| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Pripravci za mrsavljenje u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: tarquino izgubiti 12 kilogram u dva i pol mjeseca je totalno nezdravo i to što nisi niš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Pripravci za mrsavljenje Citat:
Zdravo skidanje je čista matematika. Samnjiti unos kalorija s obzirom na potrošnju kalorija i kile će jednostavno padati. To je najbanalnije što sam mogao objasniti. Naravno, svaka fizička aktivnost je dobrodošla ako je osoba koja skida kile u stanju raditi nešto.Drugo, 3-5 kila kod muškaraca i 2-4 kile kod žena mjesečno smatra se i dokazano je da je zdrav način skidanja kila. Sve brzopotezne dijete tipa 8 kila u 2 tjedna su NEZDRAVE. Ovo sve je iz mojeg iskustva i potpuno sam zdrav i nikad se nisam bolje osjećao.Uostalom nisam jedini koji je na taj način riješio svoje probleme. Ako imaš kakvih pitanja bit će mi drago da ti mogu pomoći. ![]() | |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,011
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Pripravci za mrsavljenje ja sam na herbalifu 18 dana i do danas sam skinuo 6 kg.prezadovoljan sam.dva obroka dnevno nadomjestam sa shakeovima i pijem jos vlakna i zuto.jedan obrok dnevno,obicno rucak jedem normalno samo sto pazim da mi dnevni unos kalorija ne prelazi 1700 kcal i jedem dva medjuobroka( svjeze voce,krekere i sl).cijena ovog tretmana je nekih 100 eura mjesecno pa ko voli nek izvoli.osobno,preporucam svima. P.S. nisam herbalife distributer i ne zelim to postati !!!
__________________ i pape i dida bili su TORCIDA |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pripravci za mrsavljenje Ma dajte samo si uništavate organizam sa tim raznim pripravcima, a nemate pojma šta radite od sebe... primit se sporta i bit uporan i da vidiš kako kile idu...
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,584
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pripravci za mrsavljenje Slažem se. Takve dijete, čajevi, kojekakve tabete i pripravci funkcioniraju samo kod "sezonskih mršavljenja", a nakon njih dolazi u više od 90% slučajeva do yo-yo efekta. Treba promijeniti način života i prehrane, jedino to dovodi do pravih i trajnih rezutata. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Pripravci za mrsavljenje herbalife proizvodi pomazu u regulaciji metabolizma i siguran sam da imaju pozitivan ucinak,naravno ako se covjek pridrzava pravila koristenja istih.fizicka aktivnost se podrazumjeva pa makar to bile i lagane setnje.ja sam herbalife tek poceo koristiti i za pocetak sam zadovoljan.o nekim vecim zakljucima mozemo razgovarati nakon najmanje tri mjeseca od pocetka uzimanja preparata jer to je najkraci period koji proizvodjac savjetuje.ipak mislim da vrijedi pokusati
__________________ i pape i dida bili su TORCIDA |
| | |
![]() |
| Tagovi: dijeta, mrsavljenje, prehrana, pripravci |
« Operacija oka
|
Loš zadah »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:19.

Bolje je to...