| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi stalno sam umorna i pospana u Život i Stil forumu; Da Ja sam si bila kupila kupinovo i baš je fino, ko sok... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: stalno sam umorna i pospana aa..vino...meni to bljak...za te novce kolko dođe ubijesh se s.... onim makedonskim..nemrme se sjetit kak se zove...i onaj trs..(4kn litra) ili ak si elita ribar... a koa je uopće tema.. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Starter | Re: stalno sam umorna i pospana Sve je to relativno. Recimo BM prognoza,kažu bit će katastofa a ja drugi dan odlične volje,pun energije itd. Zašto? Rekli su oblačno i kišno vrijeme ili mjestimične pljuskove s grmljavinom, a to volim.Kad je sunčano i toplo meni je M U K A,ali doslovno,svi presretni ja katastrofa, ali kad je oblačno sa oborinama prepun sam energije. Da netko će reći da nisam normalan, da imam komplekse ili sam predebel pa ne volim ljeto, čak da ne volim ljude i komunikaciju a proljeće i ljeto sve to donose. ne nije ništa od toga, jednostavno ne volim "lijepo" vrijeme, svi se čude-pa nek se čude. jebeš ljeto kad moram tako reći,daje život ali nas očito i ubija,tj sami se kršimo. Po mom avataru vidite šta me zanima a najviše mi ide na živce kad se svi žale da je vruće,prevruće,da im je dosta svega pa naiđe 1,5 dan pljuskova i "zahlađenja" od kojih 5-6 stupnjeva pa onda odmah kukaju kad će više lijepo vrijeme,sunce,zima im je itd... PA daj se više odluči... I da ako ću ikad moć selim na Arktik ili Antarktik (odgovara i Island, Škotska, Norveška, Aljaska da ne nabrajam jer prezirem ljetoPOZDRAV
__________________ Volim popit` al` ne pijem |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,416
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: stalno sam umorna i pospana Citat:
Živjela zima, kiša, oblaci, hladan vjetar...Jebeš ovo odo u Finsku ![]()
__________________ "...prodali me staari drugovi, ni Bogu ni vraagu donijeli, ljubile me neljubljene, nesuđenee..." | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: stalno sam umorna i pospana Citat:
__________________ ....kupio bi novi bumerang,al nikako da se riješim starog.... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: pospana, sam, stalno, umorna |
« Crveni obrazi
|
Aspartam »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:38.

Ja sam si bila kupila kupinovo i baš je fino, ko sok 

a najviše mi ide na živce kad se svi žale da je vruće,prevruće,da im je dosta svega pa naiđe 1,5 dan pljuskova i "zahlađenja" od kojih 5-6 stupnjeva pa onda odmah kukaju kad će više lijepo vrijeme,sunce,zima im je itd... PA daj se više odluči... I da ako ću ikad moć selim na Arktik ili Antarktik (odgovara i Island, Škotska, Norveška, Aljaska da ne nabrajam jer prezirem ljeto
Volim popit` al` ne pijem