Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi RJEŠENJE ZA AKNE, BUBULJICE I RANE u Život i Stil forumu; CURE I DEČKI ako o ovome još nitko nije pisao onda bi ova vijest trebala obradovati one koji imaju problema ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-05-08, 09:20   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-07-07
Godina: 20
Poruka: 66
lioness se izdvaja iz mase
RJEŠENJE ZA AKNE, BUBULJICE I RANE

CURE I DEČKI ako o ovome još nitko nije pisao onda bi ova vijest trebala obradovati one koji imaju problema s aknama, bubuljicama, ranama ili nešto slično! Prvo ču vam opisati par događaja iscjeljivanja takvih stvari prije nego vam kažem o kakvom je proizvodu rijeć, jer su svi u početku rekli ah i odmahnuli rukom, ali ipak nisu mogli odoljeti da probaju i tako se pozitivno iznenadili. Mogu reći da sam i ja tako reagirala, ali ovo sada pišem zato što je moj test bio uspješan i nadam se da se nitko neće razočarati.
Prije dva dana sestra mi je poslala poruku u 6h, jer nije mogla doćekati da mi kaže.. imala je jednu kremu običnu za ruke i mislila je "neću ju otvarati dok nepotrošim one dvije koje trenutno koristim" mislila je "pa neću imati sto otvorenih krema" tako ju je imala pola godine eh da je odmah znala.. tako ju je jedan dan odlučila isprobati i otvorila ju!!
(joj kako volim odugovlačit i držati nekoga u neizvjesnosti ) inače po zimi je imala problema sa ispucalom kožom na rukama, i namazala je kremu prije spavanja, usput misleći "kako je ova krema bezveze i masna". Ujutro kada se probudila imala je šta i vidjeti!! " thank good" ruke- kako ona kaže- upola iscjeljene, sva iznenađena donese bratu koji je imao strašno puno pubertetskih bubuljica, kad ono za par dana krema dokaže da djeluje i na tom području!.. idemo dalje.. dođe jedan dan teta kod nas a njena kčerka prepuna bubuljica i krastica, kad je mama pokazala kremu, tetak kaže: "ma da, pa nećemo mazati obićnu kremu za ruke na lice" i tako odu, ovo je sigurno bila sudbina, teta je zaboravila torbu, i prije nego su se vratili po nju, mama je ubacila kremu u torbu sa nadom da će ju isprobat, i zaista, za koji dan zove teta i kaže da nije mogla vjerovati kako se kčeri popravilo lice, i eto poslije toga ja dobila obavjest!
Samo da još napomenem, probajte, zaista nečete propasti za 15 kn ako već imate problema, možda se riješite muka, i ovo ljeto se idete kupati bez pudera na licu..
Svako jutro ili većer, nakon što lice umijete u toploj vodi i obrišete, namažite tu kremu na problematičnom području i nemojte kidat, tiskat ili čaćkat po licu, za 2 do 5 dana trebali bi imati rezultate, kada isprobate javite...Krema je Glicemille-Palmolive za ruke, od kamilice, okrugla, bijela, u Kauflandu je ima
Ja pa reko da podjelim i sa vama nešto korisno
Odgovori sa citatom
Star 24-05-08, 13:08   #2 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,344
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan
Re: RJEŠENJE ZA AKNE, BUBULJICE I RANE

Moguće da je to zbog glicerina, ali kreme za ruke i jesu preteške za lice, i ja ne bih nikom savjetovala da se maže s time dugoročno, možda namazati par puta i ako nemaš trenutno ništa pri ruci posebno namijenjeno za problematičnu kožu.
Odgovori sa citatom
Star 24-05-08, 15:42   #3 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-05-08
Poruka: 26
zanychew se izdvaja iz mase

a kako reagira na noge? bili mi u tih par dana.. zacjelile kraste (rane od padova s bicikla) ???
zanychew je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-05-08, 21:37   #4 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: zanychew Pogledaj Poruke
a kako reagira na noge? bili mi u tih par dana.. zacjelile kraste (rane od padova s bicikla) ???
zacjeljuje sve..

