| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Svijetlecha mokracha u Život i Stil forumu; ok.. nije da se zajebavam.. na nochnom kupanju sam pishal i skuzhio da mi svijetli tj tu i tamo zasjetluca ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Svijetlecha mokracha ok.. nije da se zajebavam.. na nochnom kupanju sam pishal i skuzhio da mi svijetli tj tu i tamo zasjetluca kao neki balonchek.. e sad nisam puno popil pa sam rekao frendu koji je rekao da serem ali nakon 5 minuta se to i njemu dogodilo.. e sad..kaj je to zbog fosfora u mokraci ili?? |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Svijetlecha mokracha kad pijete antifriz ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Svijetlecha mokracha noćno kupanje....refleksija svjetlosti....možda mali sitni planktoni...?!? ![]()
__________________ It was the wicked and wild wind Blew down the doors to let me in Shattered windows and the sound of drums People couldn't believe what I'd become... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Svijetlecha mokracha jesi prolazio u zadnje vrijeme blizu NE Krško? ![]()
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: Svijetlecha mokracha ma bili ste pjani, eto što je
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,067
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Svijetlecha mokracha Sine, manje one kemije od domaćeg glavoboljceka piti. Jebate s time hrđu sa željeza skidaju prije farbanja, a vi to pijete ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
« Saznajte nešto više o vitaminima i meneralima koji su zastupljeni u hrani
|
"Genetska " mršavost ? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:59.

29 49.....