| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Problem sa viškom kilograma u Život i Stil forumu; hehe...ja nikad u životu nisam bila na dijeti., prežderavam se ko svinja, važem se jedanput godišnje,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Problem sa viškom kilograma hehe...ja nikad u životu nisam bila na dijeti., prežderavam se ko svinja, važem se jedanput godišnje,svaki tjedan visim u McDonalsu,ne idem u nikakve teretane (osim kaj treniram košarku) i opet sam ajde ne baš mršava nek normalna(173cm,61kg mislim da sam malo teža)...no za sve to su zaslužni geni.....a oni koji imaju problema sa kilogramima, preporučam im da se počnu bavit nekim sportom...al kaj ja zapravo znam, nikad nisam imala taj problem tak da me nemojte slušat, ja sam se samo došla pohvaliti i nikaj više![]() |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-01-07
Poruka: 8
![]() | Re: Problem sa viškom kilograma Hvala vam puno na savjetima.Nije baš da imam puno problema sa kilama.Visok sam 174 a težak 76, trebao bi 5,6 kg skinuti.Malo sam se opustijo otkako sam se oženijo,žena dobro kuha, nikuda neizlazim, prestao sam pušiti itd.Treba mi malo više aktivnosti i nejesti naveče i to je to.Puno pozdrava svima. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem sa viškom kilograma Svi vi debeli, trebate na nasip trčat svaki dan, a ne doma jest mast i suhe šljive!
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,343
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem sa viškom kilograma Ne mrsavi se cajevima i onim glupim tabletama u kojima ima vise otrova nego igdje a ne pomazu nista, samo je potrebna fizicka aktivnost i naravno zdrava hrana... Eto ja sam imala 2-3 kila viska i znala sam smrsavit ali se sad ne znam nadebljat. ![]()
__________________ Granice ne postoje... izmislio ih je čovjek... |
| | |
| | #16 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem sa viškom kilograma evo, ljudi su sve rekli.. zajebi dijetu! od toga niš ne dobiješ osim nervoze i slabosti.. sport i samo sport!
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
| | #18 (permalink) |
| obožava djevice Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,522
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem sa viškom kilograma nema tu cajeva, tabletica i filozofiranja... sve je to u mozgu. dobra volja i puno truda. e sad, to sto sam ja trut i sto su mi oci vece od trbuha, to je vec nesto drugo....
__________________ Dobar si u duši, al` neću, neću u jugiću |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| next best thing | gle ja prodajem fitness sprave i kad me pitaju koja je najbolja, samo kažem da je DOBRA VOLJA ZA VJEŽBANJE, bez volje nemožeš ništa, a onda puno znoja i znoja. Citat:
nije bitno da imaš oči veće od trbuha, bitno da imaš sise veće od trbuha i trbuh nitko neće vidjet ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" Zadnji Uredio Joks : 20-01-07 u 08:32. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kilograma, problem, vis kom |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:26.

važem se jedanput godišnje,svaki tjedan visim u McDonalsu,ne idem u nikakve teretane
(osim kaj treniram košarku) i opet sam ajde ne baš mršava nek normalna(173cm,61kg mislim da sam malo teža)...no za sve to su zaslužni geni...
nikad nisam imala taj problem tak da me nemojte slušat, ja sam se samo došla pohvaliti i nikaj više