Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Prištevi na guzici u Život i Stil forumu; Moje lice je čisto i glatko hahahaha da ginekolog...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-08-07, 22:03   #11 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Prištevi na guzici

Moje lice je čisto i glatko hahahaha da ginekolog
Odgovori sa citatom
Star 16-08-07, 22:06   #12 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,314
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

I kažeš da PRIJATELJ ima prišteve na guzici?

PRIJATELJ se ne zna sam registrirati i pitati, pa koristi glasnogovornika?

Možda da odvedeš PRIJATELJA dermatologu?

Znaju oni o guzicama dosta pa bi mogli pomoći i tvom PRIJATELJU.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-08-07, 22:07   #13 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

i moje je pa se ne hvalim..
kaj vele disturbed u game:
"Is she not right?
Is she insane?
Will she now
Run for her life now that she lied to me

You always wanted people to remeber you(mene nemresh sam tak zaboravit)
To leave your little mark on society
Dont you know your wish is coming true today
Another victim dies tonight
(ja i moj frend)
Is she really telling lies again
Doesnt she realize shes in danger

The little bitch she went and she told a lie
And now she will never tell another a lie
Never fucking lie to me!
"

mah joj frend veli da ga peće pa se nemre pomaknut nikam..

Zadnji Uredio Vuxs : 16-08-07 u 22:08. Razlog: odg anthlonu
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-08-07, 22:14   #14 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ti to guzi svojoj i pjesmice posvećuješ Tj. prijateljevoj guzi
Odgovori sa citatom
Star 16-08-07, 22:20   #15 (permalink)
pure

Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

ma frend spava..ma to tebi ne..
nego kaj josh da frend koristi..i ak mi ne vjerujete bum si slikal guzicu..al onda bum bann popushil..(a i nebi to bilo tak loshe ak mi ga Wamp uruchy)
Odgovori sa citatom
Star 16-08-07, 22:22   #16 (permalink)
Cobeta

Sram te može bit

Ja se više neću pravit pametna jer ne bih znala, neka netko tko ima iskustva s prištevima na guzicama odgovori.

I nisam ja nikakva lažljivica :finger

Zadnji Uredio Wamp : 16-08-07 u 22:25.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-08-07, 22:24   #17 (permalink)
pure

ahaha sad nebu nitko odgovoril...aaa gle a ja sam odgovorio..jesam budala pal sam na jeftinu foru
Odgovori sa citatom
Star 16-08-07, 22:25   #18 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: Prištevi na guzici

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Kako misliš? Pa dermatolog je mojoj prijateljici to prepisao za lice
ma može i na lice, ali se koristi kod onih dubokih podkožnih akni, kako bi se smanjila upala i kako bi čep izašao na površinu da se može lakše istisnuti.....rijeđe u uporavi danas pored drugih preparata
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-08-07, 22:32   #19 (permalink)
pure

al nema veli on tak..samo male sitne crene bubuljice..veli da nisu masnjaci
Odgovori sa citatom
Star 17-08-07, 08:55   #20 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,563
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

smirgl papir... ooovaaaj... nekakav losion s clindamicinom il kako se vec pise... mos ga dobit na recept ili ga mos kupit sam u ljekarni... meni pomoglu na licu i ledjima, valjda ce tebi.. KHHMM.. tvom frendu.. pomoci na guzi
Odgovor
Tagovi: guzici, pris tevi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:41.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111