| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Sapun u Život i Stil forumu; za lice sebamed, za tusiranje pjenu za tusiranje, gel/losion za tusiranje + sapun za intimnu njegu.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Sapun za lice sebamed, za tusiranje pjenu za tusiranje, gel/losion za tusiranje + sapun za intimnu njegu.
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Sapun Za pranje ruku tekući sapun, za pranje kose shampoo, koji mi se nađe pri ruci i ništa više osim vode mi ne treba. Lažem, treba mi još i gel za brijanje i pasta za zube.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Sapun srry sto ovako upadam s blesavim pitanjem, ali mi nekako ne stima uz tvoju pojavu... nikakvo sredstvo za pranje tijela?
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
![]() |
| Tagovi: sapun |
« Koje cigarete pušite?
|
Umnjaci »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:45.