| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Pripravci za mrsavljenje u Život i Stil forumu; obridrek je bash drek.. mislim ono.. malo jache stisnesh i odma' puca onaj remen.. za te novce si kupim tenisice ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,830
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pripravci za mrsavljenje obridrek je bash drek.. mislim ono.. malo jache stisnesh i odma' puca onaj remen.. za te novce si kupim tenisice loptu 10 kila vratine.. posteno se najedem i tak.. i josh si platim 6 mjesecnu clanarinu za neku teretanu |
| | |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,941
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pripravci za mrsavljenje svi ti pripravci su bezveze...vrsta hrane i redovitost obroka, kretanje, vježbanje...time se čovjek treba baviti ako želi sredit svoj organizam...
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Pripravci za mrsavljenje cijena ovisi o tome koliko cega si narucis,odnosno kosta onoliko koliko si ti mozes priustiti.ja trosim 100 eura mjesecno jer toliko si najvise mogu priustiti.u toj cijeni dobijem shake,biljna vlakna u kompresama i tablete koje se nazivaju "zhuto" (nije dop...lol).naravno da bi bilo bolje kad bi prehranu nadopunio sa jos dva-tri proizvoda ali mozda kasnije,kad se osobno uvjerim da to djeluje.pisao sam vec prije da proizvode koristim nekih dvadesetak dana i skinuo sam 6 kg do sada. @pajo-patak slazem se s tobom,a vec sam to i ranije pisao,da je fizicka aktivnost najvaznija stvar kao i zdrava i pravilna prehrana!samo sto prvi ja nisam takav i nemogu se pridrzavati takvog nacina zivota,sto zbog posla a sto zbog samoga sebe.u par godina sam nabio oko 30 kg viska( 107 kg/ 176cm) i sta ti mislis koliko bi mi vremena trebalo da trcanjem dodjem na,recimo 75 kg?!?!?!osobno,ne volim koristiti nikakve tablete ni u kojem slucaju pa sam malo trazio okolo i raspitivao sam se sta bih mogao koristiti da rijesim svoj problem,a da si ne navucem drugih sto problema.herbalife mi se cinio najboljim i najzdravijim rijesenjem pa sam odlucio pokusati sto ne znaci da sam u pravu.
__________________ i pape i dida bili su TORCIDA Zadnji Uredio popper : 04-03-08 u 13:21. |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,448
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pripravci za mrsavljenje Citat:
U ta 3 mjeseca ti ćeš se naviknuti na taj dodatak i kada prestaneš s korištenjem istog trebat će ti nešto da ga nadomjesti , a prilično sam siguran da ćeš posegnitu za hranom ili sokovima od kojih će se ostvariti taj spomenuti jo-jo efekt.
__________________ "Empty your mind & forget about everything except fine-dining & breathing." | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Pripravci za mrsavljenje u pravu si da se metabolizam,izmedju ostalog,regulira promjenama losih navika.jedna od mojih losih navika je ta da sam oduvijek preskakao dorucak a druga dva glavna obroka su mi bila neredovita i obilna.uzimanjem herbalifa,koji mi mijenja dva obroka dnevno,poceo sam redovno doruckovati i rucati pa se polako i ta moja losa navika izgubila.a ovo sto kazes da ce se kile nakon prestanka uzimanja proizvoda vratiti,mozda si i u pravu.ja cu ti to znati reci malo kasnije,kad ta tri mjeseca prodju.razumijem da su ljudi skepticni prema svemu,i sam sam takav,zato cu biti iskren prema vama i reci cu vam istinu o ovom proizvodu nakon sto ga probam,pa ako nekog zanima rado cu dijeliti svoja iskustva....pozdrav svima!!!
__________________ i pape i dida bili su TORCIDA |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,448
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pripravci za mrsavljenje Citat:
Kada ti dobronamjerno govorim protiv tih pripravaka vjeruj mi govorim iz iskustva (prije cca god dana uz samo teretanu, treninge i reguliranu prehranu sam skinuo oko 17kg)... Mislim ako ti je cilj skinuti samo kilažu onda ti to i može pomoći, al ako želiš imat i neko tijelo izgrađeno nakon tog procesa sam čaj ti tu ne djeluje ![]()
__________________ "Empty your mind & forget about everything except fine-dining & breathing." | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Pripravci za mrsavljenje u svakom slucaju cu poraditi i na "tijelu"!za pocetak sam poceo trcati a planiram i u teretanu.budemo vidjeli sta ce biti od toga svega. adolon,koliko ti je vremena trebalo za skinut 17 kg?koliko si cesto isao u teretanu?jesi zadrzao novu kilazu ili si se vratio na staru?
__________________ i pape i dida bili su TORCIDA |
| | |
![]() |
| Tagovi: dijeta, mrsavljenje, prehrana, pripravci |
« Operacija oka
|
Loš zadah »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:25.