Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Problem sa viškom kilograma u Život i Stil forumu; hehe...ja nikad u životu nisam bila na dijeti., prežderavam se ko svinja, važem se jedanput godišnje,...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-01-07, 20:55   #11 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Ronaldinho_girl

Datum registracije: 10-01-07
Godina: 15
Poruka: 440
Ronaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ronaldinho_girl
Re: Problem sa viškom kilograma

hehe...ja nikad u životu nisam bila na dijeti., prežderavam se ko svinja, važem se jedanput godišnje,svaki tjedan visim u McDonalsu,ne idem u nikakve teretane (osim kaj treniram košarku) i opet sam ajde ne baš mršava nek normalna(173cm,61kg mislim da sam malo teža)...no za sve to su zaslužni geni...

..a oni koji imaju problema sa kilogramima, preporučam im da se počnu bavit nekim sportom...al kaj ja zapravo znam, nikad nisam imala taj problem tak da me nemojte slušat, ja sam se samo došla pohvaliti i nikaj više
Ronaldinho_girl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-01-07, 07:35   #12 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-01-07
Poruka: 8
Tomi8 se izdvaja iz mase

Hvala vam puno na savjetima.Nije baš da imam puno problema sa kilama.Visok sam 174 a težak 76, trebao bi 5,6 kg skinuti.Malo sam se opustijo otkako sam se oženijo,žena dobro kuha, nikuda neizlazim, prestao sam pušiti itd.Treba mi malo više aktivnosti i nejesti naveče i to je to.Puno pozdrava svima.
Tomi8 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-01-07, 15:33   #13 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Digni se ujutro i pretrči 10 kilometara na prazan stomak, kad se vratiš doma izij litru mlika, nabavi vreću i udaraj tijekom dana.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-01-07, 20:43   #14 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,329
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Svi vi debeli, trebate na nasip trčat svaki dan, a ne doma jest mast i suhe šljive!
Odgovori sa citatom
Star 17-01-07, 23:58   #15 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,343
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Ne mrsavi se cajevima i onim glupim tabletama u kojima ima vise otrova nego igdje a ne pomazu nista, samo je potrebna fizicka aktivnost i naravno zdrava hrana...
Eto ja sam imala 2-3 kila viska i znala sam smrsavit ali se sad ne znam nadebljat.
Odgovori sa citatom
Star 18-01-07, 10:52   #16 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,068
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

evo, ljudi su sve rekli..

zajebi dijetu! od toga niš ne dobiješ osim nervoze i slabosti.. sport i samo sport!
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-01-07, 19:39   #17 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Ma to su slabi karakteri.

Vi, što nemilosrdno žderete, pogledajte onaj svoj masni sendvič i upitajte se:

"Zar nije lakše ne pojesti ovo ili trčat sat vremena?"
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-01-07, 02:26   #18 (permalink)
obožava djevice

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,522
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

nema tu cajeva, tabletica i filozofiranja...

sve je to u mozgu. dobra volja i puno truda. e sad, to sto sam ja trut i sto su mi oci vece od trbuha, to je vec nesto drugo....
Odgovori sa citatom
Star 20-01-07, 06:19   #19 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,306
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh
gle ja prodajem fitness sprave i kad me pitaju koja je najbolja, samo kažem da je DOBRA VOLJA ZA VJEŽBANJE, bez volje nemožeš ništa, a onda puno znoja i znoja.

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
nema tu cajeva, tabletica i filozofiranja...

sve je to u mozgu. dobra volja i puno truda. e sad, to sto sam ja trut i sto su mi oci vece od trbuha, to je vec nesto drugo....

nije bitno da imaš oči veće od trbuha, bitno da imaš sise veće od trbuha i trbuh nitko neće vidjet
.....(_/.......)../....
...............(_/......

Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite"

Zadnji Uredio Joks : 20-01-07 u 08:32.
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-01-07, 15:19   #20 (permalink)
obožava djevice

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,522
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
nije bitno da imaš oči veće od trbuha, bitno da imaš sise veće od trbuha i trbuh nitko neće vidjet
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kilograma, problem, vis kom

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113