| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi slaba cirkulacija? u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Wolf-HR Smrzneš se do kraja, pa shvatiš da ti prije toga i nije bilo tako loš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: slaba cirkulacija? tocno to iz nekih izvora (baba) bi kao cirkulacija trebala proradit nakon ledene vode ili trljanja ledom?! ma ni meni to ne bi bio problem po danu, ali po noci kad mi se odjednom noge zapale i pocnu gorit pa se probudim pa skidam carape pa nemozes vise zaspat.. pa ujutro bole noge jer sam spavala s carapama.. gnjavaza...
__________________ |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: slaba cirkulacija? Pa da trljanje snijegom je dobra preventiva smrzavanju... Bar bi mi Ličani to trebali znati. (dobro, od Ličke strane sam samo perolaku narav naslijedio ).Shelby, nabavi si ti dobru vreću za spavanje- noge uvijek na toplom, a glavu uvijek možeš luftati... Imam ja jednu vojnu, ali ta je predobra (spavao u njoj po zimi u kući bez grijanja; a ja zimogrozan do bola).
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: slaba cirkulacija? Citat:
znam kako ti je. I ja imam osjećaj da mi temperatura u nogama skoči s nula na 45 stupnjeva... I isto stalno navlačim i skidam čarape. Jedna neurologinja mi je jednom rekla da su ledene noge ljudima koji se ponašaju uzvišeno naspram drugih i koji imaju mali problem socijalizacije, zatvoreniji. Možda malo ima pravo, kaj ja znam... ![]() | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: slaba cirkulacija? Meni su noge o.k., nije mi nikad hladno, mogu hodat bosa i po plocicama, nece mi bit hladno, ali zato cim zazimi, ruke mi pomodre, vrh nosa mi se zacrveni ko u nekog starog pijanca ![]() Morat cu si isplest neki grijac za nos. ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: slaba cirkulacija? Citat:
![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- | |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: slaba cirkulacija? Citat:
![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cirkulacija, slaba |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:42.

iz nekih izvora (baba) bi kao cirkulacija trebala proradit nakon ledene vode ili trljanja ledom?!

(dobro, od Ličke strane sam samo perolaku narav naslijedio
).
znam kako ti je. I ja imam osjećaj da mi temperatura u nogama skoči s nula na 45 stupnjeva... I isto stalno navlačim i skidam čarape.
i ko nov/a si!
prije spavanja, nema veze s cirkulacijom al sam cuo da je zdravo