Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Problem sa viškom kilograma u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: pharaoh nije bitno da imaš oči veće od trbuha, bitno da imaš sise veće od trbuha i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-01-07, 15:55   #21 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,188
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija
Re: Problem sa viškom kilograma

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
nije bitno da imaš oči veće od trbuha, bitno da imaš sise veće od trbuha i trbuh nitko neće vidjet
haha , preko sisa do zvijezda

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-01-07, 10:41   #22 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-12-05
Godina: 27
Poruka: 1,318
trandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono nešto

Nemoj jesti nista iza 18h navecer, i kreci se, ne mora biti sport, ako nista lagana setnja da ti predje u naviku, i salo ce poceti da se lagano topi. Malo pomalo ali sigurno!
Nista ne moze preko noci, i nista bez fizicke aktivnosti!
Odgovori sa citatom
Star 22-03-07, 05:04   #23 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-03-07
Poruka: 1
mamof2 se izdvaja iz mase
Smile Re: Problem sa viškom kilograma

Citat:
Pravi autor: Tomi8 Pogledaj Poruke
Dali imate koju kilu više? Muči li vas to? Mene ponekad muči. Pronašao sam nešto zanimljivo na internetu. Kaktus Hoodia Gordonii je danas broj jedan u svijetu za skidanje viška kilograma. Ako želite saznati nešto više, kliknite na ovaj link. Weight loss tips
SVE JE TO UREDU I JA SAM CULA ZA TE PILULE ALI SAMO JE JEDNO PITANJE KOLIKO JE TO ZDRAVO JA MISLIM DA JE NAJBOLJE JESTI KUHANO SVE I VJEZBATI ZAPRAVO PAZITI STA JEDES I TO JE SVE

Isključi Caps lock kad pišeš!

Zadnji Uredio daidza : 22-03-07 u 10:22.
mamof2 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-04-07, 00:03   #24 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,745
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Ja pijem samo vodu več tri dana pa nikom niš!
Odgovori sa citatom
Star 21-04-07, 12:08   #25 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,902
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

poslje pilula ili bilo kakvih recept-dijeta se kilogrami vracaju ko blesavi... najbolja dijeta je: manje jesti, preskakati veceru (ili pojesti nesto sitno ali ne iza 18h), izbaciti masno, slatkise i bijeli kruh, i vjezbati vjezbati
Star 28-04-07, 15:07   #26 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-04-07
Poruka: 49
zaljubljena7 se izdvaja iz mase

trebali bi vjezbati i jesti sto vise zdrave i kuhane hrane...a ja imam koju kilu viska ali ja sam ljencina i neda mi se vjezbat..i probala sam s onom forom da ne jedem poslije 18..ali kako da ne pojedem cips ili nesto dok gledan neki dobar film?!
zaljubljena7 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-05-07, 21:05   #27 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-05-07
Godina: 17
Poruka: 3
natmil se izdvaja iz mase
da slazem se, a jel goje kokice?neki kazu da neki ne, a ja ne znam sta je tacno

da slazem se.a jel goje kokice?

Zadnji Uredio daidza : 20-05-07 u 21:17.
natmil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-05-07, 22:58   #28 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Evo ti jedan možda koristan savjet.

Početkom 10 mjeseca prošle godine imao sam 99 kg na 1.80 visine. Totalno sam puko i reko si zaš ja nebi bio normalan napokon. Polak sam si počeo sređivat prehranu. Upisao sam se u teretanu i idem već 7 mjeseci barem 5 dana tjedno. Skinuo sam oko 17 kg tj sada imam 82 kg. Postao sam totalni sportski tip i ne postoji dan da ne napravim što više mogu po pitanju treninga. Kolko ja vidim tu ti je najveći stručnjak Dr jekyll pa ga pitaj oko treninga, vidio sam da je spreman pomoć.
E da, prvih mjesec dana je teško al ak si karakter nemaš bada. A najjače je kad te poslije neko pohvali. E da i zajebi dijete. Posavjetuj se oko zdrave prehrane, izbaci sva ova sranja koja ti škode (gazirani sokovi, masna hrana...), treniraj neš i rezultat NE MOŽE izostati.

Eto nadam se da sam te bar malo potaknuo.
dok se pored mene budis ti...
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 00:28   #29 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,371
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Jebote ja imam problema s manjkom kilograma... Možda zbog previše cigareta??
Fearless Mastermind je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 05:13   #30 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-06-07
Poruka: 65
Teško je bit ja se izdvaja iz mase

ne jedi posli 6navečer i gotovo-salo se topi bez obzira šta si taj dan jea.bez obzira kad ideš leć.posli 6 sati aktivira se u organizmu potreba za primanje i pretvaranje tvari u salo...sve šta si stavia u sebi-tokom dana pa makar bila tvornica čokolada-potroši se.to j jedina normalna i kvalitetna-ne dijeta nego čisto normalna valjana stvar.
Teško je bit ja je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kilograma, problem, vis kom

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113