| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Pranje zubi u Život i Stil forumu; A pazi ovog, koju on pastu koristi... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| charolastra | Re: Pranje zubi A pazi ovog, koju on pastu koristi ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pranje zubi Kao da je meni bitno koju pastu i četkicu koristim... Samo znam koja je u kući moje četkica i na nju pastu koja dođe pri ruci zaližem, podvodu i deri po zubima = ujutro, navećer i kad se spremam negdi izać. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Pranje zubi Za moj biotip gengive, zuba, broj pranja u danu i tehnikom pranja koristim pastu elmex zeleni (fluorid), cetkicu tradicionalnu (da nema onih gumenih gluposti izmedju), tu i tamo ultrazvucnu cetkicu kad ih nemam volje prati ili ako se zurim, zubni konac 1 put dnevno i waterpik svaka 3 dana. Eto, dosad nisam imao kamenca a nisam si ni abradirao caklinu abrazivnim pastama
__________________ Be the change you want to see! Gandhi |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pranje zubi Citat:
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: pranje, zubi |
« Leđa
|
Savijanje kičme »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Jel vam se starci još karaju ? | pharaoh | Ljubav, Erotika, Sex | 141 | 04-09-08 19:35 |
| odvratna žena ili prekrasan muškarac | bambina_ | Muški Kutak | 78 | 26-10-06 11:13 |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:20.

tko ga je bannao