Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Sapun u Život i Stil forumu; hm, ne slažem se baš ajmo reć da se pošteno uznojiš i nakon ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-09-06, 22:06   #21 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,233
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi
Re: Sapun

hm, ne slažem se baš

ajmo reć da se pošteno uznojiš i nakon toga se samo opereš običnom vodom, 'eau du pazuh' nemreš na taj način isprat a moraš jer se putem znjoja vrši i detoksikacija pa zbog toga i tak fino miriši

sve u svemu, higijena je pola zdravlja
Odgovori sa citatom
Star 23-09-06, 22:13   #22 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,815
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: Maslow
Pa nisam lučki radnik, a ni dimnjačar.
Površina naše kože se sastoji od odumrlih ljudskih stanica, te raznih bakterija i gljiva s kojima mi živimo u simbiozi.
Malo pretjerujem, ipak ima i oko 30% stanica s ljudskim DNK.
Totalno je pogrešno te bakterije ubijati.
Sterilna koža bi bila izvrsna podloga za razvoj svih mogućih infekcija.
Na zemlji nema ništa sterilno.
Bolje je pomoći koži da održava simbiozu s tim dobrim bakterijama nego pokušati sve poubijati.
Hvala ti na ovim informacijama ali ja ću radije održavat simbiozu sa sapunom nego da uzgajam bakterije na svom tijelu.Sve je to ok ali mi nije jasno da poslije obavljanja nužde ne opereš ruke sapunom ili da kad dodješ kući a vozio si se u tramvaju i držao za onaj rukohvat opet ne opereš ruke...
A i ova fora sa lučkim radnikom i dimljačarom...kaj su samo oni prljavi ?

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA

Zadnji Uredio sahasa : 23-09-06 u 22:18.
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-09-06, 22:39   #23 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,101
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: tzukius
hm, ne slažem se baš

ajmo reć da se pošteno uznojiš i nakon toga se samo opereš običnom vodom, 'eau du pazuh' nemreš na taj način isprat a moraš jer se putem znjoja vrši i detoksikacija pa zbog toga i tak fino miriši

sve u svemu, higijena je pola zdravlja
Pa nemoraš ni ti sad karikirati moj text.
Za mene je zapravo važnije pranje ruku prije vršenja nužde.
U školi perem ruke čak i u toku predavanja i to 3-4 puta za vrijeme jednog školskog sata.
Učenici me smatraju pretjeranim čistuncem.
Maslow je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-09-06, 14:12   #24 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 8,157
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Koristim i običan i tekući sapun za pranje ruku.

Donedavno sam i za tuširanje koristio običan sapun, isključivo palmolive aromatherapy al sad koristim gel

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-01-07, 18:11   #25 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika tree_hill_girl

Datum registracije: 02-01-07
Poruka: 226
tree_hill_girl se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Da, perem ruke sa sapunom! Ne volim onaj tekući...
ja baš volim onaj tekući
Why I always keep on coming back for more?
tree_hill_girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 22:48   #26 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,065
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

za pranje ruku radije sapun, a za tuširanje gel i tekući sapun. ne isušuje svaki kruti sapun kožu, a ima i agresivnih tekućih sapuna od kojih me peku ruke.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 11:03   #27 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 613
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

I za tuširanje je meni super sapun ali na biljnoj bazi i to sa mrvicama, kao pilling, super masira, preporodim se.
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 13:06   #28 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 2,179
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

za pranje ruku mi je sasvim svejedno koji sapun...jel tekuci ili kruti....a za tusiranje koristim gel, nije mi bas primamljiva ideja krutog sapuna...ne pale me vojnicke fore
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 19:27   #29 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,249
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

za pranje ruku obavezno safeguard,,,a tekuci onako tokom dana da ne isusuje....za tus je gel,,a za intimne dijelove poseban gel sa ph ....eto
manekenka je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 19:29   #30 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,413
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Ja za lice koristim Sebamed sapun, dok za ruke koristim tekuci, neki jeftini, za tusiranje takodjer tekuci. eto, treba za lice...
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: sapun

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:57.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113