| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi slaba cirkulacija? u Život i Stil forumu; Mora da ta neurologinja posjećuje svoje kolege iz različitih specijalizacija.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: slaba cirkulacija? Nemam taj problem...odnosno imam izuzetno jaku cirkulaciju.....čak je i osobama koje su ležale pored mene u krevetu bilo prevruče da su se morale izmicati iako se ispočetka redovito priljubljuju da bi se zagrijale.... Mislim da je to posljedica dugogodišnjih treninga....osim toga puno sam prakticirao tehnike opuštanja i dubokog disanja....što bi preporučio svakom sa problemom cirkulacije... ![]()
__________________ Vjerujem u.... |
| | |
| | #34 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: slaba cirkulacija? I meni je znalo ići na živce...ali bio sam uporan....doduše netreba se prisiljavati ako nejde jer to treba ići prirodno....Opuštenost se nemože postići odjednom nego postupnim svakodnevnim prakticiranjem...tako se postiže se sve veća opuštenost mišića što nakraju rezultira izmeđuostalog i velikom ugodom....duboka disanja ubrzavaju i pojačavaju osječaj opuštenosti....da ne napominjem koliko je to poželjno i za zdravlje čovjeka.....Ipak valja se informirati kako se naučiti opuštati...jer ako se nešto krivo radi ili forsira= neuspjeh....
__________________ Vjerujem u.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: cirkulacija, slaba |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:34.