| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Prištevi na guzici u Život i Stil forumu; haha koji naslov lollol kak se tog problema riješiti pita moj frend?? (jea rajt frend frend) pere se veli ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| made in china Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Prištevi na guzici haha koji naslov lollol kak se tog problema riješiti pita moj frend?? (jea rajt frend frend) pere se veli svaki dan normalno po 2-3 puta..a opet ima prishtinu dolje veli...ma dobro ima par komada...nosi bakine..ovaj pamučne bokserice i mjenja ih svaki dan.. sad se samo probajte zajebavat dobili bute bannanu..ovo je pitanje mode i zdravlja! ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prištevi na guzici Dobro evo... šta ja znam nek kupi Gyrodal pastu u ljekarni, valjda se tako piše. To ide na lice ali valjda može i na guzu ![]()
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| made in china Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prištevi na guzici aha..e tu sam te čeko miki...kao neznash..ja imam od avona neku vodicu za umivanje ali veli da ne pomaže nego pita kolko to košta..i el pomaže ono protiv smrada nogu kaj se isto može kupiti..ili kazhe njegva baka z baničevca da koprive pomažu |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prištevi na guzici Joj i ja odgovaram na svakakve teme Ali kad se ne smijemo više sprdat s ljudima koji postave svakakva pitanja ![]() Ne bih znala, a pasta košta negdje oko 30 kuna.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gyrodal pasta se ne koristi za lice, osim kao i za guzu, ako osoba ima "čir" na koži, a to je nešto drugo....
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #9 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prištevi na guzici Citat:
![]()
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: guzici, pris tevi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:37.