Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Pripravci za mrsavljenje u Život i Stil forumu; obridrek je bash drek.. mislim ono.. malo jache stisnesh i odma' puca onaj remen.. za te novce si kupim tenisice ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-03-08, 12:17   #21 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,830
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Re: Pripravci za mrsavljenje

obridrek je bash drek.. mislim ono.. malo jache stisnesh i odma' puca onaj remen..
za te novce si kupim tenisice loptu 10 kila vratine.. posteno se najedem i tak.. i josh si platim 6 mjesecnu clanarinu za neku teretanu
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 14:14   #22 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,941
pajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobar

svi ti pripravci su bezveze...vrsta hrane i redovitost obroka, kretanje, vježbanje...time se čovjek treba baviti ako želi sredit svoj organizam...
pajo-patakRi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 13:12   #23 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-12-07
Poruka: 99
popper se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku popper

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Koiko košta tromjesečna količina tih preparata?
cijena ovisi o tome koliko cega si narucis,odnosno kosta onoliko koliko si ti mozes priustiti.ja trosim 100 eura mjesecno jer toliko si najvise mogu priustiti.u toj cijeni dobijem shake,biljna vlakna u kompresama i tablete koje se nazivaju "zhuto" (nije dop...lol).naravno da bi bilo bolje kad bi prehranu nadopunio sa jos dva-tri proizvoda ali mozda kasnije,kad se osobno uvjerim da to djeluje.pisao sam vec prije da proizvode koristim nekih dvadesetak dana i skinuo sam 6 kg do sada.

@pajo-patak

slazem se s tobom,a vec sam to i ranije pisao,da je fizicka aktivnost najvaznija stvar kao i zdrava i pravilna prehrana!samo sto prvi ja nisam takav i nemogu se pridrzavati takvog nacina zivota,sto zbog posla a sto zbog samoga sebe.u par godina sam nabio oko 30 kg viska( 107 kg/ 176cm) i sta ti mislis koliko bi mi vremena trebalo da trcanjem dodjem na,recimo 75 kg?!?!?!osobno,ne volim koristiti nikakve tablete ni u kojem slucaju pa sam malo trazio okolo i raspitivao sam se sta bih mogao koristiti da rijesim svoj problem,a da si ne navucem drugih sto problema.herbalife mi se cinio najboljim i najzdravijim rijesenjem pa sam odlucio pokusati sto ne znaci da sam u pravu.

Zadnji Uredio popper : 04-03-08 u 13:21.
popper je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 13:14   #24 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,450
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

Ma koja dijeta, probusi zlicu na sredini i smrsat ces...
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 13:40   #25 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke
Ma koja dijeta, probusi zlicu na sredini i smrsat ces...
ma kako se samo nisam toga sjetio
a mislio sam da sam sve pokusao
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 13:53   #26 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,450
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

E pa zato ti sluzi forum, da cujes genijalne ideje
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 14:22   #27 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,448
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: popper Pogledaj Poruke
herbalife proizvodi pomazu u regulaciji metabolizma i siguran sam da imaju pozitivan ucinak,naravno ako se covjek pridrzava pravila koristenja istih.fizicka aktivnost se podrazumjeva pa makar to bile i lagane setnje.ja sam herbalife tek poceo koristiti i za pocetak sam zadovoljan.o nekim vecim zakljucima mozemo razgovarati nakon najmanje tri mjeseca od pocetka uzimanja preparata jer to je najkraci period koji proizvodjac savjetuje.ipak mislim da vrijedi pokusati
Siguran sam da spomenuti napitak nema veze s regulacijom metabolizma nego se metabolizam regulira promjenama loših navika (rano spavanje, više obroka...).

U ta 3 mjeseca ti ćeš se naviknuti na taj dodatak i kada prestaneš s korištenjem istog trebat će ti nešto da ga nadomjesti , a prilično sam siguran da ćeš posegnitu za hranom ili sokovima od kojih će se ostvariti taj spomenuti jo-jo efekt.
Odgovori sa citatom
Star 05-03-08, 07:33   #28 (permalink)
Regularni forumas

u pravu si da se metabolizam,izmedju ostalog,regulira promjenama losih navika.jedna od mojih losih navika je ta da sam oduvijek preskakao dorucak a druga dva glavna obroka su mi bila neredovita i obilna.uzimanjem herbalifa,koji mi mijenja dva obroka dnevno,poceo sam redovno doruckovati i rucati pa se polako i ta moja losa navika izgubila.a ovo sto kazes da ce se kile nakon prestanka uzimanja proizvoda vratiti,mozda si i u pravu.ja cu ti to znati reci malo kasnije,kad ta tri mjeseca prodju.razumijem da su ljudi skepticni prema svemu,i sam sam takav,zato cu biti iskren prema vama i reci cu vam istinu o ovom proizvodu nakon sto ga probam,pa ako nekog zanima rado cu dijeliti svoja iskustva....pozdrav svima!!!
Odgovori sa citatom
Star 05-03-08, 10:47   #29 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,448
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: popper Pogledaj Poruke
u pravu si da se metabolizam,izmedju ostalog,regulira promjenama losih navika.jedna od mojih losih navika je ta da sam oduvijek preskakao dorucak a druga dva glavna obroka su mi bila neredovita i obilna.uzimanjem herbalifa,koji mi mijenja dva obroka dnevno,poceo sam redovno doruckovati i rucati pa se polako i ta moja losa navika izgubila.a ovo sto kazes da ce se kile nakon prestanka uzimanja proizvoda vratiti,mozda si i u pravu.ja cu ti to znati reci malo kasnije,kad ta tri mjeseca prodju.razumijem da su ljudi skepticni prema svemu,i sam sam takav,zato cu biti iskren prema vama i reci cu vam istinu o ovom proizvodu nakon sto ga probam,pa ako nekog zanima rado cu dijeliti svoja iskustva....pozdrav svima!!!
Slobodno ti dijeli svoja iskustva s nama..nemam ništa protiv toga. Dapače, biti će zanimljivo vidjeti ima li od toga uopće ikakve koristi.

Kada ti dobronamjerno govorim protiv tih pripravaka vjeruj mi govorim iz iskustva (prije cca god dana uz samo teretanu, treninge i reguliranu prehranu sam skinuo oko 17kg)...
Mislim ako ti je cilj skinuti samo kilažu onda ti to i može pomoći, al ako želiš imat i neko tijelo izgrađeno nakon tog procesa sam čaj ti tu ne djeluje
Odgovori sa citatom
Star 05-03-08, 15:18   #30 (permalink)
Regularni forumas

u svakom slucaju cu poraditi i na "tijelu"!za pocetak sam poceo trcati a planiram i u teretanu.budemo vidjeli sta ce biti od toga svega.
adolon,koliko ti je vremena trebalo za skinut 17 kg?koliko si cesto isao u teretanu?jesi zadrzao novu kilazu ili si se vratio na staru?
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dijeta, mrsavljenje, prehrana, pripravci

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:25.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114