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Moguće da je to zbog glicerina, ali kreme za ruke i jesu preteške za lice, i ja ne bih nikom savjetovala da se maže s time dugoročno, možda namazati par puta i ako nemaš trenutno ništa pri ruci posebno namijenjeno za problematičnu kožu.
pa ja mislim da to nije ništa opasno, kad čujem šta si cure svašta stavljaju na lice onda bolje i ta krema nego kaladonti, pa kidanje od nervoze.. nitko nikoga nesili, svi znaju da je to krema za ruke pa ko hoće, ja kažem da djeluje, mislim da su puderi gori od kreme jer oni isušuju kožu i stvaraju još više potkožnih bubuljica
sveta voda ni nepomaže još sadrži i puno soli pa ju ljudi opet loču

Zadnji Uredio daidza : 25-05-08 u 00:19.
lioness je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 00:03   #5 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,344
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Nije opasno.. ali treba pročitati sastav i vidjeti. Što se pudera tiče slažem se, makar danas postoje i kvalitetni puderi.

A kreme za ruke su dosta masne i teške, iako je to možda dalo trenutni učinak, na dugoročno bi sigurno zatvorila pore... opet kažem, možda je "spas u zadnji čas" kad nemaš ništa drugo pri ruci, ali budući da se kremama inače treba dati vremena da djeluju ja se ovom kremom ne bi mazala duže vremena, baš zato jer nije namjenjena licu.

Citat:
Ovo prvi put čujem

Zadnji Uredio Wamp : 25-05-08 u 00:05.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 00:44   #6 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,650
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: lioness Pogledaj Poruke
Da, inače se ona posvećuje da bi ljudi imali kaj pit

Skoro će raditi i svetu vodu s mixevima limuna, jagode, maline, ma sa svačim nečim

A mogu se kladiti da postoji i izvor na kojem se ona flašira

Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 01:14   #7 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

trn of fakin kaps luk..bash sam cital malo o tome..
tu enam kulture (gorje nekgo kod mene ono)
kuzhish..politichari se svi deru..pa tko ih slusha..
dok je bil mali 8taj kaje to pisal...(dubokouman covjek...majke mi)tata se deral na njeg a mama lijepo s njim.. i on se sad kak je velik sjecha samo lijepih rijechi od majke...

u jebot e neda mi se vishe pisat..remzo je popizdio ..ahaha prvi put vidim...pa chekaj malo kaj ti znash..bu s eugushil kak rime baca
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 01:15   #8 (permalink)
butsecks

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,118
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Liječi glavobolju i u rukam' i u nogam'...
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 10:21   #9 (permalink)
Starter

Pa kad bi netko koristio tu kremu koji dan i bilo mu bolje, nebi više morao koristiti, upravu si kad kažeš da su kreme za ruke teške za lice, zato neka ju koriste oni koji su se uvalili do jaja s aknama..
Ali za noge nije teška, šta ti misliš o tome Wamp!
lijepo zacjeljuje ogrebotine i veće povrede npr padove s bicikla.. jedna moja bivša frendica je kozmetiku kupovala u kineskoj a ova druga kaže da od toga možeš zaraditi svakakve bolešture.. a ja na iznenađenje neki dan ugledam jedan puder u kineskoj isti kao u dm-u
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 10:31   #10 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke

Skoro će raditi i svetu vodu s mixevima limuna, jagode, maline, ma sa svačim nečim

A mogu se kladiti da postoji i izvor na kojem se ona flašira

ovo ti je bila dobra provala
Recimo sveta voda sa 100% naranče
Joj kad vidim kako se toći ta voda
jedan toći i nije baš precizan pa mu se ostatak slijeva natrag u bure sa prljavih ruku i prljave flaše, drugi pak je napola slijep pa dok natoći opere ruke a nakon toga svi piju za ozdravljenje, treči dan svi kukaju kako ih boli trbuh (bakterije, infekcija) pa kažu "daj mi još malo one svete vode, bog će pomoći.."
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: brzo, djeluje, i cure, krema, super, za decke

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:40.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114