Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi slaba cirkulacija? u Život i Stil forumu; navecer su mi noge led ledene, moram spavati s carapama, cak i tad imam filing da ce otpast koliko su ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-10-07, 10:09   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,840
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
slaba cirkulacija?

navecer su mi noge led ledene, moram spavati s carapama, cak i tad imam filing da ce otpast koliko su hladne.. preko dana sve 5, a navecer me ni grijalica ne spasava i tako vec mjesec dana, svaku noc isto, kao da se pogorsava... sto napraviti? kako se vratiti u normalu? i prije su mi ruke i noge bile hladnije, ali nikad s tim nisam imala problema, a sad.. tjah.. malo je iritirajuce ima netko nekakav savjet?
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-10-07, 10:27   #2 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,016
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: slaba cirkulacija?

Ja imam lošu cirkulaciju od kad znam za sebe. Ruke mi znaju doseći blago ljubičastu boju sa nekim točkicama...što mi toliko isuši kožu da puca na člancima (zato gotovo uvijek imam kremu kod sebe).
Noge su mi isto takve, smrznute...navikla se u toj mjeri da mi i ne smeta.
Prije sam pila onaj neki Ginko za cirkulaciju, pomogao je ali kratkoročno... sad ponekada popijem kupinovo vino (imaš u ljekarni i mislim da ti je 75kn ona bočica (0.70?); malo skupo...). Nije loše.
I sad pijem cink, za sve pomalo...ali primjetila sam da i tamo djeluje.
Odgovori sa citatom
Star 18-10-07, 10:36   #3 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 36
Poruka: 3,662
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Meni isto Shelby, samo vjerojatno i mrvicu jače- čim je temperatura ispod 25°C ruke mi poljubičaste kao da sam na cičoj zimi... Muči me niski tlak (recimo, nekidan sam izmjerio 90/65... moram si pothitno nabaviti curu- one dižu tlak da je to neviđeno ), i k tome vrlo lošu perifernu cirkulaciju (još pogoršano neumjerenim pušenjem u zadnjih 18 godina).

A jedino ovako što mi pada na pamet je Ginkgo od Belupa, čuo sam da je dobar za cirkulaciju (i još neke stvari koje me muče)- no nisam probao jer nije odosta da sam sredovječan, sad mi još samo treba da počnem piti preparate za penziće pa se mogu oprostiti i s ono malo ega što mi je ostalo... Ali možda ne bi bilo zgorega da pitaš svoju liječnicu za to, odn. da ti preporuči nešto što misli da bi moglo pomoći (po mogućnosti da HZZZO plaća, što mislim da nije slučaj sa Ginkgom).
Odgovori sa citatom
Star 18-10-07, 11:08   #4 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Poruka: 6,924
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

ja nemam s tim problema zaista...npr. ujutro kad se probudim i maknem deku sa sebe ponekad skužim kako mi se noge "dime" tj isparavaju ...stvarno

ali sam primjetio da većina djevojaka ima s tim "problema"...uzrok vjerovatno leži u građi djevojaka koje imaju više potkožnog masnog tkiva što onda spriječava razmjenu topline sa okolinom

ustvari šta želim reći...želim reći da ste debele
fat_boy_slim je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-10-07, 11:10   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-07-07
Godina: 16
Poruka: 365
Sayrex se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sayrex Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sayrex

masiraj prste na ruci na obe ruke ono u šaku staviš jedan prst i motaš, na prstima su ti komande za cjelo tjelo, i cirkulacija ti je odmah bolja.
Odgovori sa citatom
Star 18-10-07, 11:17   #6 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,016
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
...želim reći da ste debele
Odgovori sa citatom
Star 18-10-07, 11:24   #7 (permalink)
Bolekova koka

Datum registracije: 04-07-04
Godina: 22
Poruka: 5,189
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama

kome su hladni tabani taj je dobar u seksu

Dobro pitanje, i meni često znaju ruke i noge biti hladne.

(i ovo ispod nije prijevod buahaha)
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-10-07, 11:31   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 36
Poruka: 3,662
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

pa Mamo, ne znam baš... imam osjećaj da većini cura i nije previše ugodan dodir da ih 'strese' barem iz mog vlastitog iskustva
Odgovori sa citatom
Star 18-10-07, 11:43   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 2,575
Dar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
kome su hladni tabani taj je dobar u seksu

Dobro pitanje, i meni često znaju ruke i noge biti hladne.
KAko se hvališ
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-10-07, 11:46   #10 (permalink)
Bolekova koka

Datum registracije: 04-07-04
Godina: 22
Poruka: 5,189
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
KAko se hvališ

(i ovo ispod nije prijevod buahaha)
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cirkulacija, slaba

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103