Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Suženje iv prostora -išijas u Život i Stil forumu; Pozdrav ekipi i molio bih sve Vas koji imate na navedenu temu što za reći (iskustva), da ih podjelite. Moj ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-11-07, 17:41   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-11-07
Poruka: 5
CCAARR se izdvaja iz mase
Suženje iv prostora -išijas

Pozdrav ekipi i molio bih sve Vas koji imate na navedenu temu što za reći (iskustva), da ih podjelite. Moj problem je suženje L5-S1 IV kanala, bol u nozi, najčešće u potkoljeničnom mišiću, a bol se protegne i na cijelu nogu nakon mirovanja (hlađenja), najveći problem je sjesti nakon dužeg hodanja/stajanja, prostrijeli me bol duž noge, koja prođe nakon 5 min, općenito takva bol se javlja i nakon spavanja u ispruženom položaju. ...vježbe, iskustva, fizijatri, uspješnost u lječenju, vježbama...kirurgija...?, pišite!
CCAARR je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 20:56   #2 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-04-08
Poruka: 59
Samija se izdvaja iz mase
Re: Suženje iv prostora -išijas

Ja imam isto jedan problem ali bez bolova.prije nekog vremena sam pocela sepati i poslje svih pretraga nitko ne zna zasto.terapije,ljekovi,masaze nista mi nije pomoglo sada se mislim obratiti alternativnoj medicini
za savjet. osim toga sam vidjela na tv da se reklamira jedan aparat koji ljeci zvukom bas takve probleme pa si
ga namjeravam kupiti.Treba sve pokusati.....
Samija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-04-08, 13:50   #3 (permalink)
Starter

Pozdrav,

zar nije najgore imati problem a ne naći ga dostupnom dijagnostikom?! Što si radila od pretraga-rentgen, magnetsku...
Koji je točno tvoj problem (kažeš da nemaš bolova), zašto onda misliš da te nešto takvoga muči?
Nek pišu svi koji imaju nekog iskustva sa išijasom i povezanim problemima!
CCAARR je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-04-08, 14:10   #4 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-04-08
Poruka: 59
Samija se izdvaja iz mase

CCAARR pozdrav ! Evo da ti ukratko objasnim moj
problem.Jos od djetinjstva imam probleme sa kicmom
od lumbaga,problema sa vratnom kraljeznicom itd.
sa goidinama sam jos dobila artritis i osteoporozu !
Jos prije dvije godine sam osjetila neke promjene koje su se desavale polako i skoro bezbolno.Poteskoce pri
hodu,blokada u predjelu kukova,otezan hod.Prosle godine hodajuci po gradu sam osjetila da mi je ljeva
noga slabija i da se tesko na nju oslanjam sto je dovelo
do sepanja.Ta situacija traje vec godinu dana,uvijek
me nista ne boli ali ne mogu normalno hodati sto mi stvara velike komplekse jer me ljudi gledaju pa da to
ublazim pocela sam izlaziti sa stapom.Napravila sam
radio snimke te magnetsku pa se vidi da je jedna noga
postala kraca za 3 centimetra.Dobila sam neki ulozak
koji stavim u cipelu one noge koja je kraca ali to nije rjesilo moj problem jer uvijek isto sepam.
Ne znam vise sta da radim jer se inace osjecam
potpuno zdrava i kada sjedim ili lezim sve je OK.
Ako netko ima savjet da li trebam ici u neke toplice ili
na neke vjezbe ?
Imam jos jedan problem da ne zivim u Hrvatskoj nego
u jednoj zemlji di je vrag reko laku noc i gdje se
uopce ne mogu ljeciti.Dolazim svake godine u ljeti na tri mjeseca u Zagreb pa bi tada mogla nesto napraviti
kada bi znala sta ?
Da li je netko mozda probao alternativnu medicinu ?
Ako netko ima kakvu ideju ili je cuo za slican slucaj
bit cu mu zahvalna da mi odgovori.
Samija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 07:45   #5 (permalink)
Starter

Volio bih da ti mogu više pomoći sa savjetom, ali imamo probleme različite prirode, moj bi se mogao karakterizirati kao sportska ozljeda jer je tako zapravo i sve počelo (žestoka partija tenisa), nakon koje su počeli problemi! Mislim da bi sve trebala pokušati, ja sam osobno još uvjek pobornik redovite vježbe, naravno uz konzultacije odgovarajućih stručnjaka! Trudi se napravi što više kad si u Zagrebu (btw gdje živiš da je zdravstvo tako loše da ne stigneš/možeš ništa)?
Puno sreće dalje i ne daj se!
CCAARR je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: is ijas, prostora, suzenje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:59.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103