Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Problem sa viškom kilograma u Život i Stil forumu; Dali imate koju kilu više? Muči li vas to? Mene ponekad muči. Pronašao sam nešto zanimljivo na ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-01-07, 22:04   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-01-07
Poruka: 8
Tomi8 se izdvaja iz mase
Problem sa viškom kilograma

Dali imate koju kilu više? Muči li vas to? Mene ponekad muči. Pronašao sam nešto zanimljivo na internetu. Kaktus Hoodia Gordonii je danas broj jedan u svijetu za skidanje viška kilograma. Ako želite saznati nešto više, kliknite na ovaj link. Weight loss tips
Tomi8 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-01-07, 06:53   #2 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,485
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Re: Problem sa viškom kilograma

Prestani se prežderavat i počni se bavit sportom ! Vjeruj mi da onda nećeš imat problema sa kilama i neće ti trebati nikakvi kaktusi !

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-01-07, 08:47   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto

...ja ti pijem čaj " Top slims " i fakat pomjaže, nije ogavnog okusa i pije se litra na dan...par ljudi koje znam su skinuli po 10, 20 kila s tim čajem...iako sam tek počela, izgubila sam 2kg...naravno, moraš se malo i baviti nekim aktivnostima i paziti da ne žderuckaš previše gluposti, pogotovo navečer...
himalajka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-01-07, 11:35   #4 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja nikada nisam bila na nekim dijetama i ako sam htjela biti onda je to htjenje trajalo maksimalno dva dana. Ali zato imam frendica koje se izgladnjuju do toga da im svako malo bude zlo i po cijele dana ih glava boli .
Meni osobno ne pada na pamet piti neke tablete i čajeve. Previše se volim da bi tijelo toliko maltretirala.
Ako jedeš u granicama neke normale i ako se baviš nekim aktivnostima (pa makar to bilo prošetati psa sat-dva dnevno) onda zaista ne bi trebao imati nikakvih problema sa prekomjernom tjelesnom težinom.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-01-07, 11:59   #5 (permalink)

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,998
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Slažem se s teicom.
Ja osobno nemam problema s prekomjernom težinom al kad bi imao i kad bi me to počelo smetati prvo bi počeo paziti što i kada jedem i počeo bi se intenzivnije baviti nekom tjelesnom aktivnošću (trčanje, hodanje, vožnja bicikla...).
Imam dosta poznanika koji su bili na puno različitih više ili manje uspješnih dijeta al nakon prestanka dijete su vrlo brzo vratili sve kile nazad. Dok je dijeta trajala pridržavali su se nakakvih pravila u prehrani al poslje su se vratili starim (lošim) navikama i sav trud je bio uzaludan.

Po mojem mišljenju jedini način za one koji imaju problema s kilama je da naprave potpuni zaokret u svojoj prehrani, izbace kojekakve slatkiše, grickalice, piju što manje alkohola, ne jedu navečer i obavezno se počnu baviti nekakvom rekreacijom ali to sve za STALNO a ne privremeno. Jedino tako imaju šanse smanjiti kile i zadržati željenu težinu duže vrijeme.

Naravno postoje i posebni slučajevi kad neki ljudi imaju problema s težinom zbog kojekakvih zdravstvenih poremečaja ali to druga stvar i oni se moraju zdravstveno lječiti.

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum

Zadnji Uredio Joks : 16-01-07 u 12:02.
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-01-07, 12:00   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto

...nisam se ni ja izgladnjivala i ne pada mi na pamet, jedem normalno, vježbam tu i tamo, i usput pijem taj čaj zato kaj oću skinut jedno 7 kila a ne da mi se ić na neke dijete...inače nisam debela al moram malo više pazit na izgled zbog posla kojim se bavim...
himalajka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-01-07, 17:36   #7 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,291
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Citat:
Pravi autor: himalajka Pogledaj Poruke
[color="DarkRed"]...ja ti pijem čaj " Top slims "COLOR]
ma koliko dugo ti to pijes?
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-01-07, 17:49   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-08-05
Godina: 40
Poruka: 654
omahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono nešto

Povecati broj obroka u toku dana. Znaci umjesto dva-tri obilna obroka,tu kolicinu hrane rasporediti na min. 5 a po mogucnosti i vise obroka. Jesti svaka 2-3h + fizicka aktivnost i visak kilograma ce polako nestati. Nikakve dijete i strojevi sa tv reklama ne pomazu. Ne zaboravite koliko godina ste stvarali taj visak kg (sigurno nije nastao preko noci sam od sebe) osim ako nije rijec o nekoj bolesti, al to je vec druga tema, pa stoga ne treba ocekivati da cete za 1-2 mj smrsaviti,malo strpljenja i kvalitetni rezultati su ti !
Odgovori sa citatom
Star 16-01-07, 18:00   #9 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,460
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

manje jesti, više se kretati & vježbati..

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-01-07, 19:29   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

...evo danas mi je 4. dan!
himalajka je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kilograma, problem, vis kom

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:45.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108