| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Samopregled testisa jednom mjesečno spašava život u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: berlavi12 i koliko sam čuo ne može se ostat bez testisa nego možeš ostat neplodan, š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,584
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Samopregled testisa jednom mjesečno spašava život Sve je moguće - od toga da nije ništa pa do najgore moguće varijante! Mislim da je bolje da izdržiš koju minutu određene nelagodnosti u ambulanti, nego da ti kroz neko vrijeme cijeli život postane neugodan. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,087
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Samopregled testisa jednom mjesečno spašava život Evo i ja da se ukljucim u ovu temu. Moj brat od tetke je saznao pre nekih desetak dana da ima tumor u jednom testisu, bio je na operaciji,otklonili su mu taj jedan testis,srecom dosao je na vreme. Bili su simptomi, pocelo je odjednom da ga boli i boli pa je otisao da se pregleda i eto ustanovili su mu tumor.Strasno! U sustini nikad ne znas sta moze da te snadje u zivotu tako da po meni svaki muskarac jednom godisnje treba da ode na pregled. Jeste mozda neprijatno ali nemojte to olako shvatiti.naravno, ne znaci da to mora uopste i da vas zadesi ali najgore je kad covek kaze :Ma nece mene! Sve u svemu bolje spreciti nego leciti!!!
__________________ N ♥ J |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Samopregled testisa jednom mjesečno spašava život imam pitanje, kad pregledavam xD testis mogu napipati ono ka nešto nabubreno, mislim ide od vrha pa je ja duguljasto i spušta se do jedno pola sjemenika, i to je ono mekano, nije tvrdo, al kad nekad malo jace dirnem zaboli, a to nemogu napipat na 2. testisu, iako je taj na kojem mogu opipat malo manji pa možda na 2. zato nemogu napipat jer je vec od drugog xD i zanima me onda jer se to može radit o tumoru kakvom ili što, i kad se ima taj tumor jel ta kvržica tvrda i okrugla ili?
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! |
| | |
| | #14 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Samopregled testisa jednom mjesečno spašava život Idi obavezno kod urologa,nemoj sam sebi davati dijagnoze!!!Ali ako si primetio nešto neuobičajeno pravac urolog!!!
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-09-07 Godina: 20
Poruka: 54
![]() | Re: Samopregled testisa jednom mjesečno spašava život Ljudi s time fakat treba bit oprezan. Nemojte da vam bude bed otići do doktora i to provjerit (ako vam je nešto sumnjivo). I sam sam imo neke probleme, al na svu sreću sad je sve dobro... |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-01-08 Godina: 23
Poruka: 2
![]() | Re: Samopregled testisa jednom mjesečno spašava život Moje ime je Almir i imam 22 godine! Ljudi pregledavajte se svakodnevno a ne jednom mjesecno i shvatite to kao OZBILJNU STVAR! JAJE nije PRST!Otkrili su mi tumor na lijevom testisu prije par dana,čeka me operacija i odstranjenje lijevog jajeta...NIKAD NEK VAM NE BUDE BED doktora jer doktor vidi svaki dan JAJE pa zasto mu je cudno vidjeti VASE? Ovisni smo o jajima i tu nam je famelija! Momci ovo vam preporucujem kao DRUG i BOLESTNIK od tih stvari! Ne sjedite na hladnom betonu,pazite sa kim sexate,sta pijete i cuvajte se udarca.....I AKO SU JAJA 2...GUBITAK JEDNOG JAKO JAKO BOLI!!!! I P.S. BOLEST NE BIRA! STARO-MLADO-ZENSKO-MUSKO-DIJETE-DIJETE U STOMAKU!!!! RAZMISLITE I ZAMISLITE SE OKO SVEGA! LIJEP POZDRAV IZ SUSEDNJE SLOVENIJE! |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Samopregled testisa jednom mjesečno spašava život Ne znam zašto muškarci imaju neki blam otići čisto da se pregleda a ne samo kad ga nešto zaboli...Bolje sprečiti nego lečiti! To je svakako bolje.
| | |
![]() |
| Tagovi: rak testisa, samopregled testisa, tumor testisa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:16.