| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Sapun u Život i Stil forumu; Ne volim tecni sapun, najbolji mi je safeguard! A za tusiranje koristim gel!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sapun Citat:
ali ja zato koristim tekući radije, za tuširanje gel ali dobro si mi započel temu: tko je izmislio sapun, jel tko koristi sapun? dođi pa pomiriši
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Purger | Re: Sapun I ja uvijek koristim tekući sapun ...za tuširanje gel ! Tekući mi je nekak praktičniji...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sapun ček maslow, koja korist od pranja samo vodom? doduše, na moru se čovjek može manje prat jer se kupaš dvaput dnevno (bar ja) pa ti ne treba puno pranja ali miomirise nemreš isprat
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Sapun Pa nisam lučki radnik, a ni dimnjačar. Površina naše kože se sastoji od odumrlih ljudskih stanica, te raznih bakterija i gljiva s kojima mi živimo u simbiozi. Malo pretjerujem, ipak ima i oko 30% stanica s ljudskim DNK. Totalno je pogrešno te bakterije ubijati. Sterilna koža bi bila izvrsna podloga za razvoj svih mogućih infekcija. Na zemlji nema ništa sterilno. Bolje je pomoći koži da održava simbiozu s tim dobrim bakterijama nego pokušati sve poubijati. |
| | |
![]() |
| Tagovi: sapun |
« Koje cigarete pušite?
|
Umnjaci »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:33.