| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Problem sa viškom kilograma u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: pharaoh nije bitno da imaš oči veće od trbuha, bitno da imaš sise veće od trbuha i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Problem sa viškom kilograma Citat:
, preko sisa do zvijezda ![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,318
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem sa viškom kilograma Nemoj jesti nista iza 18h navecer, i kreci se, ne mora biti sport, ako nista lagana setnja da ti predje u naviku, i salo ce poceti da se lagano topi. Malo pomalo ali sigurno! ![]() Nista ne moze preko noci, i nista bez fizicke aktivnosti!
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 22-03-07
Poruka: 1
![]() | Citat:
Isključi Caps lock kad pišeš! Zadnji Uredio daidza : 22-03-07 u 10:22. | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Problem sa viškom kilograma poslje pilula ili bilo kakvih recept-dijeta se kilogrami vracaju ko blesavi... najbolja dijeta je: manje jesti, preskakati veceru (ili pojesti nesto sitno ali ne iza 18h), izbaciti masno, slatkise i bijeli kruh, i vjezbati vjezbati
__________________ |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-04-07
Poruka: 49
![]() | Re: Problem sa viškom kilograma trebali bi vjezbati i jesti sto vise zdrave i kuhane hrane...a ja imam koju kilu viska ali ja sam ljencina i neda mi se vjezbat..i probala sam s onom forom da ne jedem poslije 18..ali kako da ne pojedem cips ili nesto dok gledan neki dobar film?! |
| | |
| | #28 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem sa viškom kilograma Evo ti jedan možda koristan savjet. Početkom 10 mjeseca prošle godine imao sam 99 kg na 1.80 visine. Totalno sam puko i reko si zaš ja nebi bio normalan napokon. Polak sam si počeo sređivat prehranu. Upisao sam se u teretanu i idem već 7 mjeseci barem 5 dana tjedno. Skinuo sam oko 17 kg tj sada imam 82 kg. Postao sam totalni sportski tip i ne postoji dan da ne napravim što više mogu po pitanju treninga. Kolko ja vidim tu ti je najveći stručnjak Dr jekyll pa ga pitaj oko treninga, vidio sam da je spreman pomoć. E da, prvih mjesec dana je teško al ak si karakter nemaš bada. A najjače je kad te poslije neko pohvali. E da i zajebi dijete. Posavjetuj se oko zdrave prehrane, izbaci sva ova sranja koja ti škode (gazirani sokovi, masna hrana...), treniraj neš i rezultat NE MOŽE izostati. Eto nadam se da sam te bar malo potaknuo.
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 08-06-07 Lokacija: KOCKE
Poruka: 65
![]() | Re: Problem sa viškom kilograma ne jedi posli 6navečer i gotovo-salo se topi bez obzira šta si taj dan jea.bez obzira kad ideš leć.posli 6 sati aktivira se u organizmu potreba za primanje i pretvaranje tvari u salo...sve šta si stavia u sebi-tokom dana pa makar bila tvornica čokolada-potroši se.to j jedina normalna i kvalitetna-ne dijeta nego čisto normalna valjana stvar. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kilograma, problem, vis kom |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:14.

, preko sisa do zvijezda 

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!
Možda zbog previše cigareta??