Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Preduhitrite menstrualne grčeve u Život i Stil forumu; nemojkte srat..dobar je uvin...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-09-07, 01:08   #11 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,990
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Re: Preduhitrite menstrualne grčeve

nemojkte srat..dobar je uvin
Odgovori sa citatom
Star 30-09-07, 01:09   #12 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 4,952
Snjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
nemojkte srat..dobar je uvin

"od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba"
Snjesko Bijelic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-10-07, 21:22   #13 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-09-07
Godina: 22
Poruka: 59
sismirko se izdvaja iz mase

meni ama bas nista ne pomaze osim mc donaldsa i leda sa dodatkom 2,3 ketanola
sismirko je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-10-07, 21:36   #14 (permalink)
SLIKA BEZ SMINKE RULZ

Datum registracije: 10-02-07
Poruka: 837
BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan

mene isto full boli prvi dan...al ono bas me kolje pa si umem neofen i prode me na zadovoljavajuce odredeno vrijeme...
Odgovori sa citatom
Star 01-10-07, 21:44   #15 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Poruka: 4,952
Snjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

čuo sam da dosta pomaže ako se ljepo umotate u neku dekicu da vam bude toplo ili tako neš ili su to samo gluposti

"od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba"
Snjesko Bijelic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-10-07, 19:42   #16 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,540
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

Od kad sam rodila nemam više bolove ,ciklus se ustabilio ... da li to ima neke veze nemam pojma ali eto moje iskustvo
Odgovori sa citatom
Star 06-10-07, 12:45   #17 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Sretnica, nemam nekih bolova, možda se dese 3x godišnje
Je, istina, uvin čaj je dobar; u svakom slučaju bolji od tableta...
Odgovori sa citatom
Star 31-10-07, 22:11   #18 (permalink)
Starter

Datum registracije: 31-10-07
Poruka: 3
jjjopi se izdvaja iz mase

Ljudi moji, nisu meni problem bolovi nego neodnošljivi psihički pms. Toliko me šora po glavi 10-ak dana ranije da sam nepodnošljiva. Histerija, osjetljivost, suze na svaku "krivu" riječ. Ima li lijeka za to, jel nekad je tako strašno da mislim da ću skrenut. Ili će dečko puknut i puknut me i ostavit.
jjjopi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-10-07, 22:36   #19 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,232
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Da, i ja znam bit takva, iako je to sad malo blaže, ali prije je bilo grozno....
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-11-07, 11:01   #20 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,567
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Ako su bolovi neizdržjivi, krvarenje obilno, a psihička napetost nepodnošljiva onda je takva osoba kandidat za hormonsku nadomjesnu terapiju. U svakom slučaju, treba posjetiti ginekologa (ne liječnika opće prakse) koji će savjetovati kako dalje.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: grceve, menstrualne, preduhitrite

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:45.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108