| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Pranje zubi u Život i Stil forumu; Onda prelazim na medium četkicu...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,358
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pranje zubi Citat:
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pranje zubi meni je sestrična stomatolog i zato imam tih preparata da je to strašno...naravno imao sam upalu mesa...makar to se ne kuži ali kaže ona ako si malo dotakneš s čačkalicom meso vidjet češ da će prokrvariti samo tako... e ovak ovi kaladonti nish ne valjaju kaj ste vi nabrjali..nije da nevaljaju ali pol tih stvari je od johnsona tak da... najbolje bi bilo da preko dana se peru zubi s tim bilo kojom pastom...da si osvježite usta(samo da nije izbjeljivač) a navečer prati sa PARADONTAXom!!e sad..ovaj zeleni ima najodvratniji okus ali je i najbolji....trebalo bi svaku večer s tim prati makar je odvratan okus..ali nakon tjedan-dva se više niti ne osjeća tolko..+ jedanput tjedno treba zube premazati aminofluoridom (neznam kak se to točno zove neda mi se ić do kupaone) s tim zube treba premazati prije spavanja jedanput tjedno i nesmije se ispirati vodom do jutra...četkica...najbolje da je medium i ne prevelika..da se bezveze ne dere po mesu...i treba ih jedanput mjesečno mijenjati..svakodnevno treba upotrebljavati zubni konac (makar se ja svaki put porežem) i zube treba prati s nekom rotacijom a sad neznam točno kak...probajte to koristit mjesec dana nečete požalit...(možda ćete mi se sjetit majke kada osjetite okus paradontaxa na jeziku)ali nadam se da sam pomogel |
| | |
| | #17 (permalink) |
| charolastra | Re: Pranje zubi Viš viš, ni pranje zuba nije baš tako jednostavno. Hvala na savjetima ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio daidza : 10-12-06 u 22:52. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pranje zubi izvadim zubalo,stavim u čašu s kloriranom vodom i vratim nakon 5 minuta. to radim 2-3 puta dnevno a noću je dubinsko pranje koje traje nekoliko sati ovisno o snu ![]() četkica medium iako su ralje xxxl,pasta najčešće akvafreš. perem ujutro, navečer i eventualno 1-2 puta extra na dan, ako mi zapne nekakav batak između zubiju. I non stop imam neke žvakaće u ustima,najčešće airwaves ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... Zadnji Uredio wonderwall : 10-12-06 u 23:00. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| charolastra | Re: Pranje zubi I mene je to zanimalo pa sam tražio na netu ali piše samo da su fluoridi sastavni dio zubne paste i da su zaslužni za uklanjanje i prevenciju karijesa.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: pranje, zubi |
« Leđa
|
Savijanje kičme »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Jel vam se starci još karaju ? | pharaoh | Ljubav, Erotika, Sex | 152 | 14-09-08 00:26 |
| odvratna žena ili prekrasan muškarac | bambina_ | Muški Kutak | 78 | 26-10-06 11:13 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:53.