Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi stalno sam umorna i pospana u Život i Stil forumu; Da Ja sam si bila kupila kupinovo i baš je fino, ko sok...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-06-07, 21:53   #21 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan
Re: stalno sam umorna i pospana

Da Ja sam si bila kupila kupinovo i baš je fino, ko sok
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 21:59   #22 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

aa..vino...meni to bljak...za te novce kolko dođe ubijesh se s....
onim makedonskim..nemrme se sjetit kak se zove...i onaj trs..(4kn litra) ili ak si elita ribar...
a koa je uopće tema..
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-07-07, 04:21   #23 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 26
Poruka: 9
KOOX se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku KOOX

Sve je to relativno. Recimo BM prognoza,kažu bit će katastofa a ja drugi dan odlične volje,pun energije itd. Zašto? Rekli su oblačno i kišno vrijeme ili mjestimične pljuskove s grmljavinom, a to volim.Kad je sunčano i toplo meni je M U K A,ali doslovno,svi presretni ja katastrofa, ali kad je oblačno sa oborinama prepun sam energije. Da netko će reći da nisam normalan, da imam komplekse ili sam predebel pa ne volim ljeto, čak da ne volim ljude i komunikaciju a proljeće i ljeto sve to donose. ne nije ništa od toga, jednostavno ne volim "lijepo" vrijeme, svi se čude-pa nek se čude. jebeš ljeto kad moram tako reći,daje život ali nas očito i ubija,tj sami se kršimo. Po mom avataru vidite šta me zanima a najviše mi ide na živce kad se svi žale da je vruće,prevruće,da im je dosta svega pa naiđe 1,5 dan pljuskova i "zahlađenja" od kojih 5-6 stupnjeva pa onda odmah kukaju kad će više lijepo vrijeme,sunce,zima im je itd... PA daj se više odluči... I da ako ću ikad moć selim na Arktik ili Antarktik (odgovara i Island, Škotska, Norveška, Aljaska da ne nabrajam jer prezirem ljeto

POZDRAV
Odgovori sa citatom
Star 01-07-07, 09:48   #24 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,416
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: KOOX Pogledaj Poruke
...I da ako ću ikad moć selim na Arktik ili Antarktik (odgovara i Island, Škotska, Norveška, Aljaska da ne nabrajam jer prezirem ljeto
POZDRAV
Fala Bogu neko s kim se slažem. Ja sam baš neki dan reko ekipi da mrzim jebeno ljeto i vrućine, a najsretniji sam kad je oblačno. Omiljeno godišnje doba mi je zima. Imam neki čudan organizam. Znojim se ko stoka, kad se počnem znojit postanem nervozan i onda se još više znojim. Ljeti uvijek mokar nemrem nikad ić u grad ovak na finjaka. Prije sam mislio da je to od debljine, al evo skino sam nekih 20 kg i na normalnoj sam kilaži i opet se isto znojim. Bit će nekaj sa žlijezdama. Uglavnom ak mi je zima mogu se obuć toplije, al ak prži vani nema mi spasa...
Živjela zima, kiša, oblaci, hladan vjetar...Jebeš ovo odo u Finsku
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-07-07, 13:08   #25 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-10-05
Godina: 24
Poruka: 252
Roverandom se izdvaja iz maseRoverandom se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Roverandom Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Roverandom

Citat:
Pravi autor: KOOX Pogledaj Poruke
Sve je to relativno. Recimo BM prognoza,kažu bit će katastofa a ja drugi dan odlične volje,pun energije itd. Zašto? Rekli su oblačno i kišno vrijeme ili mjestimične pljuskove s grmljavinom, a to volim.Kad je sunčano i toplo meni je M U K A,ali doslovno,svi presretni ja katastrofa, ali kad je oblačno sa oborinama prepun sam energije. Da netko će reći da nisam normalan, da imam komplekse ili sam predebel pa ne volim ljeto, čak da ne volim ljude i komunikaciju a proljeće i ljeto sve to donose. ne nije ništa od toga, jednostavno ne volim "lijepo" vrijeme, svi se čude-pa nek se čude. jebeš ljeto kad moram tako reći,daje život ali nas očito i ubija,tj sami se kršimo. Po mom avataru vidite šta me zanima a najviše mi ide na živce kad se svi žale da je vruće,prevruće,da im je dosta svega pa naiđe 1,5 dan pljuskova i "zahlađenja" od kojih 5-6 stupnjeva pa onda odmah kukaju kad će više lijepo vrijeme,sunce,zima im je itd... PA daj se više odluči... I da ako ću ikad moć selim na Arktik ili Antarktik (odgovara i Island, Škotska, Norveška, Aljaska da ne nabrajam jer prezirem ljeto

POZDRAV
Ja prezirem vlagu,zimu i hladnoću,ljeto obozavam,sad mi je savrseno,po cijeli dan seta uokolo u boksericama,idem na more kad me pukne(1 ujutro ili 1 popodne nebitno je,toplo je),ljeto mi pruza neograničenu količinu aktivnosti i spontanost i zato ga volim.Istina ja se ne znojim puno(ne znam zasto) pa mi nije problem....al mrzim zimu snijeg i sl.
Odgovori sa citatom
Star 01-07-07, 13:15   #26 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Ja obožavam zimu i snijeg... po zimi se najbolje i osjećam.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 20:13   #27 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,475
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

vjerujem da je vrijeme , i meni je tako jedno tjedan dana bilo , ubila se od spavanja i nikako se naspavati
Odgovori sa citatom
Star 29-07-08, 22:52   #28 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-05-07
Poruka: 432
Ladychocholate se izdvaja iz mase

vjeruj mi da se ja tako osjećam od kad sam ušla u ovaj usrani pubertet
Ladychocholate je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-08-08, 22:11   #29 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-08-08
Poruka: 19
wellness1 se izdvaja iz mase

Želite se riješiti umora i pospanosti?
Problem je najčešće u prehrani. Ako želite promjeniti loše navike imam rješenje.
wellness1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-08-08, 23:26   #30 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-05-07
Poruka: 432
Ladychocholate se izdvaja iz mase

Piti puuuunoooo vode
Ladychocholate je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pospana, sam, stalno, umorna

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114