Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Pripravci za mrsavljenje u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: tarquino izgubiti 12 kilogram u dva i pol mjeseca je totalno nezdravo i to što nisi niš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-01-07, 16:26   #11 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-09-05
Godina: 31
Poruka: 117
babalubu se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku babalubu
Re: Pripravci za mrsavljenje

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
izgubiti 12 kilogram u dva i pol mjeseca je totalno nezdravo i to što nisi ništa osjetio značajno, ne znači da se nije dogodilo...posebno kod žena dolazi do totalnog poremecaja hormona, ciklusa, pada imuniteta....što nije vrijedno 10 kilograma manje
Vidim da nisi baš siguran u to što govoriš...ali svatko ima pravo na svoje mišljenje. Od kud ti da sam ja nezdravo skinuo kile? Halo?
Zdravo skidanje je čista matematika. Samnjiti unos kalorija s obzirom na potrošnju kalorija i kile će jednostavno padati. To je najbanalnije što sam mogao objasniti. Naravno, svaka fizička aktivnost je dobrodošla ako je osoba koja skida kile u stanju raditi nešto.Drugo, 3-5 kila kod muškaraca i 2-4 kile kod žena mjesečno smatra se i dokazano je da je zdrav način skidanja kila. Sve brzopotezne dijete tipa 8 kila u 2 tjedna su NEZDRAVE.
Ovo sve je iz mojeg iskustva i potpuno sam zdrav i nikad se nisam bolje osjećao.Uostalom nisam jedini koji je na taj način riješio svoje probleme.
Ako imaš kakvih pitanja bit će mi drago da ti mogu pomoći.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-01-07, 16:32   #12 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,011
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Pripravci za mrsavljenje

Citat:
Pravi autor: babalubu Pogledaj Poruke
Vidim da nisi baš siguran u to što govoriš...ali svatko ima pravo na svoje mišljenje. Od kud ti da sam ja nezdravo skinuo kile? Halo?
Zdravo skidanje je čista matematika. Samnjiti unos kalorija s obzirom na potrošnju kalorija i kile će jednostavno padati. To je najbanalnije što sam mogao objasniti. Naravno, svaka fizička aktivnost je dobrodošla ako je osoba koja skida kile u stanju raditi nešto.Drugo, 3-5 kila kod muškaraca i 2-4 kile kod žena mjesečno smatra se i dokazano je da je zdrav način skidanja kila. Sve brzopotezne dijete tipa 8 kila u 2 tjedna su NEZDRAVE.
Ovo sve je iz mojeg iskustva i potpuno sam zdrav i nikad se nisam bolje osjećao.Uostalom nisam jedini koji je na taj način riješio svoje probleme.
Ako imaš kakvih pitanja bit će mi drago da ti mogu pomoći.
drago mi je zbog tvog pozitivnog iskustva, ali malo sam više nego siguran, jer osim tvog iskustva imam malo više u nogama ...
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-01-07, 16:42   #13 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-09-05
Godina: 31
Poruka: 117
babalubu se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku babalubu

Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 10:40   #14 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-12-07
Poruka: 97
popper se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku popper

ja sam na herbalifu 18 dana i do danas sam skinuo 6 kg.prezadovoljan sam.dva obroka dnevno nadomjestam sa shakeovima i pijem jos vlakna i zuto.jedan obrok dnevno,obicno rucak jedem normalno samo sto pazim da mi dnevni unos kalorija ne prelazi 1700 kcal i jedem dva medjuobroka( svjeze voce,krekere i sl).cijena ovog tretmana je nekih 100 eura mjesecno pa ko voli nek izvoli.osobno,preporucam svima.

P.S. nisam herbalife distributer i ne zelim to postati !!!
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 10:41   #15 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,684
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

kaj nije lakse kupiti tenisice i rokavela i normalno se hraniti?
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 10:44   #16 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,329
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Ma dajte samo si uništavate organizam sa tim raznim pripravcima, a nemate pojma šta radite od sebe...

primit se sporta i bit uporan i da vidiš kako kile idu...
dok se pored mene budis ti...
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 11:26   #17 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,584
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Slažem se.

Takve dijete, čajevi, kojekakve tabete i pripravci funkcioniraju samo kod "sezonskih mršavljenja", a nakon njih dolazi u više od 90% slučajeva do yo-yo efekta.

Treba promijeniti način života i prehrane, jedino to dovodi do pravih i trajnih rezutata.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 11:58   #18 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-12-07
Poruka: 97
popper se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku popper

herbalife proizvodi pomazu u regulaciji metabolizma i siguran sam da imaju pozitivan ucinak,naravno ako se covjek pridrzava pravila koristenja istih.fizicka aktivnost se podrazumjeva pa makar to bile i lagane setnje.ja sam herbalife tek poceo koristiti i za pocetak sam zadovoljan.o nekim vecim zakljucima mozemo razgovarati nakon najmanje tri mjeseca od pocetka uzimanja preparata jer to je najkraci period koji proizvodjac savjetuje.ipak mislim da vrijedi pokusati
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 12:15   #19 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,584
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Koiko košta tromjesečna količina tih preparata?
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 12:16   #20 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,497
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Za te novce si kupiš neku spravu za vježbanje (npr. orbitrek) Bolje je to...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dijeta, mrsavljenje, prehrana, pripravci

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113