| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi stalno sam umorna i pospana u Život i Stil forumu; ima vech tjedan dana kako se budim strgana, pa sam cijeli dan umorna i pospana. zijevam po cijeli dan, mogla ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-06-07
Poruka: 12
![]() | stalno sam umorna i pospana ima vech tjedan dana kako se budim strgana, pa sam cijeli dan umorna i pospana. zijevam po cijeli dan, mogla bi zaspati na nogama i osjecham se k'o da me vlak pregazio. spavam dobro, krevet nije problem. niti sama ne znam shta da mislim. da nije ovo ludo vrijeme? kak se vi osjechate zadnjih dana? |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: stalno sam umorna i pospana Možda se radi o kratkotrajnoj depresiji, ja ju doživim kod svake veće promjene. Kad sam se upisao na faks, dva mjeseca sam se tako osjećao... Kad sam položio vozački, također... ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: stalno sam umorna i pospana To i mene zna ulovit, u intervalima, al barem 1 mjesečno po 2-3 dana
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: pospana, sam, stalno, umorna |
« Sapun
|
Beauty Star?(HELP) »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:26.