Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi prišt na uhu!? u Život i Stil forumu; ovako danas dok sam nešto radio prijmetio sam (mislim bezveze sam si gledo uho) i kad sam dodirnuo tu ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-10-07, 20:11   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-07-07
Godina: 16
Poruka: 365
Sayrex se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sayrex Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sayrex
prišt na uhu!?

ovako danas dok sam nešto radio prijmetio sam (mislim bezveze sam si gledo uho) i kad sam dodirnuo tu je bio ka nekakav potkožni prišt unutar oneudubine na uhu, sad me zanima jel to normalno, nisam siguran ni jeli prišt samo znam da mi se radi toga smanjila ta udubina i manja je nego sada na drugom uhu i na tom mjestu se koža crveni, zanima me što je to normalan prišt ili? jel može bit tumor ili tako nešto

http://img135.imageshack.us/img135/1663/uhowd7.jpg

na ovoj slici je zaokruženo gdje je to otprilike
Odgovori sa citatom
Star 24-10-07, 20:47   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,840
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: prišt na uhu!?

obican potkozni prist... mazati klindamicinom (il kako se vec pise), ako ne prodje za par dana odi doktoru.. ali tumor? LOL
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-10-07, 22:52   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,269
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Običan potkožni prišt... zaprljat ga maksimalno, da probije do vrha i onda istisnit da ti štrcne ona mast do ogledala...
kresola je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-10-07, 23:09   #4 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,173
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Kupi iglu u ljekarni i probuši... možda nije prišt nego nakupina mliječne kiseline... sam probuši to i biti će ti lakše, poslje stavi bivacin na rupicu...
Her passion is a kiss And I can not resist-----------
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-10-07, 00:07   #5 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,016
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Sayrex Pogledaj Poruke
ovako danas dok sam nešto radio prijmetio sam (mislim bezveze sam si gledo uho) i kad sam dodirnuo tu je bio ka nekakav potkožni prišt unutar oneudubine na uhu, sad me zanima jel to normalno, nisam siguran ni jeli prišt samo znam da mi se radi toga smanjila ta udubina i manja je nego sada na drugom uhu i na tom mjestu se koža crveni, zanima me što je to normalan prišt ili? jel može bit tumor ili tako nešto

http://img135.imageshack.us/img135/1663/uhowd7.jpg

na ovoj slici je zaokruženo gdje je to otprilike
Jbte koji si ti hipohondar.
Zamisli, prišt može se biti bilo gdje, zatvori se pora, prljavština, mlječna nakupina... koža ne "diše" na tom mj i bam - prišt!
Strašno.
Ali ideja tumora??????? Kak si na tu ideju došao???????
Odgovori sa citatom
Star 26-10-07, 00:21   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,234
mimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobar
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mimy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mimy

ja mislim da je najbolje rješenje odrezati uho
Odgovori sa citatom
Star 26-10-07, 07:27   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,039
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: mimy Pogledaj Poruke
i ja se slazem
Odgovori sa citatom
Star 26-10-07, 09:16   #8 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,016
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Odgovori sa citatom
Star 26-10-07, 10:01   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 2,575
Dar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auru

Citat:
to si isto možeš sam napravit. kupiš u ljekarni škare...
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-10-07, 10:59   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,039
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
to si isto možeš sam napravit. kupiš u ljekarni škare...
ili jednostavno zamolis najboljeg frenda da ti sjekirom odsjece uho
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: prist

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103