| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi stalno sam umorna i pospana u Život i Stil forumu; Valjda prejebica.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: stalno sam umorna i pospana To je normalno.. i ja se zadnjih dana osjećam umorno. Prema mom mišljenju takva 'stanja' su počela nastajati paralelno sa pojavom pojma biometeorološke prognoze..drugim riječima, mislim da je stvar subjektivna. Čim je vani vrijeme slinavo i vuče na kišu, počneš se osjećati umorno, možda baš zato što svi kažu da je tada ta bm prognoza nepovoljna. ja osobno ne vjerujem u to, ali ima puno ljudi koji vjeruju..
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,067
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: stalno sam umorna i pospana zadnjih par dana je katastrofalno vrijeme - možda nije glavni uzrok ali sigurno ostavlja traga. tipa danas bude relativno vedro ujutro; izađem iz kuće - zapuhalo je i kiša će trk doma po kišobran, uzmem i jaknu - dvije kapi kiše, preznojavam se i bez jakne. pa ti budi normalan.. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,691
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: stalno sam umorna i pospana Vrijeme je užasno! Danas je bilo tolko sparno da se čovjek gušio!Ja nisam mogla disati,ko da sam u vakumu s malo zraka! Bar je 20 puta padala kiša pa sjalo sunce,sve se isparavalo,puno vlage! Katastrofa!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 08-06-07 Lokacija: KOCKE
Poruka: 60
![]() | Re: stalno sam umorna i pospana daj mi malo svoje pospanosti.ja san insomničar i znam ne spavat po 38 sati,a energija je čisto oscilativna stvar,iako zbog svog pritiska vani,većinom ležim na krevetu i buljim u strop..proć će..motiviraj se nečim... |
| | |
| | #17 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 846
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: stalno sam umorna i pospana Prema svim simptomima koje si navela zakljucujem da imas problem s anemijom tj . niska ti je razina zeljeza u krvi. Samo odi napravi pregled krvne slike i sve ce ti biti jasno. Tako isto sam se i ja osjecala dugo vremena dok nisam pocela trositi retafer i piti sok od cikle..
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Split Godina: 15
Poruka: 360
![]() | Re: stalno sam umorna i pospana i ja se osjećam loše i umorno posljednjih dana i kaže mi doktorica da je to posljedica niskog tlaka i da ,alo češće se odvajam od kompa i da što više trčkaram ili se igram!
__________________ The Star is back!!? |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,344
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: stalno sam umorna i pospana Ja sam odmalena anemična, Bitcharka ti dobro kaže.. konstantni umor i pospanost je prvi znak anemije, koja je jako česta kod žena...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #20 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,067
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: stalno sam umorna i pospana malo vinčeka popravlja krvnu sliku, ne? ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
![]() |
| Tagovi: pospana, sam, stalno, umorna |
« Crveni obrazi
|
Aspartam »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:19.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!