| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Prestanak pušenja i debljanje u Život i Stil forumu; Prestala sam pušiti ima skoro 2mj. Nisam promijenila količine obroka u smislu da jedem više, čak mi se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Prestanak pušenja i debljanje Prestala sam pušiti ima skoro 2mj. Nisam promijenila količine obroka u smislu da jedem više, čak mi se desi da imam jedan obrok i pijem min 2l vode dnevno. Ali imam stalni osjećaj debljanja. Zakaj? ps. ajmo izbjeći ono vježbaj jer svako drugi dan po pol sata vozim sobni bicikl po pol sata što mislim da je dovoljno...
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Veteran | Re: Prestanak pušenja i debljanje Pušio sam skoro 10 godina i za to vrijeme sam imao između 75 i 80kg Prestao sam pušiti prije 4 godine i još uvijek imam istu kilažu, dobro, sad se stalno kreće oko 80kg...i ništa nisam promijenio način života, vježbanje ili prehranu, sve je isto kao i onda kad sam pušio (osim kaj se sad osjećam neusporedivo bolje) Ja kod sebe nisam primjetio nikakvu povezanost prestanka pušenja sa debljanjem ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:03.