| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Rak od computera? u Život i Stil forumu; Evo ljudi želim čuti vaše komentare, znači dali se može dobiti rak od computera? Mene to jako zabrinjava ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-05-08
Poruka: 21
![]() | Rak od computera? Evo ljudi želim čuti vaše komentare, znači dali se može dobiti rak od computera? Mene to jako zabrinjava jer ja sam inaće po cijele dane na computeru pa me zabrinjuje. Molim za komentare. Hvala
__________________ Slusaj sad: U dusi sam dijete koje ne zna mrziti, u zivotu sam putnik koji uvijek pronadje pogresan put, a u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Rak od computera? vjerovatnije je da ćeš dobiti naočale i iskrivljenje kičme nego rak ali tko zna
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 858
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rak od computera? Rak ne bira.. ako ti je suđeno..tako ce biti..nemojte se zamarati.. ![]()
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Rak od computera? slazem se ![]() ma nebi ja bas reko da se moze dobit rak, kolko ljudi koje ja znam bi po tome trebali imat cijeli ocean bolesti a ne samo rak Don't worry be happy ![]()
__________________ Decki, hvala vam za zajednicke trenutke osjecaja ponosa. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,318
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rak od computera? ///Normalnofobija/// Gospodine gospodine ... dobit ćete rak od kopjutera!!! ZAJEEEBI ... komp mi je na stand byu pa ne zrači ![]() kaj sve neće čovjeku past na pamet u 2 ujutro ![]() ![]()
__________________ ...svi su ošli na moore, svi su ošli na moore...konačno je mir u graadu moome... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Rak od computera? tesko... osim ako zaradjujes dobar novac pomocu comp-a pa si mozes priustit jastoga i sl... ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
![]() |
« Punkcija kičme
|
Perut »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:55.