| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Uklanjanje bradavica u Život i Stil forumu; Uze mi riječ iz usta. Ni tebi ne mogu dati rep.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Uklanjanje bradavica Eo baš malo istražujem uvezi tog. Naime jučer sam bio na nogometu popodne. U jednom duelu sam pao na pod i ogrebo ruku. Ogrebo sam baš mjesto di je bila bradavica i otkino sam malo više od pol bradavice. Sad me zanima dal može bit kaj od tog. Nisam nigdje našo na netu da to može bit opasno osim tog da se bradavica može povećat kao reakcija... Pošto sam čitao da ljudi to samo čupaju i trgaju nadam se da nije nikaj opasno ![]() Pa ak mi neko može odgovorit na ovo bio bi zahvalan ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-04-07 Godina: 19
Poruka: 6
![]() | Re: Uklanjanje bradavica Peri ruke sa sapunom safegurad. Ja sam imao po rukama 36 bradavica i sve su za nekih mjesec dana prošle. Po 5-6 puta na dan peri sa tim sapunom tako sam ja. Na jednom prstu sam ih imao čak 6 u redu i sve prošle. Pa probaj sa tim sapunom. |
| | |
| | #14 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Uklanjanje bradavica Ma pusti to, mene zanima dal kaj može bit zato kaj sam je slučajno otkino ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Uklanjanje bradavica ja sam ih imal par na vratu...kak dr. jekyll veli, valjda sam ih s brijanjem povecal...bil sam na kurenju istih i sad je ok...
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #16 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Uklanjanje bradavica Citat:
![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| charolastra | Re: Uklanjanje bradavica Ne može mislim, a vidjet ćeš i sam s vremenom. Ako primjetiš što sumnjivo odi doktoru i ok
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio daidza : 29-07-07 u 13:57. |
| | |
| | #18 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Uklanjanje bradavica Ma znam, al ja sam žešći hipohondar kaj se tiče nekih promjena...hvala ti na vremenu ![]()
| | |
| | #19 (permalink) | |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Uklanjanje bradavica Citat:
a ak ne , onda je tek nekaj sumnjivog...lepra?? sifilis??? nije za zajebanciju ![]()
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a | |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Uklanjanje bradavica MAAAAAAARŠ ![]() ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: bradavice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:06.

a