| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Skolioza u Život i Stil forumu; Bok, imam 23 godine i skoliozu, viši stupanj, ima li tko tu da ju ima i kako se lječi?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,019
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Skolioza Ja imam blago iskrivljene kičme koje se uopće ne kuži pravilnim držanjem i vježbom. Nikada nisam nosila niti steznik, niti išla u toplice i sve ok. I, da jedini lijek je vježbanje...pomaže. Meni su "otkrili" sa 14 tako da sad nije strašno.
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care Zadnji Uredio dorina : 14-09-07 u 16:32. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Skolioza Dalo si joj najgoru moguću opciju... Ravno da si rekla "pucaj si u glavu". Vježbaj...da se popravit ma kako bila. Zakržljali su ti mišići jedne str. i skraćeni su... vježbanje da popravit, ne izlječit! Imaš 23. Kaj bi išla kirurški...
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Skolioza probaj ić na pilates i yogu,tj vježbe za oblikovanje tijela,meni su bile pomogle
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Skolioza da...ili bilo kakvo istezanje, jer su mišići skraćeni
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,529
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Skolioza Citat:
Hahhahahha!!! Koja usporedba!!! Kako sam već rekla, ako se radi o skoliozi trećeg stupnja, odnosno deformitetu većem od 50 stupnjeva, indicirano je jedino kiruško liječenje.Što se provede prije to bolje, nakon završetka rasta,a sa 23 godine više ne raste sigurno.Ako je manji stupanj vježbe, steznici toplice
__________________ Mistress Ancksunamun | |
| | |
![]() |
| Tagovi: skolioza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:22.