| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Prištevi na guzici u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Wamp Joj i ja odgovaram na svakakve teme. Bash...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #34 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Prištevi na guzici Citat:
ps.si siguran da je za frenda ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,982
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prištevi na guzici joj..mislim ono..jebote prijatelj..kojui prijatelj?? nema tu prijatelji..svi gledaju na svojui guzicu... a ak ocete vidjeti da neam jebenih problema bum slikal šupčinu pa gledajte i zijevajte.. to je isto ko i brisanje dotichne..mislim ono ne kuzhim uopche.. sad je neki problem kaj sam debilnu temu otvorio..pa tak i tka kolko ih ima na ovom forumu za popizditi ono.. i onda kazhu no sikiriki jea rajt.. i josh nekaj..e gle neznam ono..u pubertet sam ushel vrlo rano ali sam nazhalost i dalje ostal mutav glup dosadan.. i nadam se da chu takav biti na vjeke vjekova..samo malo manje glup
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima Zadnji Uredio Vuxs : 19-07-08 u 11:36. |
| | |
![]() |
| Tagovi: guzici, pris tevi |
« izgorila sam!
|
ledna mozdina »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:09.