| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Preduhitrite menstrualne grčeve u Život i Stil forumu; nemojkte srat..dobar je uvin... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 837
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Preduhitrite menstrualne grčeve mene isto full boli prvi dan...al ono bas me kolje pa si umem neofen i prode me na zadovoljavajuce odredeno vrijeme...
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Preduhitrite menstrualne grčeve čuo sam da dosta pomaže ako se ljepo umotate u neku dekicu da vam bude toplo ili tako neš ili su to samo gluposti ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,540
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Preduhitrite menstrualne grčeve Od kad sam rodila nemam više bolove ,ciklus se ustabilio ... da li to ima neke veze nemam pojma ali eto moje iskustvo
__________________ The Show Must Go On.. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Preduhitrite menstrualne grčeve Sretnica, nemam nekih bolova, možda se dese 3x godišnje ![]() Je, istina, uvin čaj je dobar; u svakom slučaju bolji od tableta...
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-10-07 Godina: 25
Poruka: 3
![]() | Re: Preduhitrite menstrualne grčeve Ljudi moji, nisu meni problem bolovi nego neodnošljivi psihički pms. Toliko me šora po glavi 10-ak dana ranije da sam nepodnošljiva. Histerija, osjetljivost, suze na svaku "krivu" riječ. Ima li lijeka za to, jel nekad je tako strašno da mislim da ću skrenut. Ili će dečko puknut i puknut me i ostavit. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,567
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Preduhitrite menstrualne grčeve Ako su bolovi neizdržjivi, krvarenje obilno, a psihička napetost nepodnošljiva onda je takva osoba kandidat za hormonsku nadomjesnu terapiju. U svakom slučaju, treba posjetiti ginekologa (ne liječnika opće prakse) koji će savjetovati kako dalje. |
| | |
![]() |
| Tagovi: grceve, menstrualne, preduhitrite |
« Skolioza
|
Koliko često? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:45.