Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Samopregled testisa jednom mjesečno spašava život u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: berlavi12 i koliko sam čuo ne može se ostat bez testisa nego možeš ostat neplodan, š...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-06-07, 10:00   #11 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,584
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar
Re: Samopregled testisa jednom mjesečno spašava život

Citat:
Pravi autor: berlavi12 Pogledaj Poruke
i koliko sam čuo ne može se ostat bez testisa nego možeš ostat neplodan, što je još i gore!
Sve je moguće - od toga da nije ništa pa do najgore moguće varijante! Mislim da je bolje da izdržiš koju minutu određene nelagodnosti u ambulanti, nego da ti kroz neko vrijeme cijeli život postane neugodan.
Dr Jekyll je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 01:37   #12 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,087
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Evo i ja da se ukljucim u ovu temu. Moj brat od tetke je saznao pre nekih desetak dana da ima tumor u jednom testisu, bio je na operaciji,otklonili su mu taj jedan testis,srecom dosao je na vreme. Bili su simptomi, pocelo je odjednom da ga boli i boli pa je otisao da se pregleda i eto ustanovili su mu tumor.Strasno! U sustini nikad ne znas sta moze da te snadje u zivotu tako da po meni svaki muskarac jednom godisnje treba da ode na pregled. Jeste mozda neprijatno ali nemojte to olako shvatiti.naravno, ne znaci da to mora uopste i da vas zadesi ali najgore je kad covek kaze :Ma nece mene! Sve u svemu bolje spreciti nego leciti!!!
Odgovori sa citatom
Star 29-08-07, 15:53   #13 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-07-07
Godina: 16
Poruka: 397
Sayrex se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sayrex Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sayrex

imam pitanje, kad pregledavam xD testis mogu napipati ono ka nešto nabubreno, mislim ide od vrha pa je ja duguljasto i spušta se do jedno pola sjemenika, i to je ono mekano, nije tvrdo, al kad nekad malo jace dirnem zaboli, a to nemogu napipat na 2. testisu, iako je taj na kojem mogu opipat malo manji pa možda na 2. zato nemogu napipat jer je vec od drugog xD i zanima me onda jer se to može radit o tumoru kakvom ili što, i kad se ima taj tumor jel ta kvržica tvrda i okrugla ili?
Odgovori sa citatom
Star 02-09-07, 15:41   #14 (permalink)
Akademik Foruma

Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Idi obavezno kod urologa,nemoj sam sebi davati dijagnoze!!!Ali ako si primetio nešto neuobičajeno pravac urolog!!!
Odgovori sa citatom
Star 02-09-07, 18:42   #15 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-07-07
Godina: 16
Poruka: 397
Sayrex se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sayrex Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sayrex

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
Idi obavezno kod urologa,nemoj sam sebi davati dijagnoze!!!Ali ako si primetio nešto neuobičajeno pravac urolog!!!
ma ona varikoela je garant.
Odgovori sa citatom
Star 05-09-07, 14:14   #16 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-09-07
Godina: 20
Poruka: 54
OxygenO se izdvaja iz mase

Ljudi s time fakat treba bit oprezan. Nemojte da vam bude bed otići do doktora i to provjerit (ako vam je nešto sumnjivo). I sam sam imo neke probleme, al na svu sreću sad je sve dobro...
OxygenO je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 10:28   #17 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-11-07
Godina: 25
Poruka: 56
radiolog-hr se izdvaja iz mase
Talking Re: Samopregled testisa jednom mjesečno spašava život

Nemaš razloga za sram od doktora jer vjeruj mi vidio je takvih jaja barem na tisuće.....
Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 13:05   #18 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,311
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

ja svoje, igrom slučaja, pregledavam svakodnevno
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 11:49   #19 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-01-08
Poruka: 2
ALMIR se izdvaja iz mase

Moje ime je Almir i imam 22 godine! Ljudi pregledavajte se svakodnevno a ne jednom mjesecno i shvatite to kao OZBILJNU STVAR! JAJE nije PRST!Otkrili su mi tumor na lijevom testisu prije par dana,čeka me operacija i odstranjenje lijevog jajeta...NIKAD NEK VAM NE BUDE BED doktora jer doktor vidi svaki dan JAJE pa zasto mu je cudno vidjeti VASE? Ovisni smo o jajima i tu nam je famelija! Momci ovo vam preporucujem kao DRUG i BOLESTNIK od tih stvari! Ne sjedite na hladnom betonu,pazite sa kim sexate,sta pijete i cuvajte se udarca.....I AKO SU JAJA 2...GUBITAK JEDNOG JAKO JAKO BOLI!!!! I P.S. BOLEST NE BIRA! STARO-MLADO-ZENSKO-MUSKO-DIJETE-DIJETE U STOMAKU!!!! RAZMISLITE I ZAMISLITE SE OKO SVEGA! LIJEP POZDRAV IZ SUSEDNJE SLOVENIJE!
ALMIR je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-01-08, 19:21   #20 (permalink)
Akademik Foruma

Ne znam zašto muškarci imaju neki blam otići čisto da se pregleda a ne samo kad ga nešto zaboli...Bolje sprečiti nego lečiti! To je svakako bolje.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: rak testisa, samopregled testisa, tumor testisa

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:16.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113