| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Savijanje kičme u Život i Stil forumu; Ovako da pitam jer znam sigurno da ima ljudi ovdje koji se razumiju u to. Ovako, ima san krivu kičmu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Savijanje kičme Ovako da pitam jer znam sigurno da ima ljudi ovdje koji se razumiju u to. Ovako, ima san krivu kičmu prije par godina i iša san na one vježbe za izravnat (i sad mi je ravna skroz) i tamo su nam radili one potiske da nam kičma puca (ono ne puca nego ono da se čuje krk krk ) i sad to mogu sam da radim, al je stvar u tome šta je to čudno jer mogu previše da savijem kičmu i osjećam kako puca cjela šta je meni ugodan osjećaj al se bojim dali tako povećavam rizik da mi kičma slabi ili da nedaj bože se des ono najgore - pukne, puno ljudi mi govori i čudi se što ja mogu s leđima (kako je puno savijem),a s druge strane može bit dobro da mi je kičma jako razgibana u slučaju nekog jakog udara da se već privikla na takva savijanja. sad me zanima jel to loše šta radim s kičmon ili ne?
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Savijanje kičme ne boli, naprotiv kad imam neki nelagodan osjećaj kad je tako "puknem" odma prođe i bolji je osjećaj, samo me strah da je previše nesavijem da dođe do nekakvog loma...
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: kicma, otorinolaringologija, savijanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:56.

) i sad to mogu sam da radim, al je stvar u tome šta je to čudno jer mogu previše da savijem kičmu i osjećam kako puca cjela šta je meni ugodan osjećaj al se bojim dali tako povećavam rizik da mi kičma slabi ili da nedaj bože se des ono najgore - pukne, puno ljudi mi govori i čudi se što ja mogu s leđima (kako je puno savijem),a s druge strane može bit dobro da mi je kičma jako razgibana u slučaju nekog jakog udara da se već privikla na takva savijanja. sad me zanima jel to loše šta radim s kičmon ili ne?