to stara kupila,ali je napokon pogodila. Inace sam koristila herbal i nešto mi se opasno zgadio. Zube perem ujutro, navečer i poslije kave (mrzim onaj okus kave i cigareta u ustima, ali se nemogu maknuti od tog gušta). Četkica mi je medium, s tvrdom uvjek uspjem ozljediti meso.
Inače nosila sam aparatić prije 8 godina i tada sam naučila sve o zubima, higijeni...sada su mi zubi uredu. Baš se spremam ići kod zubara da mi ih pogleda.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-09-06, 12:59   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,950
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

al sa mekanom nemrem oprat kak spada
Odgovori sa citatom
Star 26-09-06, 13:06   #7 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Ujutro i navečer (+ ako nekud idem ovak u gradi ili nešto), četkica bilo kakva, pasta isto bilo kakava...

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-09-06, 13:18   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Godina: 30
Poruka: 1,355
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

Ujutro nakon doručka i kave (prije posla). Prije spavanja obavezno, dakle 2x dnevno ali uz to barem još 2-3 žvake kroz dan.
Zubi su mi manje više OK, idem 2x godišnje kod zubara na kontrolu pa mi tu i tamo neku malu rupicu zakrpa i to je to.
Meni je također Sensodyne najbolja pasta ali znam ponekad uzeti Aquafresh za promjenu.
Četkice medium.
Odgovori sa citatom
Star 26-09-06, 16:40   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-12-05
Godina: 27
Poruka: 1,318
trandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono nešto

Dva puta dnevno, ujutro, i prije spavanja. Cetkica je pod obavezno medium, a kalodnt mjenjam svako malo, kad se jedan potrosi, kupim neki drugi i sl.
Odgovori sa citatom
Star 26-09-06, 16:42   #10 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,895
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

wampica ima pravo, ustvari se četkice ne dijele po guštu nego po potrebi
za prosječnog perozubca (98%) je predviđena medium četkica (iz razloga koje je Wamp spomenula)
gdje je onih 2%?
npr: tamo gdje je potrebno učestalo pranje zubi tj više masiranje gingive kao kod paradontoze, jasno je da će se upotrebljavat meka četkizda
dalje, zubi se u načelu peru ujutro i navečer i nema potrebe za više osim u specijalnim prilikama iz istih razloga kao i ranije

ukoliko netko sumnja u točnost navedenih podataka može se slobodno obratitit mojoj teti zubi
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pranje, zubi

« Leđa | Fobije »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Jel vam se starci još karaju ? pharaoh Ljubav, Erotika, Sex 115 05-07-08 13:46
odvratna žena ili prekrasan muškarac bambina_ Muški Kutak 78 26-10-06 11:13

Trenutno vrijeme na forumu: 04:07.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111