| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi test intolerancije na hranu ?! u Život i Stil forumu; Jel itko radio to, i jel pomoglo ?! Cijena je 2500 kn, al to mi ne smeta ako mi pomogne. Ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 86
![]() | test intolerancije na hranu ?! Jel itko radio to, i jel pomoglo ?! Cijena je 2500 kn, al to mi ne smeta ako mi pomogne. Ja vec dugo godina imam problema sa zeludcem i sa licem (seb.dermatitis, akne...). Kaze se da je prehrana jedan od glavnih, ako ne i glavni uzrok takvih problema, pa se mislim napravit taj test da vidim sto to ne smijem uzimati, i da li ce to pomoci u rjesenju ovih tegoba sa licem i zeludcem! Molim za dojmove i misljenja ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-07-07
Poruka: 11
![]() | Re: test intolerancije na hranu ?! ja sam to radila nedavno i zasad se pridržavam toga šta su mi napisali da ne smijem jest uopće ili smijem u malim količinama, mada ja nemam sad nekih većih problema sa zdravljem pa ti nisam baš od neke pomoći ![]() al znam ljude koji su imali problema sa želucem i pomoglo im je dosta, ali isto tak mi je jedna doktorica rekla da se taj test pokazao dosta nepouzdan kod nekih ljudi |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: test intolerancije na hranu ?! Neznam što je to i ne želim mudrovat, ali mislim da možeš naći puno bolji način na što iskoristiti tih 2500 kn. Mislim da na hranu iz prirode nitko nebi trebao imati tegobe koje si ti naveo. |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 86
![]() | Re: test intolerancije na hranu ?! Citat:
Nekome smeta nesto sto drugome pomaze, i obrnuto. Neki preporucuju mlijeko, jogurt i sl., a drugi kazu da se to treba izbjegavati. Pa sad ne znam... Ovaj test se radi na osnovi krvnog uzorka, i individualan je za svakog covjeka! | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: test intolerancije na hranu ?! Da, svakako da sakome drukčije radi njihov organizam. Svako ima jedinstveno tijelo. Ali platiti 2500 kn da ti netko mudruje što smiješ a što nesmiješ je bezveze (barem ja tako mislim). |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,487
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: test intolerancije na hranu ?! Slažem se s ice-om. Naime, ako ti nešto paše - jedi, ako ti ne paše - nemoj! Vro jednostavna i dobra formula. A k tome i besplatna... Sam mi još u životu fale ljudi koji nemaju pametnijeg posa nego mi iz džepa izbijat 2 500kn da bi mi rekli šta smijem, a šta ne jest... Moš mislit... |
| | |
![]() |
| Tagovi: hranu, intolerancije, test |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:55.