| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Prištevi na guzici u Život i Stil forumu; Moje lice je čisto i glatko hahahaha da ginekolog... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Prištevi na guzici I kažeš da PRIJATELJ ima prišteve na guzici? PRIJATELJ se ne zna sam registrirati i pitati, pa koristi glasnogovornika? Možda da odvedeš PRIJATELJA dermatologu? Znaju oni o guzicama dosta pa bi mogli pomoći i tvom PRIJATELJU.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prištevi na guzici i moje je pa se ne hvalim.. kaj vele disturbed u game: "Is she not right? Is she insane? Will she now Run for her life now that she lied to me You always wanted people to remeber you(mene nemresh sam tak zaboravit) To leave your little mark on society Dont you know your wish is coming true today Another victim dies tonight (ja i moj frend) Is she really telling lies again Doesnt she realize shes in danger The little bitch she went and she told a lie And now she will never tell another a lie Never fucking lie to me!" mah joj frend veli da ga peće pa se nemre pomaknut nikam..
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima Zadnji Uredio Vuxs : 16-08-07 u 22:08. Razlog: odg anthlonu |
| | |
| | #15 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prištevi na guzici ma frend spava..ma to tebi ne.. nego kaj josh da frend koristi..i ak mi ne vjerujete bum si slikal guzicu..al onda bum bann popushil..(a i nebi to bilo tak loshe ak mi ga Wamp uruchy)
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prištevi na guzici Sram te može bit Ja se više neću pravit pametna jer ne bih znala, neka netko tko ima iskustva s prištevima na guzicama odgovori. I nisam ja nikakva lažljivica :finger
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 16-08-07 u 22:25. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ma može i na lice, ali se koristi kod onih dubokih podkožnih akni, kako bi se smanjila upala i kako bi čep izašao na površinu da se može lakše istisnuti.....rijeđe u uporavi danas pored drugih preparata
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Prištevi na guzici smirgl papir... ooovaaaj... nekakav losion s clindamicinom il kako se vec pise... mos ga dobit na recept ili ga mos kupit sam u ljekarni... meni pomoglu na licu i ledjima, valjda ce tebi.. KHHMM.. tvom frendu.. pomoci na guzi ![]() ![]() ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: guzici, pris tevi |
« izgorila sam!
|
ledna mozdina »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:41.

hahahaha da ginekolog