| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi slijepo crijevo u Život i Stil forumu; ovako zanima me gdje boli kad se dobije upala slijepog crijeva, mene malo pecka s desne strane trbuha al jedva ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | slijepo crijevo ovako zanima me gdje boli kad se dobije upala slijepog crijeva, mene malo pecka s desne strane trbuha al jedva da se osjeti, problem je u tome što me malo boli i ispod stomaka, pa može bit nešto s mjehurom, nemam temperaturu. pa me zanima jel ko zna jel to slipo crivo ili ne
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: slijepo crijevo slepić je s desne strane, malo dole ....od pupka gledano...trebal bi imati temperaturu....ak ti se ne gadi ...izmjeri u šupku...ako ti je prevelika razlika temp. između pazuha i šupka onda ziher imas upalu...jos mozes primjetiti ovak... kad si pritisnes bolno mjesto nesmije boljeti nego kad pustis onda treba zaboljeti....to je gotovo siguran znak za upalu....valjda bu ti pomoglo....
__________________ ho ho ho, ha ha ha , seljačina sam prava ja ![]() a |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: slijepo crijevo da a mene boli kad pritisnem xD onda vjerovatno t nije to... nešto me boli s desne strane možda je razlog što sam promjenio prehranu na dosta zdraviju hranu prije mjesec-dva. a i nije da mene boli, samo ono malo al isto me strah, i nije da me boli baš na stomaku nego i je stomak al i malo ispod ka da je možda mjehur ili nešto.
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! Zadnji Uredio Sayrex : 07-08-07 u 11:25. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: slijepo crijevo Ako je nešto s mjehutom onda te boli kad ideš piškit i recimo tjera te piškit a ne možeš.. a ne boli izvana, tako da mjehur vjerojatno nije. Idi doktoru (prava se javila )
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #6 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,487
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: slijepo crijevo Citat:
Citat:
| ||
| | |
| | #7 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: slijepo crijevo Citat:
ON Majstore odi doktoru , nemoj čekat da te još više počne bolit. Ja sam ti bio ko klinac dobio upalu slijepog crijeva, junačio se, nisam išo doktoru, dok mi se crijevo nije raspuklo ko kokica... Nemoj čekat ![]() Al ovo kaj si ti reko vjerojatno nema veze sa slijepim crijevom...jer da je upala slijepog crijeva vjeruj mi osjetio bi bol, a ne peckanje. Definitivno doktor bi ti mogo pomoć ![]()
__________________ "...mi smo tak'a nacija, nismo za astronaute, al ćemo lomit kosti dok čuvamo vaše aute..." | |
| | |
![]() |
| Tagovi: crijevo, slijepo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:45.

a
to je bilo bar moje iskustvo
)