| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi prišt na uhu!? u Život i Stil forumu; ovako danas dok sam nešto radio prijmetio sam (mislim bezveze sam si gledo uho) i kad sam dodirnuo tu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | prišt na uhu!? ovako danas dok sam nešto radio prijmetio sam (mislim bezveze sam si gledo uho) i kad sam dodirnuo tu je bio ka nekakav potkožni prišt unutar oneudubine na uhu, sad me zanima jel to normalno, nisam siguran ni jeli prišt samo znam da mi se radi toga smanjila ta udubina i manja je nego sada na drugom uhu i na tom mjestu se koža crveni, zanima me što je to normalan prišt ili? jel može bit tumor ili tako nešto http://img135.imageshack.us/img135/1663/uhowd7.jpg na ovoj slici je zaokruženo gdje je to otprilike
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: prišt na uhu!? obican potkozni prist... mazati klindamicinom (il kako se vec pise), ako ne prodje za par dana odi doktoru.. ali tumor? LOL
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prišt na uhu!? Kupi iglu u ljekarni i probuši... možda nije prišt nego nakupina mliječne kiseline... sam probuši to i biti će ti lakše, poslje stavi bivacin na rupicu...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prišt na uhu!? Citat:
![]() Zamisli, prišt može se biti bilo gdje, zatvori se pora, prljavština, mlječna nakupina... koža ne "diše" na tom mj i bam - prišt! Strašno. ![]() Ali ideja tumora??????? Kak si na tu ideju došao???????
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prišt na uhu!?
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,039
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prišt na uhu!? ili jednostavno zamolis najboljeg frenda da ti sjekirom odsjece uho ![]()
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Tagovi: prist |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:27.

i ja se slazem