Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi slaba cirkulacija? u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Wolf-HR Smrzneš se do kraja, pa shvatiš da ti prije toga i nije bilo tako loš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-10-07, 20:04   #21 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,563
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: slaba cirkulacija?

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Smrzneš se do kraja, pa shvatiš da ti prije toga i nije bilo tako loše.
tocno to iz nekih izvora (baba) bi kao cirkulacija trebala proradit nakon ledene vode ili trljanja ledom?!

Citat:
Pravi autor: ciaos Pogledaj Poruke
Možda će ti biti lakše ako ti kažem da ja tenutno imam tri para debelih termo-čarapa na sebi. A temperatura 20-ak.
Po zimi i po 4-5 para. Kaže mi mama da je zato što nemam sala ali mislim da je nešto drugo u pitanju. Znam da anksiozne osobe znaju imati taj problem.
ma ni meni to ne bi bio problem po danu, ali po noci kad mi se odjednom noge zapale i pocnu gorit pa se probudim pa skidam carape pa nemozes vise zaspat.. pa ujutro bole noge jer sam spavala s carapama.. gnjavaza...
Star 18-10-07, 20:13   #22 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Pa da trljanje snijegom je dobra preventiva smrzavanju... Bar bi mi Ličani to trebali znati. (dobro, od Ličke strane sam samo perolaku narav naslijedio ).

Shelby, nabavi si ti dobru vreću za spavanje- noge uvijek na toplom, a glavu uvijek možeš luftati... Imam ja jednu vojnu, ali ta je predobra (spavao u njoj po zimi u kući bez grijanja; a ja zimogrozan do bola).
Odgovori sa citatom
Star 18-10-07, 20:16   #23 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

meni je to prije bio problem, ali nemam pojma kako sam ga riješila
Sad čak spavam bez čarapa i ne nosim rukavice
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-10-07, 16:29   #24 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
po noci kad mi se odjednom noge zapale i pocnu gorit pa se probudim pa skidam carape pa nemozes vise zaspat.. pa ujutro bole noge jer sam spavala s carapama.. gnjavaza... [/color]
Da, da znam kako ti je. I ja imam osjećaj da mi temperatura u nogama skoči s nula na 45 stupnjeva... I isto stalno navlačim i skidam čarape.
Jedna neurologinja mi je jednom rekla da su ledene noge ljudima koji se ponašaju uzvišeno naspram drugih i koji imaju mali problem socijalizacije, zatvoreniji.
Možda malo ima pravo, kaj ja znam...
greta12 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-10-07, 18:45   #25 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,563
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

LOL ovo je bolje od horoskopa
Star 20-10-07, 11:16   #26 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 4,438
xarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus

ma malo rakijice okrenes i ko nov/a si!
i prije spavanja, nema veze s cirkulacijom al sam cuo da je zdravo
Odgovori sa citatom
Star 21-10-07, 18:22   #27 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,227
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Meni su noge o.k., nije mi nikad hladno, mogu hodat bosa i po plocicama, nece mi bit hladno, ali zato cim zazimi, ruke mi pomodre, vrh nosa mi se zacrveni ko u nekog starog pijanca
Morat cu si isplest neki grijac za nos.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-10-07, 21:59   #28 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika hyperactive_anki

Datum registracije: 22-10-07
Godina: 27
Poruka: 41
hyperactive_anki se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku hyperactive_anki

koliko su meni rekli (a ja se budim s hladnim nogama!):
potrebno se više kretati, manje sjediti...
a mislim da bi ti mogao tuš prije spavanja i neka masaža.. makar i sama malo noge umasirala...
Odgovori sa citatom
Star 22-10-07, 22:15   #29 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,326
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Citat:
Možda će ti biti lakše ako ti kažem da ja tenutno imam tri para debelih termo-čarapa na sebi. A temperatura 20-ak.
Po zimi i po 4-5 para. Kaže mi mama da je zato što nemam sala ali mislim da je nešto drugo u pitanju. Znam da anksiozne osobe znaju imati taj problem.
Nemaš cirkulaciju jer si stegnula vene sa tri gume na termo čarapama, probaj skinuti čarape, pa ti možda nešto krvi uđe u noge...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-10-07, 23:13   #30 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Jedna neurologinja mi je jednom rekla da su ledene noge ljudima koji se ponašaju uzvišeno naspram drugih i koji imaju mali problem socijalizacije,
Tebi onda mora bit da je gadno.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cirkulacija, slaba

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111