| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Pranje zubi u Život i Stil forumu; za neku zaštitu...to je inače za bebače,djecu i sve ostale inač... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Dr.sc. foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pranje zubi za neku zaštitu...to je inače za bebače,djecu i sve ostale inače preko dana koristim colgate max fresh to je onaj s kristalima od limuna..tekući evo paradontaxa..ah šta je odvratan mah evo otišao sam pročitati ustvari zove se aminfluorid Belupo d.d. - AMINFLUORID[b] a čak na paradontaxu piše koje sve soli i minerale u sebi ima i da ima "neobičan" okus na kojeg se brzo privikne...(mo'š si mislit)
__________________ Snjesko Bijelic Banned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tko ga je bannao Zadnji Uredio Vuxs : 10-12-06 u 23:19. |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pranje zubi Citat:
Aha to je nešto kao za očuvanje cakline OK, hvala.... | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| obožava djevice Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,510
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pranje zubi imam neki fetis na pranje zubi, obozavam onu svjezinu usne supljine nakon pranja zubi nemam određenu pastu za zube, trenutno koristim herbal, a i cetkice cesto mijenjam...
__________________ Dobar si u duši, al` neću, neću u jugiću |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Dr.sc. foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pranje zubi bravo ti....i onda onak ideš stalno s jezikom preko zubiju??? e da i žvaččite orbit...lol... ja ne pušim al' sam zato ovisan o žvakačama...
__________________ Snjesko Bijelic Banned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tko ga je bannao |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 08-11-05
Poruka: 282
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pranje zubi najbolji je koldejt!!! ImageShack - Hosting :: m154370bq5.jpg Zadnji Uredio smjesko911 : 15-12-06 u 21:15. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| charolastra | Re: Pranje zubi Je, i ja ga koristim ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: pranje, zubi |
« Leđa
|
Savijanje kičme »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Jel vam se starci još karaju ? | pharaoh | Ljubav, Erotika, Sex | 141 | 04-09-08 19:35 |
| odvratna žena ili prekrasan muškarac | bambina_ | Muški Kutak | 78 | 26-10-06 11:13 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:44.

tko ga je bannao 

OK, hvala....