Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Prištevi na guzici u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Wamp Joj i ja odgovaram na svakakve teme. Bash......

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-12-07, 17:14   #31 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-11-07
Godina: 10
Poruka: 397
Ippy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ippy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ippy
Re: Prištevi na guzici

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Joj i ja odgovaram na svakakve teme.
Bash...
Ippy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-07-08, 06:46   #32 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 17-08-07
Godina: 15
Poruka: 1,319
dropa99 ima ono neštodropa99 ima ono neštodropa99 ima ono neštodropa99 ima ono neštodropa99 ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko AIM-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku dropa99 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dropa99

ja neam pristeve
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-07-08, 22:35   #33 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,982
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

kazhe frend da su jebale bokserice..sad nosi duboke pamuchne gache i sve 5
Odgovori sa citatom
Star 15-07-08, 04:57   #34 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 4,926
Snjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
nosi bakine..ovaj pamučne bokserice i mjenja ih svaki dan..[/b]
sad se samo probajte zajebavat dobili bute bannanu..ovo je pitanje mode i zdravlja!
hahahaahahahaaha gotov sam

ps.si siguran da je za frenda

"od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba"
Snjesko Bijelic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-07-08, 16:49   #35 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-07-08
Godina: 24
Poruka: 509
Juka11 se izdvaja iz mase

ja ne nosim nikakve gaće ni bokserice a ni prišteve na guzici
prtobajte tak da ništ ne nosite
Juka11 je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 19-07-08, 11:02   #36 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 21
Poruka: 3,961
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

To je zbog hormona, VuXs, jesi l' u pubertetu il' nisi?
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-07-08, 11:04   #37 (permalink)
pure

Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

kakve ja sad veze imam s ovom temom???
ma daj ajde i vi sve shvachate preozbiljno isuse
Odgovori sa citatom
Star 19-07-08, 11:12   #38 (permalink)
Akademik Foruma

Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Onda pitaj prijatelja
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-07-08, 11:33   #39 (permalink)
pure

joj..mislim ono..jebote prijatelj..kojui prijatelj?? nema tu prijatelji..svi gledaju na svojui guzicu...
a ak ocete vidjeti da neam jebenih problema bum slikal šupčinu pa gledajte i zijevajte.. to je isto ko i brisanje dotichne..mislim ono ne kuzhim uopche..
sad je neki problem kaj sam debilnu temu otvorio..pa tak i tka kolko ih ima na ovom forumu za popizditi ono..

i onda kazhu no sikiriki jea rajt..

i josh nekaj..e gle neznam ono..u pubertet sam ushel vrlo rano ali sam nazhalost i dalje ostal mutav glup dosadan.. i nadam se da chu takav biti na vjeke vjekova..samo malo manje glup

Zadnji Uredio Vuxs : 19-07-08 u 11:36.
Vuxs je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 19-07-08, 11:45   #40 (permalink)
Akademik Foruma

Šta se ti sad ljutiš, a? Nisam niš' loše mislila
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: guzici, pris tevi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:09.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108